Bebek

3.827 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Genç kadın ,bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
-Dokunma bana!...diye bir se duydu.Beni okşamaya hakkın yok senin.
Kadın ,korkuyla irkilip etrafına bakındı.Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allahım !...Yeni doğmuş bir bebek konuşuyordu.Bebek:
-Bana yaklaşmanı istemiyorum,diye devam etti.Hemen uzaklaş benden.
Kadın,kendini toparlayarak:
-Çocuklarımız hep erkek oluyor,dedi.Onlarda güzel ama kız çocukları başka.bu yüzden seni öpmek istedim.
-Beni öpemezsin,diye ağlamaya başladı bebek.Benimde seni öpemeyeceğim gibi.
-Neden?diye sordu kadın.Neden öpemezsin ki?
Bebek hçkırıklara boğulurken:
-Bunun sebebini bilmen lazım,dedi.Düşünürsen mutlaks bulacaksın.
-kadın neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan doktor,
-Geçmiş olsun hanımefendi,dedi.başarılı bir kürtajdı.Ha..Sahi kızmış aldırdığınız.
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

ah ablacım hıc anlamam bebek aldıranları sakatmıs aldıralım hadı ıste yanlıslıkla oldu aldıralım hadı bu ınsanların ceza evındekı yada dısarıda gezan katıllerden ne farkı kalıyo bunları onlardan ayıran ne ıkısıde Rabbımın verdıgı can degılmı ne hakla ne curetle ne dıyım benım aklıma geldıkce cıldırıyorum halam gecenlerde 5 aylık bebgını aldırdı neymıs sakatmıs dogarsa daha cok acı cekermıs sen kımsın bunun kararını nasıl sen verırsın konusmuyorum onunla yuzune baktıkca ofke duyuyorum boyle ınsanlarada tahammulum yok Rabbım hepsıne hıdayet versın Allaha emanet olun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

çok güzel bi hikaye elinize saglık behnim bi yakınım kendi canı tehlikede oldugu için küraj olması gerekti kendi istemiyerekte olsa bu oldu kadının kızı yoktu kürtajdan sonra rüyalarında bi kız çocugnun anne diye agladıgnı görmüş
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Ne kadar kötü bir olay bu arkadaşlar. O minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar YA RAB. İnsanlarda hiç insaf kalmamış. ALLAHım kimsenin başına vermesin. Selametle kalın...hayırlı akşamalar...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Ne kadar kötü bir olay bu arkadaşlar. O minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar YA RAB. İnsanlarda hiç insaf kalmamış. ALLAHım kimsenin başına vermesin. Çoğu insanlar bir evladımız olsun diye ne kadar çare varsa arayışlar içine girerken kimide Allah hidayet etsin.Selametle kalın...hayırlı akşamalar...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

mahsun kul Genç kadın ,bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
-Dokunma bana!...diye bir se duydu.Beni okşamaya hakkın yok senin.
Kadın ,korkuyla irkilip etrafına bakındı.Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allahım !...Yeni doğmuş bir bebek konuşuyordu.Bebek:
-Bana yaklaşmanı istemiyorum,diye devam etti.Hemen uzaklaş benden.
Kadın,kendini toparlayarak:
-Çocuklarımız hep erkek oluyor,dedi.Onlarda güzel ama kız çocukları başka.bu yüzden seni öpmek istedim.
-Beni öpemezsin,diye ağlamaya başladı bebek.Benimde seni öpemeyeceğim gibi.
-Neden?diye sordu kadın.Neden öpemezsin ki?
Bebek hçkırıklara boğulurken:
-Bunun sebebini bilmen lazım,dedi.Düşünürsen mutlaks bulacaksın.
-kadın neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan doktor,
-Geçmiş olsun hanımefendi,dedi.başarılı bir kürtajdı.Ha..Sahi kızmış aldırdığınız.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

İBRETLİK...!! PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
CAHİLLİYE DÖNEMİ BİTMEDİ.
GÜNÜMÜZDEKİLER DAHA ANA RAHMİNDE KATLEDİLİYORLAR.
CİNAYETİN İSMİ: AİLE PLANLAMASI

ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE

"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Bebek Aldiranlarin Bu Olaydan Ders çikarmasi Dileğiyle...selamün Aleyküm...rabbim Razi Olsun Inşallah.çok Etkileyici Gerçekten..
ÂNI YAŞA...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

rabbim Razi Olsun Senden Ebrucum...

çok Etkileyici Bir Paylaşim...

A.e.ol.dua Ile..
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

paylaşımın cok güzel ders alınacak ibretlik keşke
her kürtaj olan kadının başına gelse böyle olaylarda ders alsalar
tanıdıgım bı kadın var her sene kürtaj oluyor ve içi o kadar rahatkı
hıç allah korkusu yok bunun hesabını allaha nasıl vericek bilmiyorum
kendisine acıyorum defalarca günah oldunu anlatmama ragmen tekrar yaptı
allah affetsın diyorum artık elimden bişi gelmıyor cünkü
nlynl

nlynl

Üye · 15 mesaj

:B ibret verici bir durum.herkeze ders olur inşallah:Htşk.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

lavesah ablacım hıc anlamam bebek aldıranları sakatmıs aldıralım hadı ıste yanlıslıkla oldu aldıralım hadı bu ınsanların ceza evındekı yada dısarıda gezan katıllerden ne farkı kalıyo bunları onlardan ayıran ne ıkısıde Rabbımın verdıgı can degılmı ne hakla ne curetle ne dıyım benım aklıma geldıkce cıldırıyorum halam gecenlerde 5 aylık bebgını aldırdı neymıs sakatmıs dogarsa daha cok acı cekermıs sen kımsın bunun kararını nasıl sen verırsın konusmuyorum onunla yuzune baktıkca ofke duyuyorum boyle ınsanlarada tahammulum yok Rabbım hepsıne hıdayet versın Allaha emanet olun

sa canım kardeşim.çok haklısın.benim çevremdede kürtaj olan oldu malesef aynı tepkiyi bende verdim.sakat doğacakmış öyle yaşaması haksızlıkmış.buna senmi karar vericeksin.allah ıslah etsin.sende rabbime emanetsin.:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

efzairemçok güzel bi hikaye elinize saglık behnim bi yakınım kendi canı tehlikede oldugu için küraj olması gerekti kendi istemiyerekte olsa bu oldu kadının kızı yoktu kürtajdan sonra rüyalarında bi kız çocugnun anne diye agladıgnı görmüş

benim bildiğim kadarıyla eğer annenin hayatı tehlikedeyse kürtaj olmasında bir sakınca yok diye duydum.rabbime emanetsin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Im_muslimNe kadar kötü bir olay bu arkadaşlar. O minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar YA RAB. İnsanlarda hiç insaf kalmamış. ALLAHım kimsenin başına vermesin. Selametle kalın...hayırlı akşamalar...

amin kardeşim amin.a.eo
Nur_u Secde

Nur_u Secde

leyla BelginNe kadar kötü bir olay bu arkadaşlar. O minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar YA RAB. İnsanlarda hiç insaf kalmamış. ALLAHım kimsenin başına vermesin. Çoğu insanlar bir evladımız olsun diye ne kadar çare varsa arayışlar içine girerken kimide Allah hidayet etsin.Selametle kalın...hayırlı akşamalar...

allah hidayet versin.bu bir vahşet resmen.rabbime emanet olun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

ResulaydinSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

İBRETLİK...!! PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
CAHİLLİYE DÖNEMİ BİTMEDİ.
GÜNÜMÜZDEKİLER DAHA ANA RAHMİNDE KATLEDİLİYORLAR.
CİNAYETİN İSMİ: AİLE PLANLAMASI

ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE

as kardeşim.allah sendende razı olsun.6 aylık bebeklerin anne karnında alındığını duymuştum.6 aylık bebek.düşünsenize bir canlıyı kesip alıyorsunuz.bunun cinatetten ne farkı var.rabbime emanetsiniz.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

tevbeYA-HAKBebek Aldiranlarin Bu Olaydan Ders çikarmasi Dileğiyle...selamün Aleyküm...rabbim Razi Olsun Inşallah.çok Etkileyici Gerçekten..

as.sizdende allah razı olsun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

kelteperabbim Razi Olsun Senden Ebrucum...

çok Etkileyici Bir Paylaşim...

A.e.ol.dua Ile..

allah razı olsun hülyacım.a.e.o
Nur_u Secde

Nur_u Secde

sevgi dincpaylaşımın cok güzel ders alınacak ibretlik keşke
her kürtaj olan kadının başına gelse böyle olaylarda ders alsalar
tanıdıgım bı kadın var her sene kürtaj oluyor ve içi o kadar rahatkı
hıç allah korkusu yok bunun hesabını allaha nasıl vericek bilmiyorum
kendisine acıyorum defalarca günah oldunu anlatmama ragmen tekrar yaptı
allah affetsın diyorum artık elimden bişi gelmıyor cünkü

evet kardeşim okuduğumda bende çok etkilenmiştim.allah hidayet versin.rabbime emanetsin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

nlynl:B ibret verici bir durum.herkeze ders olur inşallah:Htşk.

inşallah kardeşim.allah razı olsun.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Bu Hikayeyi Yillar önce Bi Takvim Yapraği Arkasinda Okumuş çok Duygulanmiştim.şimdi Yine çok Duygulandim.bir Canliya Göz Göre Göre Kiymak Cinayet Bu Dahasi çok Büyük Bir Günah.yok Maddi Durumumuz Ii Değil Bakamayiz Falan Filan.onu Veren Allah Onun Rizkinida Verir Ki Zaten.bu Dünyada Cezasi Yok Ama Rabbime Hesap Verecekler.mahsun Kul Kardeşim üşenmeyip Yazdiğiniz Için Allah Sizden Razi Olsun A.e.o
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.