Yaşanmış gerçek bir olay
4.288 görüntülenme · 33 yanıt
hahha:) çok güldüm ama bir o kadarda ürperdim. Azrail a.s. kendisini böylesi kötü bir oyuna alet ettiklerinden dolayı bunun hesabını sormak için ziyarette bulunursa ne olacak? Bulunur mu? Bilinmez? Ama ya bulunursa! Allah c.c. affetsin
yaşanmış bu gerçek hadiseyi okurken gözlerim yaş dolmaya başlamıştı ki ''arabayı kenara çek'' dediği cümleyi artık boğazım düğümlendi ağlamaktan zoraki okumaya çalıştım zira eşiminde bu hüzünlü vak'ayı duymasını istemiştim. Esef duyarak yüce islam dinimizi yüz kızartıcı bi suça alet etmelerinden büyük utanç ve üzüntü duydum. allah cümle ümmet-i muhammedin kullarını böyle imansızlardan korusun.. içinde bizleride ya rabbim(amin)
Nefis
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
:) bunu daha öncede okumuştum.. Çok güzel ama yaşanmış bir olay olduğunu bilmiyordum..
Yaşanmışsa gerçekten çok ilginç ne alem insanlar var ya ... :)))
Yaşanmışsa gerçekten çok ilginç ne alem insanlar var ya ... :)))
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25523-yasanmis-gercek-bir-olay · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- gerçek yaşanmış olay. Dini Hikayeler 7 cevap
- Yaşanmış Gerçek Olay Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- JAPONYADA YAŞANMIŞ BİR OLAY. . Dini Hikayeler 6 cevap
- ÇANAKKALE ZAFERİ SIRASINDA YAŞANMIŞ BİR OLAY!!! Dini Hikayeler 10 cevap
- Chat yapan bütün kızlara!!!!!!(Bir ailenin dağılmasına sebep olan yaşanmış acı veren bir olay) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 205 cevap
- Chat kullanan bütün kızlara!!!(Bir ailenin dağılmasına sebep olan yaşanmış acı veren bir olay) Sırlar Dünyası 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.