Yaşanmış gerçek bir olay

4.288 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

:)inanamıyorum konunun hüzünlü biteceğini düşünürken çok garip oldum.çok ilginç.neler var.
fanidünya

fanidünya

Aktif Üye · 62 mesaj

zaten dunyanın hali belli allah bizi muhafaza etsin
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

:K:Kellerine sağlık çok güzeldi:K:K
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

BU OLAY GERÇEKTEN YAŞANMIŞ MI ? HAYRET BİRŞEY YAHU ŞU HIRSIZLARA AKIL SIR ERMİYOR .. AMA KABUL EDELİM ÇOK ZEKİCE BİR PLAN ALLAH İSLAH EYLESİN BÜTÜN KÖTÜ HUYLARI OLANLARI(amin)
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Amin
A.R.O
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

Bunlar münafıklardır sonları ise cehennem azrail a.s onların canının ne husumetle alıcaktır kim bilir neyleyceksin dunya hayatını yalancı dunya malının be adam.
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

hahha:) çok güldüm ama bir o kadarda ürperdim. Azrail a.s. kendisini böylesi kötü bir oyuna alet ettiklerinden dolayı bunun hesabını sormak için ziyarette bulunursa ne olacak? Bulunur mu? Bilinmez? Ama ya bulunursa! Allah c.c. affetsin
sivetok

sivetok

Amin
Allah razı olsun
ismetşahbaz

ismetşahbaz

Yeni Üye · 2 mesaj

yaşanmış bu gerçek hadiseyi okurken gözlerim yaş dolmaya başlamıştı ki ''arabayı kenara çek'' dediği cümleyi artık boğazım düğümlendi ağlamaktan zoraki okumaya çalıştım zira eşiminde bu hüzünlü vak'ayı duymasını istemiştim. Esef duyarak yüce islam dinimizi yüz kızartıcı bi suça alet etmelerinden büyük utanç ve üzüntü duydum. allah cümle ümmet-i muhammedin kullarını böyle imansızlardan korusun.. içinde bizleride ya rabbim(amin)
Nefis

Nefis

Yeni Üye · 0 mesaj

Çok güzel hareketlerdeki azrailde ona benzer yapmısti :D Allah ıslah etsin..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Çok güzel :D
Teşekkürler.
İnsan beğenmez.
sivetok

sivetok

Ben Azrailim..Canını almaya geldim :) unutmuşum tekrar okumak güzel oldu ayrıca paylaşıma katkıdan bulunan kardeşlere teşekkürler tabi onlarda yıllar sonra benim gibi buradalarsa
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

:) bunu daha öncede okumuştum.. Çok güzel ama yaşanmış bir olay olduğunu bilmiyordum..

Yaşanmışsa gerçekten çok ilginç ne alem insanlar var ya ... :)))
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

:D :D Çok güzeldi :D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.