tevbeYA-HAKSelamün Aleyküm Kardeşim...bak Ben Ne Nurcuyum Nede Başka Bir Cemattenim...sen Nur Cemaatini Hoş Bulmayabilirsin Bu Gayet Normaldir.herkes Her Cemaati Hoşbulacak Sevecek Diye Birşey Yok Tabiki...ama Afakisevda Kardeşiminde Dile Getirdiği Gibi Azarlar Gibi Konuşuyorsun...bu Dille Insanlara Bişey öğretemezsin Biraz Daha Yumuşak Bir üslüba Sahip Olursan Tebliği Daha Kolay Yaparsin Inşallah...ben Yazilarini Okuyorum Sorulan Sorulari Ve Verdiğin Cevaplari Takip Ediyorum...acaba Bendemi Sorun Var Benmi Yanliş Düşünüyorum Diye Aklimdan Geçiriyorum....bazi Arkadaşlarla Da Bazi Sert Konuşmalar Geti Aranizda....daha Hoşgörülü Olsak Daha Iyi Olmaz Mi....
tesekkur ederim sayin kardesim dilim boyledir ama gene de tavsiyene uymaya calisacagim 1bir misal verir misin
2 burada benden daha azarlar var onlari da uyariyor musun
3 elbette her insanda kusur var
4 tatarim turk degilim onun icin bilmedigim incelikler de olabilir
5 yapim oyle
6 dedigim gibi Sibirya kani tasiyorum
7 ovulmeye ya da kotulenmeye bakmam onemli degil bu yolda her seye alisigiz zaten
8 bazen cok tatli dille cok yanlis seyler de konusabiliyor
9 Allah ihlasi nasib etsin yeter begenen de olsun begenmeyen de
10 1 tane de olsam ben de bir ferdim ve benim de hakklarim var cok ta begenmediklerim var ama bunun icin onlara saldirmiyorum
11 neydi ismi benim hakkimda 3 sahis olarak konustu o da mesela cok nezaket disi yuzume konussun madem
12 bu kadarla yetinelim her kes yoluna............:H