Bir Resim Neler Anlatıyor

1.630 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

resimin bir çok şey anlattığı kesin... belki, hala içinde olan ümidin bekleyişini.. belki, bitmiş olan ümidini.. belki, sonsuzluğa uğurladığı sevdiğini belki......... bu bakışın nedeni için bir çok yorum yapılabilir aslında.. SİZCE
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

asrı saadet

asrı saadet

Üye · 20 mesaj

Evet Belkide Bu Resim çok şeyi Yaşadi Acilari Sevinçleri Ama Bayaği Yorgun Olan Bedeni Gösteriyor.selam Ve Dua Ile
kibaraggul

kibaraggul

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Bence tükenmişliğin resmi.:A:A ALLAH yardımcıları olsun.hayırlı ölümler nasip etsin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SEVDİKLERİNİ KAYBETMİŞ VE YANLIZ KALMIŞLIĞININ ACISI..
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Aşkâ Mecnun

Belki hayatın acımasız gerçekleri canını yakmış olabilir, Belki gözlerindeki dolgu şiddetinin kanayan yarasıda olabilir... Belki yaşamdan ummadığı acıyı tattı ve geride kalan onca yıla dönüp baktığında sadece geçen yılların bir belirtisi olabilir yüzündeki çizgi ifadeleri...

Belkide yüzdeki o ifadeler pişmanlıklar hiç geçmiycek ve belkide onun nazarında belkiler hiç son bulmayacak!!!

DEMİ, İNANKİ BENİM İÇİM ÇOK ACIDI:A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Pişmanlık var gibi..Tabi birdaha o zaman geriye gelmediği için bir hüzün..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

hafize

resimin bir çok şey anlattığı kesin... belki, hala içinde olan ümidin bekleyişini.. belki, bitmiş olan ümidini.. belki, sonsuzluğa uğurladığı sevdiğini belki......... bu bakışın nedeni için bir çok yorum yapılabilir aslında.. SİZCE

yılların yorgunlugunu,
dünyadan bıkmışlıgını,
dokunsan aglayacagını,
Aciz ve çaresizligini
ve ölümün kapıyı çalışını
selametle.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Yüzündeki izler, gözlerindeki nem aslında çok şeyi ifade ediyor. Acısıyla tatlısıyla yıllar geçmiş gitmiş ömründen ve belli ki bir bekleyiş içinde gibime geldi Rabbim uzun ve güzel ömür versin :gulegule
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.