Dua İle Bekleyeceğim...

684 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşlerim,
Hepinizin güzel yüreklerine sığınarak paylaşmak istedim.
Kısmetse nişanlımı askere göndereceğim.Şuan sınavda.Rabbim inşallah hayırlısıysa gidip gelmesini huzurlu bi şekilde geçirmesini nasip etsin.

Sizlerden de bi hayır dau almak istedim.
Mümine müminin duası makbul olurmuş.
Hepinizden Allah (c.c.) razı olsun.
Yüreğinizden geçen bir dua için kat kat sevap yazılsın inşallah.
Selamtle...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

zamannamazSelamun Aleyküm Kardeşlerim,
Hepinizin güzel yüreklerine sığınarak paylaşmak istedim.
Kısmetse nişanlımı askere göndereceğim.Şuan sınavda.Rabbim inşallah hayırlısıysa gidip gelmesini huzurlu bi şekilde geçirmesini nasip etsin.

Sizlerden de bi hayır dau almak istedim.
Mümine müminin duası makbul olurmuş.
Hepinizden Allah (c.c.) razı olsun.
Yüreğinizden geçen bir dua için kat kat sevap yazılsın inşallah.
Selamtle...

selamün aleyküm kardeşim.görünmüyordun bir süredir.allah kavuştursun.bende eşimi beklemiştim.inan evliyken beklemek daha zor.Rabbim bu güzel görevi yapıp sağsağlim dönmesini nasip etsin.rabbime emanetsin.
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.görünmüyordun bir süredir.allah kavuştursun.bende eşimi beklemiştim.inan evliyken beklemek daha zor.Rabbim bu güzel görevi yapıp sağsağlim dönmesini nasip etsin.rabbime emanetsin.

Allah (c.c.) razı olsun.Evet bayadır foruma giremedim.İnternetimiz kesikti , ama yüreğim hep burdaydı.Bugün internet problemi gidirildiği gibi soluğu yanınızda aldım.
Dediğin gibi evliyken daha zor olurmuş bizimde kısmetimizde bu varmış,bu güzel görevi bende onurla taşıyacağım inşalllah.Allah razı olsun.
Cümlemiz emanet olalım inşallah.
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Allah (c.c.) razı olsun.Evet bayadır foruma giremedim.İnternetimiz kesikti , ama yüreğim hep burdaydı.Bugün internet problemi gidirildiği gibi soluğu yanınızda aldım.
Dediğin gibi evliyken daha zor olurmuş bizimde kısmetimizde bu varmış,bu güzel görevi bende onurla taşıyacağım inşalllah.Allah razı olsun.
Cümlemiz emanet olalım inşallah.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Aleyküm selam kardeşim nişanlına hayırlı teskereler diliyorum RAbbim sabır versin İnş sağ salim bitirir kavuşursunuz :) ..

Allaha Emanet Ol ... B)

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Aleykümselam emanetçilerin emeneti olan Rabbimize emanet edelim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin hayırlı teskereler bütün askere giden evlatlarımızada dualarımız olsun
nöbet tutan gözü yakmam demiş ALLAH C.C
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.