Eve Geldiniz veeee
4.606 görüntülenme · 40 yanıt
kibaraggulKafalarını iyi boyayamamışlar kafalarını tutar boya kovasına batırırdım.:K
:K:K:K
yardım için geleyimmi
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
S.A. BU ÇOCUKLAR ÇOK ŞEKER FAKAT BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMIŞ OLSAM İNANKİ KAFAYI YERDİM LAKİN KIZAMAZDIM ÇÜNKÜ ONLAR ÇOCUK KIZSAM NE ANLARLAR.KİMSENİN BAŞINA GELMEZ İNŞALLAH BÖYLE BİR VAKA,GELENİN BAŞINADA ELLERİNE ALLAH KUVVET VERSİN TABİKİ TEMİZLEMEK İÇİN.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
bunun bir kabus olduğunu düşünüp uyanmaya çalışırdım :D
bunun başka bir versiyonunu arkadaşım yaşamıştı.
ana kız öğle uykusuna yatarlar ama küçük kız annesinden önce uykudan uyanır . anne uyumaktadır ve küçük canavarında canı oyun oynamak istemektedir. mutfaktan yeni açılmış 5 lt lik yağ tenekesini alıp evin her yanında dökerek oyun oynar. arkadaşım olayı anlatırken bile elleri titremekteydi. psikolojisi bozulmuştu :D :D
siz siz olun küçük canavarları asla ve kat'a yanlız bırakmayın :D
bunun başka bir versiyonunu arkadaşım yaşamıştı.
ana kız öğle uykusuna yatarlar ama küçük kız annesinden önce uykudan uyanır . anne uyumaktadır ve küçük canavarında canı oyun oynamak istemektedir. mutfaktan yeni açılmış 5 lt lik yağ tenekesini alıp evin her yanında dökerek oyun oynar. arkadaşım olayı anlatırken bile elleri titremekteydi. psikolojisi bozulmuştu :D :D
siz siz olun küçük canavarları asla ve kat'a yanlız bırakmayın :D
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR..(ŞAKA ;) TABİ)...bune ya böyle çocuk mu olur..valla şimdiki çocuklar albebek gül bebek..:Dama çok güzeller ya:!ALLAH annesine babsına yardım etsin:DALLAH razı olaun paylaşımınızdan SELAM VE DUA İLE
[medya]
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Bilmem ama hoş görülü davranırdım kızmadan yeğenlerim var küçük onlarda neler yapıyor Allah canlarını sağ etsin birşey olmaz çok şekerler.Allah razı olsun kardeşim selam ve dua ile hayırlı cumalar...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25400-eve-geldiniz-veeee · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.