Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
mihr-iS A,arkadaslar ben aslen Kahraman Maras liyim ama Belçikada ikamet etmekteyim,ama insanin memleketi gibisi yok,
Allah a emanet olun,selametle...
ve aleyküm selam Rabbimize emanet olun inşaallah :H
pakizebölükbasbende samsunluyum.ama yurt disindayim.
selamun aleyküm ooo ne güzel samsunlu da varmışş:H
fanidünya:H giresunda öğrenimimi sürdürüyorum ve giresunluyum :H
selamun aleyküm hayırlı günlerr Rabbimiz zihin açıklığı versin:H
Ben de Trabzonluyum ama İstanbul da oturuyorum. Bazan memleketimde yaşasaydım diye düşündüğüm oluyor, ama İstanbul da yaşamakda ayrı bir güzellik. Düşünüyorum da sanırım İstanbul'a alışan buralardan kolay kolay vazgeçemiyor.
acizane_kulBen de Trabzonluyum ama İstanbul da oturuyorum. Bazan memleketimde yaşasaydım diye düşündüğüm oluyor, ama İstanbul da yaşamakda ayrı bir güzellik. Düşünüyorum da sanırım İstanbul'a alışan buralardan kolay kolay vazgeçemiyor.
selamun aleyküm karadenizlisin yani ne güzel trabzon çok güzel bir şehir bence ama haklısın alışkanlık önemli
tubagünerselamun aleyküm karadenizlisin yani ne güzel trabzon çok güzel bir şehir bence ama haklısın alışkanlık önemli
Aleykümselam kardeşim..
Ben oralarda da yaşadım.10 yaşında geldim buralara. Ama cidden İstanbul gibisi yok.Tabi eksi yönleride çok ama olsun herşeyi ayrı bir güzel.
GUNAY9328evet var turk ama almanya daki kadar degil tabi, ama bizim durdugumuz yerde annem bir kac turk arkadasi var ama benim hic yok olmasini cok isterdim :A ama fransanin guzel olmasina gelince en acikcasi hic guzel bulmuyorum turkiyeyi memleketimi hayatta degismem insanin kendi memleketei baska :(
Essalamun aleykum kardesim bende fransa'da ikamet ediyorum.Niye üzülüyorsun kardesim ben varim ya :D bende aynen kardesime katiliyorum.Insanin memleketi gibisi varmi.ama aslen GAZIANTEP'liyim.Selametle kalin.
monece, post: 523170, member: 3106ben ERZURUMLUYUM doğma büyüme soğuk şehrin sıcak bir insanıyım
selamun aleyküm evet erzurumun insanları gerçekten öyle sıcak misafir perver arkadaşımvar biliyorum Rabbimize emanet olun inşaallah :H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.