Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
-Tuğba-ve aleyküm selam kardeşlerim hoşgeldiniz[/QUOTE
ooo avrupaya açıldık deseneniz:K:)
hihi cok tesekkur ederim :) cok begendim burayi cok guzel seyler var:) Allah razi olsun tum guzel seyler gonderenlerden ... insaallah bizimde bir katkimiz olur..
zikra_yozgatLıyım Allaha emanet oLn
harun78xxxbizde karabüklüyüz
cennet_esraselamaleyküm ben şanlıurfa
cakdoc-Tuğba-ve aleyküm selam kardeşlerim hoşgeldiniz
ooo avrupaya açıldık deseneniz:K:)
[/QUOTE
hihi cok tesekkur ederim :) cok begendim burayi cok guzel seyler var:) Allah razi olsun tum guzel seyler gonderenlerden ... insaallah bizimde bir katkimiz olur..
talebe1296Selamınaleyküm Tuğba ... Ben İstanbul - B.düzü
ve aleykümselam cümleten kıymetli kardeşlerim hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olun inşaallah...
Çok güzel
Çok güzel
Ben İskilip liyim ancak Sungurluda 4 yıl kaldım. Liseyi sungurluda okudum. Sungurluyu hiç gezmesem de (gezilecek yeri yok zaten) Seviyorum. 4 yıl geçirmişim dile kolay. Arkadaşlarım hala Sungurluda. Yakında gitmek istiyorum ama nasip.
Çok güzel
ayberkayben de çorum sungurluluyum.
Ben İskilip liyim ancak Sungurluda 4 yıl kaldım. Liseyi sungurluda okudum. Sungurluyu hiç gezmesem de (gezilecek yeri yok zaten) Seviyorum. 4 yıl geçirmişim dile kolay. Arkadaşlarım hala Sungurluda. Yakında gitmek istiyorum ama nasip.
slm
slm
yeni üye olarak hepinizle tanisma istegiyle hepinize hayirli aksamlar dilerim
Zonguldak/Devrekliyim ama münihte kaliyorum
slm
yeni üye olarak hepinizle tanisma istegiyle hepinize hayirli aksamlar dilerim
Zonguldak/Devrekliyim ama münihte kaliyorum
yaz tatilimin bir kısmını zong.filyos ta geçiriyorum devrekten geçiyorum.çok hoş bir yer...bir baston almak nasip olmadı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.