Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
arkdaşlar ben aslenyozgatlıyım 20 gün yozgataysam 1o gün şehiri şehir geziyourm ama yozgatta oturuyorum
bende karslıyım ama izmirde oturuyorum
ama sinop da da ikamet ettik cok güzel orda aklım kaldı inşallah oraları bidaha görmeyi nasip eder allah
ama sinop da da ikamet ettik cok güzel orda aklım kaldı inşallah oraları bidaha görmeyi nasip eder allah
harunkoksal, post: 617080, member: 73855arkdaşlar ben aslenyozgatlıyım 20 gün yozgataysam 1o gün şehiri şehir geziyourm ama yozgatta oturuyorum
selamun aleyküm hayırlı günler..
bu sayfaya gelene kadar hepsine baktım.biraz zor oldu ama neyse... ben de aşıklar diyarındanım yani UŞŞAKlıyım.1 tane hemşerime rastladım ama oda uşakta ikamet etmiyormuş..uşşaklıyım ve orda ikamet ediyorum..ama gönlüm İSTANBUL FATİH te kaldı
peygamber aşığı, post: 617142, member: 70468S.A.Bende SAMSUN'luyum.Ama GEBZE'de yaşıyorum.Ailem SAMSUN'da.
ve aleyküm selam hayırlı günler..
mesut1983efendim bende aslen elazıglıyım ama dogma buyume malatya bekarım ayrıca
selamun aleyküm kardeşim hayırlı günler yanlış anlamadık merak etme..:K
s.a.ben semra aslen Eskişehirliyim İzmirde oturuyorum ben çok sık katılamıyorum kimseyi tanımıyorum sitedeki kardeşlerimle tanışmak istiyorum. çok sevinirim ALLAH,a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.