cok cüzüm var

2.934 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

fuzgunmAllah razi olsun asaint, Im_muslim, Gonlumun_gulu, cennet yolcusu ve unuttuklarim kardeslerm. Allah hepimizi sikintili zamanimizda sinavimizi hafiflestirsin, ve bizi gücsüz kuvvetsiz, sabirsiz birakmasin. Allah kabul etsin dualarimizi.
hepinizi listeye ekledim. siz yinede bakin eger herangi birsey yanlis kayit ettiysem veya unuttuysam bir zahmet haber verin. biraz kafam karistik herzamanki gibi:) yine sükürler olsun halimize. hepinize hayirli geceler dilerim

Allah c.c. senden de razi olsun kardesim dua ile... :H
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

selamun aleyküm

hastanız için almış oldum 25.cüzü Allahın izniyle bitirdim.

Yüce Rabbim şifasını verir inşaAllah.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm, 27. cüze geçeceğim inşallah.. 27. cüzü okuyabilirim..Rabbimiz c.c kabul eylesin, selam ve dua ile inşallah..
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm, 27. cüze geçeceğim inşallah.. 27. cüzü okuyabilirim..Rabbimiz c.c kabul eylesin, selam ve dua ile inşallah..

Allah razi olsun kardesim, fakat hangi 27.cüzü okumak istersiniz? yarine kadar olanimi haftaya kadar olanimi? onuda yazarsan sevinirim.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

fuzgunm, post: 525832, member: 16903Allah razi olsun kardesim, fakat hangi 27.cüzü okumak istersiniz? yarine kadar olanimi haftaya kadar olanimi? onuda yazarsan sevinirim.

Selamün Aleyküm kardeşim..Haftaya kadar olanını alayım inşallah..Çünkü günlük cüzlerim ve ayrıca forumlardan aldığım Fatiha-i Şerifler, İhlas-ı Şerifler var..Bunun dışında sadece sitede aldığım cüzler niyetine arkadaşlarımla birlikte olan okumalarımız var, onlar da haftalık periyotlar şeklinde okunuyor..Benimki önümüzdeki haftaya kadar biter inşallah..Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Selam ve dua ile inşallah..
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

ya ne güzel cüz okuyolar keske bende okusam:(ALLAH cc yardımcınız olsunn.
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

Tarih: Cumaya kadar
24: sevda
25:kursun kalem
26:cennet yolcusu
27:
28:iklima_nur

Tarih: 2hafta
20:kursun kalem
21:cennet yolcusu
22:cennet yolcusu
23onlumun_gulu
24:Im_muslim
25:
26:
27:aliye_aliye
28:
29: hafize
30: sevda

Allah razi olsun hepinizden
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

gizemmsevgi, post: 525856, member: 20134ya ne güzel cüz okuyolar keske bende okusam:(ALLAH cc yardımcınız olsunn.

s.a. gizemsevgi kardesim, okumasini biliyorsaniz sizde okuyabilirsiniz tabiki. slm ve dua ile
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

kursun kalem, post: 525744, member: 50003selamun aleyküm

hastanız için almış oldum 25.cüzü Allahın izniyle bitirdim.

Yüce Rabbim şifasını verir inşaAllah.

Allah razi olsun kardesim, okudugun icin. Allah ne muradiniz varsa versin. Allaha emanet olun.
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

aliye_aliye, post: 525854, member: 20134
Selamün Aleyküm kardeşim..Haftaya kadar olanını alayım inşallah..Çünkü günlük cüzlerim ve ayrıca forumlardan aldığım Fatiha-i Şerifler, İhlas-ı Şerifler var..Bunun dışında sadece sitede aldığım cüzler niyetine arkadaşlarımla birlikte olan okumalarımız var, onlar da haftalık periyotlar şeklinde okunuyor..Benimki önümüzdeki haftaya kadar biter inşallah..Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Selam ve dua ile inşallah..

Allah senden bin kat razi olsun kardesim, demek bukadar aktif sin. Allah kabul etsin gercekten senin adina sevindim. Allah seni darda birakmasin... slm ve dua ile:G
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

Tarih: Cumaya kadar
24: sevda
25:kursun kalem
26:cennet yolcusu
27: Saliha ablam
28:iklima_nur

Tarih: 14.12.07
23onlumun_gulu
25:
26:
28:
29: hafize
30: sevda

Allah hepinizden bin kat razi olsun:)
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum kardesim 23. okundu Allah (c.c.) kabul buyurur InsaAllah.Dua ile...:H
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

Gonlumun_guluEssalamun aleykum kardesim 23. okundu Allah (c.c.) kabul buyurur InsaAllah.Dua ile...:H

S.a. gonlumun_gulu kardesim. Allah razi olsun senden. K.bakma biraz gec yaziyorum aboneliklerimi göstere baktigimda farkina vardim size yazmadigiimi. Dua ile, hayirli geceler.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

s.a aldığım 26.21.22 cuzları okundu rabbim kabul etsin
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

cennet yolcusus.a aldığım 26.21.22 cuzları okundu rabbim kabul etsin

s.a. kardesim, Allah razi olsun.
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

fuzgunms.a. gizemsevgi kardesim, okumasini biliyorsaniz sizde okuyabilirsiniz tabiki. slm ve dua ile

KARDEŞİM İNAN BİLMİYORUM OKUMAYI KESKE BENDE YARDIMCI OLABILSEM..ALLAHcc EMANET OL..RABBİMcc YARDIMCINIZ OLSUN...
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

gizemmsevgiKARDEŞİM İNAN BİLMİYORUM OKUMAYI KESKE BENDE YARDIMCI OLABILSEM..ALLAHcc EMANET OL..RABBİMcc YARDIMCINIZ OLSUN...

s.a. kardesim gercekten hic sorun degil. benim icin okumaniz sorun degill. dilerimki kendiniz icin insAllah en kisa zamanda ögrenirsiniz. slm ve dua ile
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

S.a Bittimi Cüzleriniz
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

s. a. cennet yolcusu kardesim, cüzlerimiz daha bitmedi. bu forumda daha 3tane cüz kaldi. daha elimdede var. insAllah yardimcilarinizla bitiririz. Düsündügün icin Allah razi olsun:H
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

Tarih: 14.12.07
23onlumun_gulu
25:okundu
26:okundu