<DAMLA>aman bu ne ben bunu hayatta elime alamam teyzem haklı gerçekten:D
oy ben onu gözum gıbı bakarım çok severımm.. ya çok şeker yaa neresı korkunc bebşimin
7.747 görüntülenme · 73 yanıt
<DAMLA>aman bu ne ben bunu hayatta elime alamam teyzem haklı gerçekten:D
ReisulKurraselamun aleykum
bacı o akvaryumdan felan çıkamıyosa iyi ben evin bi tarafında öyle dört bacaklı bişey görünce bi hoş olurum ya :D
ReisulKurraSelamun Aleykum
ya akşam akşam varya aklımı kurtlandırdınız, uyuyamam ben şimdi, askerde bi arkadaşımda iguana besliyomuş onun resimlerini göstermişti 1 hafta iştahım kesildi aynı sofrada oturuyolar biri çekirge yiyo biri pilav yiyo allahım allahım
allah size gani gani akıl versin :D:D:D
ReisulKurraSelamun Aleykum
ya akşam akşam varya aklımı kurtlandırdınız, uyuyamam ben şimdi, askerde bi arkadaşımda iguana besliyomuş onun resimlerini göstermişti 1 hafta iştahım kesildi aynı sofrada oturuyolar biri çekirge yiyo biri pilav yiyo allahım allahım
allah size gani gani akıl versin :D:D:D
ReisulKurra, post: 560279, member: 71222bana yanında karunun hazinesini versinler yinede elime alamam :D hiç aram yok :( ailem hep böyle genetik herhalde ablam kedi görünce bayılır annem hangi hayvan olursa olsun çığlık atar ona pek farketmiyo bunları görseydi tabir-i caizse sıyırırdı :)
ReisulKurraValla Ne deyim birşeyleri Sevmek güzel Bende seviyorum bütün hayvanları ama benden uzak dursunlar odamı hayvan neki o yav tuba bacı
ReisulKurra
bana böle olcak ne o ufak tefek erkek adamın büyük hayvanı olur :)
ReisulKurra, post: 560288, member: 62036
bi an bana bakıyo sandım tırstım :D

ReisulKurra
Allahımmmmmmmm Tüğlerim tiken tiken oldu ben çıkıyorum Hayırlı geceler herkese çok vakit öldürdük Cümle mülüman kardeşlerime hayırlı geceler...
cennet_agaciçok şeker.. cnm benım ablana gel... sizede hayırlı geceler...inş
<DAMLA>ablacım ama bunu nasıl sevceksinki :)ben korkmadım ama elime alamzdım heralde
size hayırlı geceler kardeşim allerinize saglık güzel reimler payşatınız rabbim razı olsun
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25282-kaplumbaglar-ve-benim-kambusum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.