şimdi sizinle güzel ve dualı bir oyun oynayalım.
oyun şöyle.herkes üsttündeki kardeşine en güzel duayı yapsın.ben şimdi üstte oldugumdan yapamıyorum.ama altta gelen duaya başlasın.inşaallah kabul olur.
HAYDİ DUAYA,HAYDİ DUAYA :H:H:H
5.677 görüntülenme · 62 yanıt
ekremeeeRabbim Tevbeya Hak Kardeşimize Sabir Versin öğretmen Ya O Bakimdan Allah Tevbeya Hak Kardeşimizin Günahlarini Afetsin Amin Benim Günahlarimda
ashab_kiram, post: 517488, member: 9204 ekremeee ALLAHım hep senin yanında,dünya ve ahiret hayatın istediğin gibi olsı-un inşaalah[/q
rabbim bu kulunu sevdiğin kulların arasına al hakkında hayırlı olanı ver rabbim...senin yolunda ilerlerken yoluna engel olacak şeylerden uzak tut onu...amin..
tevbeYA-HAK, post: 517408, member: 27241rabbim kasım abimizin tüm tevbelerini kabul buyur,günahlarını affet yarabbim...ona bu dünyada da ahirettede güzellikler ihsan et...rabbim sana layık bir kul olmasını nasip et...cehennem azabından muhafaza et...sırat-ı müstakimde sabit kıl ...sultanımız,burhanımız sensin ya rabbim...rahman olan allahım kasım abimize rahmetinle muamele et...cennette bir makam nasip et ona ya hak...son nefesinde daha sana olan imanından zerre miktarı dahi eksiltme allahım...güzel mevlam sen bizlere şah damarımızdan bile yakınsın...kasım abimizin kalbindeki iman nurunu kuvvetlendir...ibadetlerinde riyadan muhafaza et...onu şeytana ve nefsine uydur ma ya rabbim...imanını korumasını nasip...ona yalnızca senin rıza-i şerifin için ibadet etme bilinci ver ve bu bilnçte sabit kılmasını nasip et ya rabbim....amin....selamün aleyküm...
kasım hadiB)B)Selamün aleyküm.
ey benim güzel kardeşim,şu fani dünyada,ALLAH dostları dostun,peygamber aşıkları aşıgın,nimetlerin helal ve hayırlısı rızkın,eşlerin hayırlısı zevcen,cennetin gülleri çocukların,son nefesin kabei muazzamanın dibinde olsun.
Ahirette ALLAH yar,peygamber efendimiz komşun olsun. AMİN.AMİN.AMİN.SELAMETLE.B)B)
zerdaliALLAHIM RAHMETİNİ GETİRECEK DAVRANIŞLARI,MAĞFİRETİNİ KAZANDIRACAK GAYRETLERİ,HER TÜRLÜ GÜNAH VE KÖTÜLÜKLERDEN KURTULMAYI KELTEPE KARDEŞİME LUTF EYLE...
kasım hadi, post: 600337, member: 75594SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle.:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25106-haydi-duali-bir-oyuna-varmisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.