Haydi,duali Bir Oyuna Varmisiniz.

5.677 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Selamün aleyküm kardeşlerim.
şimdi sizinle güzel ve dualı bir oyun oynayalım.

oyun şöyle.herkes üsttündeki kardeşine en güzel duayı yapsın.ben şimdi üstte oldugumdan yapamıyorum.ama altta gelen duaya başlasın.inşaallah kabul olur.

HAYDİ DUAYA,HAYDİ DUAYA :H:H:H
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

rabbim kasım abimizin tüm tevbelerini kabul buyur,günahlarını affet yarabbim...ona bu dünyada da ahirettede güzellikler ihsan et...rabbim sana layık bir kul olmasını nasip et...cehennem azabından muhafaza et...sırat-ı müstakimde sabit kıl ...sultanımız,burhanımız sensin ya rabbim...rahman olan allahım kasım abimize rahmetinle muamele et...cennette bir makam nasip et ona ya hak...son nefesinde daha sana olan imanından zerre miktarı dahi eksiltme allahım...güzel mevlam sen bizlere şah damarımızdan bile yakınsın...kasım abimizin kalbindeki iman nurunu kuvvetlendir...ibadetlerinde riyadan muhafaza et...onu şeytana ve nefsine uydur ma ya rabbim...imanını korumasını nasip...ona yalnızca senin rıza-i şerifin için ibadet etme bilinci ver ve bu bilnçte sabit kılmasını nasip et ya rabbim....amin....selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Rabbim Tevbeya Hak Kardeşimize Sabir Versin öğretmen Ya O Bakimdan Allah Tevbeya Hak Kardeşimizin Günahlarini Afetsin Amin Benim Günahlarimda
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ekremeee ALLAHım hep senin yanında,dünya ve ahiret hayatın istediğin gibi olsı-un inşaalah
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ekremeeeRabbim Tevbeya Hak Kardeşimize Sabir Versin öğretmen Ya O Bakimdan Allah Tevbeya Hak Kardeşimizin Günahlarini Afetsin Amin Benim Günahlarimda

sabir için söylediklerine katılıyorum ama benim öğrencilerim minicikler...o kadar çok seviyorum ki onları anlatamam..yinede sabır iyidir..günahları bağışlama hususunda ettiğin dua için rabbim razı olsun senden...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ashab_kiram, post: 517488, member: 9204 ekremeee ALLAHım hep senin yanında,dünya ve ahiret hayatın istediğin gibi olsı-un inşaalah[/q
rabbim bu kulunu sevdiğin kulların arasına al hakkında hayırlı olanı ver rabbim...senin yolunda ilerlerken yoluna engel olacak şeylerden uzak tut onu...amin..
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

tevbeYA-HAK, post: 517408, member: 27241rabbim kasım abimizin tüm tevbelerini kabul buyur,günahlarını affet yarabbim...ona bu dünyada da ahirettede güzellikler ihsan et...rabbim sana layık bir kul olmasını nasip et...cehennem azabından muhafaza et...sırat-ı müstakimde sabit kıl ...sultanımız,burhanımız sensin ya rabbim...rahman olan allahım kasım abimize rahmetinle muamele et...cennette bir makam nasip et ona ya hak...son nefesinde daha sana olan imanından zerre miktarı dahi eksiltme allahım...güzel mevlam sen bizlere şah damarımızdan bile yakınsın...kasım abimizin kalbindeki iman nurunu kuvvetlendir...ibadetlerinde riyadan muhafaza et...onu şeytana ve nefsine uydur ma ya rabbim...imanını korumasını nasip...ona yalnızca senin rıza-i şerifin için ibadet etme bilinci ver ve bu bilnçte sabit kılmasını nasip et ya rabbim....amin....selamün aleyküm...

B)B)Selamün aleyküm.
ey benim güzel kardeşim,şu fani dünyada,ALLAH dostları dostun,peygamber aşıkları aşıgın,nimetlerin helal ve hayırlısı rızkın,eşlerin hayırlısı zevcen,cennetin gülleri çocukların,son nefesin kabei muazzamanın dibinde olsun.
Ahirette ALLAH yar,peygamber efendimiz komşun olsun. AMİN.AMİN.AMİN.SELAMETLE.B)B)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kasım hadiB)B)Selamün aleyküm.
ey benim güzel kardeşim,şu fani dünyada,ALLAH dostları dostun,peygamber aşıkları aşıgın,nimetlerin helal ve hayırlısı rızkın,eşlerin hayırlısı zevcen,cennetin gülleri çocukların,son nefesin kabei muazzamanın dibinde olsun.
Ahirette ALLAH yar,peygamber efendimiz komşun olsun. AMİN.AMİN.AMİN.SELAMETLE.B)B)

ALLAH RAZI OLSUN KASIM ABİ...ÇOK GÜZEL BİR DUA GERÇEKTEN ÇOK YÜREKTEN...SAĞOLASIN...SELAMÜN ALEYKÜM
ÂNI YAŞA...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Yarabbim Tevbeya Hak Kardeşimin Günahlarini Affet,

Dualarini Kabul Et. Inşallah...amin Amin Amin..
zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

ALLAHIM RAHMETİNİ GETİRECEK DAVRANIŞLARI,MAĞFİRETİNİ KAZANDIRACAK GAYRETLERİ,HER TÜRLÜ GÜNAH VE KÖTÜLÜKLERDEN KURTULMAYI KELTEPE KARDEŞİME LUTF EYLE...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

zerdaliALLAHIM RAHMETİNİ GETİRECEK DAVRANIŞLARI,MAĞFİRETİNİ KAZANDIRACAK GAYRETLERİ,HER TÜRLÜ GÜNAH VE KÖTÜLÜKLERDEN KURTULMAYI KELTEPE KARDEŞİME LUTF EYLE...

AMİN AMİN AMİN ...

TŞK EDERİM ZERDALİ KARDEŞİM....

ÇOK GÜZEL BİR DUA ..

RABBİM İNŞALLAH DUANI KABUL EDER...

A.E.OL.DUA İLE...
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Rabbin rızasına kavuşmuş kullardan olasınız İnşallah
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allahım sen affetmeyi seversin affedicisin meryem hanne kardeşimizn bütün günahlarını affet onu mahşerde peygameber s.a.s me komşu eyle allahım
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Filiz Bahar

Filiz Bahar

Üye · 14 mesaj

Selamün Aleyküm...ALLAHIM EKREMEEE ARKADASIMI NEFSİYLE BAŞBAŞA BIRAKMA....

sağlıcakla...
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum filiz arkadaşımızı ve tüm muminleri bagısla rahmet eyle amin
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum cümleten abi ne guzel dusunmussun Allah c.c. razı olsun ben ustekıne ve benden sonrakıne Allah c.c. magrifet ,habibi (sav) sefaat diliyorum AMİN
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAHım benden sonraki kardeşime ve tüm ümmeti MUHAMMEDE Peygamber Efendimizin SENde istediği gibi bizde SENden ilmimizi arttırmanı ve ilmimizle Amel etmeyi nasip eyle...
kasım hadi

kasım hadi

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle.:H
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

kasım hadi, post: 600337, member: 75594SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle.:H

AMİN AMİN AMİN abi Allah c.c. razı olsun agzına kalbine saglık inşallah tüm ummetimuhammedi abi inşallah hep beraber a.e.ol hayırlı aksamlar
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Ya RABBİ Benden önce ki ve benden sonra gelecek olan kardeşlerime sarsılmaz bir iman güzel bir ahlak şükreden kalp sabredici beden zikredici dil kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür salih evlat dünya ve ahirettede güzellik ihsan eyle. AMİN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.