Teseddürlü İran bayan polisleri

6.282 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
icveat

icveat

Kıdemli Üye · 118 mesaj

icveat

icveat

Kıdemli Üye · 118 mesaj

İMRENDİM DOĞRUSU
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Bi Imkan Varsa Benide Buraya Yollarmisiniz
icveat

icveat

Kıdemli Üye · 118 mesaj

cennet yolcusuSelamün Aleyküm Kardeşim Bi Imkan Varsa Benide Buraya Yollarmisiniz

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM
İNŞ.. KARDEŞ İNŞ...
SENDE BENİ UNUTMA EMİ GİDERSEN ŞAYET ÖNCEDEN:)
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

s.a çok beğendim keşke türkiyedede böyle olsa bizim devletimiz başı örtük kıza tahammül edemiyorlarki böyle tesettürlü bayanları askere alsınlar çok imrendim onları kıskandım birde iranı kınıyorlar adamlar kadına saygı duyuyorki askere bile alıyor dersem yanlışmı olurki acaba çok güzeldi hala etkisindeyim
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a asında türkiye için utanılacak bi durum a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun, güzel ve ibretleneceğimiz resimlerdi..Tam da Türkiye'de, sözümona çağdaşlık (!) gösterilerinin yapıldığı bir zamanda çok manidar oldu bu resimler.. Sevgi Gülü ablam yanlış değilsiniz. Orada gerçekten kadına değer veriliyor..Her alanda uzmanlaşmış, işinin ehli, eğitimli bayanlara rastlayabilirsiniz..Rabbimiz c.c muvaffak eylesin inşallah onları, resimler çok güzeldi gerçekten..Paylaştığınız için teşekkürler..Selam ve dua ile.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Sevgi Gülüs.a çok beğendim keşke türkiyedede böyle olsa bizim devletimiz başı örtük kıza tahammül edemiyorlarki böyle tesettürlü bayanları askere alsınlar çok imrendim onları kıskandım birde iranı kınıyorlar adamlar kadına saygı duyuyorki askere bile alıyor dersem yanlışmı olurki acaba çok güzeldi hala etkisindeyim

Demek istediklerimi özetlemişsniz..
Katılıyorum size..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Bunlarda bizim kahraman türk kadınlarımız

mlty_1988_44

mlty_1988_44

Üye · 32 mesaj

resimler yeterince etkileyici ve ders verici daha ne denir ki
Allah cc razı olsun selam ve dua ile..
şevval_nur

şevval_nur

Aktif Üye · 69 mesaj

çok güzel ya bende orda olmak istiyorum.
icveat

icveat

Kıdemli Üye · 118 mesaj

meryem-hanne

saol kardeş ewet bizim kahraman ve ÖRTÜLÜ kadınlarımız hamd olsun İNŞ...
VAR MI İÇLERİNDE MİNİ EKTEKLİSİ BİDE ÇAĞDIŞI DİYE ÖRTÜLÜ BAYANIMI HAKİR GÖRÜRLER
O SAVAŞLAR ŞİMDİ OLSA GİDECEKLERİ TEK YERLERİ VAR ODA ÖRNEK ALDIKLARI DIŞ ÜLKEDİR YİNE BENİM KAHRAMAN VE ÖRTÜLÜ KADINIM BÜTÜN KUDRET VE DİRAYETİYLE BURDA VATAN İÇİN VAR OLACAKTIR İNŞ...
KAHRAMAN KADINLARIMIZA YÜCELER YÜCESİ OL NEBİ'nin (s.a.v) şefaati nail olsun inş...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

icveatsaol kardeş ewet bizim kahraman ve ÖRTÜLÜ kadınlarımız hamd olsun İNŞ...
VAR MI İÇLERİNDE MİNİ EKTEKLİSİ BİDE ÇAĞDIŞI DİYE ÖRTÜLÜ BAYANIMI HAKİR GÖRÜRLER
O SAVAŞLAR ŞİMDİ OLSA GİDECEKLERİ TEK YERLERİ VAR ODA ÖRNEK ALDIKLARI DIŞ ÜLKEDİR YİNE BENİM KAHRAMAN VE ÖRTÜLÜ KADINIM BÜTÜN KUDRET VE DİRAYETİYLE BURDA VATAN İÇİN VAR OLACAKTIR İNŞ...
KAHRAMAN KADINLARIMIZA YÜCELER YÜCESİ OL NEBİ'nin (s.a.v) şefaati nail olsun inş...

AMİİİN...PAYLAŞIMLAR İÇİN:T
BİZİM BAYAN POLİSLERİMİZ DE İNANÇLILAR İNŞALLAH..AMA BU YASALAR,MECBURİYET GETİRİYOR..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

s.a kardeşim şuna bir açıklık getirelim türk demek müslüman demek değildir türk ayrı müslüman ayrı hele bazı türkler varki ALLAH muhafaza geçen hafta bir dini sitede yayılamışlar diyorlarki ALLAH rızası için protosto edin diyorlar çok ünlü bir şirket şöyle yazmış tuvalet kağıdı eşittir KURANIKERİM tuvalet kağıdı en azından bir işe yarıyor dieri çöp . bunun gibi bir sürü klıp bizler yahudilere kızıyoruz protosto ediyoruz bunlar türk ne yapalım şimdi elhamdurillah polislerimizin geneli iman şuurunu taşıyorlar çünkü hanımlarına yönelik bir kısıtlama yok ama askerlerimiz öyle değil onların hanımları başlarını örttüğü an irticaya giriyor işte burası TÜRKİYE yok yok
bugün bir savaş çıksa ateşe müminler kendini atar ama dierleri onların canı pek kıymetli hemen onların saffına geçer yine diyorum müslümanın müslümandan başka dostu yoktum hakkınızı helal edin
A.gamze

A.gamze

Üye · 24 mesaj

Sevgi Gülü, post: 517239, member: 5415s.a kardeşim şuna bir açıklık getirelim türk demek müslüman demek değildir türk ayrı müslüman ayrı hele bazı türkler varki ALLAH muhafaza geçen hafta bir dini sitede yayılamışlar diyorlarki ALLAH rızası için protosto edin diyorlar çok ünlü bir şirket şöyle yazmış tuvalet kağıdı eşittir KURANIKERİM tuvalet kağıdı en azından bir işe yarıyor dieri çöp . bunun gibi bir sürü klıp bizler yahudilere kızıyoruz protosto ediyoruz bunlar türk ne yapalım şimdi elhamdurillah polislerimizin geneli iman şuurunu taşıyorlar çünkü hanımlarına yönelik bir kısıtlama yok ama askerlerimiz öyle değil onların hanımları başlarını örttüğü an irticaya giriyor işte burası TÜRKİYE yok yok
bugün bir savaş çıksa ateşe müminler kendini atar ama dierleri onların canı pek kıymetli hemen onların saffına geçer yine diyorum müslümanın müslümandan başka dostu yoktum hakkınızı helal edin

sıze katılıyorum yerden goge kadar....Allaha emanet olun.
A.gamze

A.gamze

Üye · 24 mesaj

ıste boyle de yasanabılecegının en buyuk kanıtı...hayırlı aksamlar
ASAKİR

ASAKİR

Üye · 24 mesaj

meryem-hanne

s.a.....çok güzel bir yaklaşım tebrik ederim kardeşim...

iranlı bayan polisler kıyafetleri güzel ancak birde şii olmasalar ehli sünnet olsalar dimi ya ne güzele olurdu...!!!
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Kendi degerlerimizi tanımalıyız şimdi aynı durumda olsak.
bu vatandan çok nene hatunlar çıkar Yiğitlik eğitimle kazanılmaz
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

S.a Resimler çok Güzel..

Türkiyede Böylemii.. Ya Askerliği Biraktim Açiköğretim Sinavlarina Bile Girerken Artik Başörtüsünü Sorun Haline Getirenler Var Analmiyorum Bu Nebiçim Bir Zihniyet... Mevla Sonumuzu Hayr Etsin..
ecrin_gül

ecrin_gül

Üye · 49 mesaj

:K tesettürlü olunuyorsa bende olmak istiyorum:A
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.