Teseddürlü İran bayan polisleri
6.282 görüntülenme · 19 yanıt
s.a çok beğendim keşke türkiyedede böyle olsa bizim devletimiz başı örtük kıza tahammül edemiyorlarki böyle tesettürlü bayanları askere alsınlar çok imrendim onları kıskandım birde iranı kınıyorlar adamlar kadına saygı duyuyorki askere bile alıyor dersem yanlışmı olurki acaba çok güzeldi hala etkisindeyim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun, güzel ve ibretleneceğimiz resimlerdi..Tam da Türkiye'de, sözümona çağdaşlık (!) gösterilerinin yapıldığı bir zamanda çok manidar oldu bu resimler.. Sevgi Gülü ablam yanlış değilsiniz. Orada gerçekten kadına değer veriliyor..Her alanda uzmanlaşmış, işinin ehli, eğitimli bayanlara rastlayabilirsiniz..Rabbimiz c.c muvaffak eylesin inşallah onları, resimler çok güzeldi gerçekten..Paylaştığınız için teşekkürler..Selam ve dua ile.
Sevgi Gülüs.a çok beğendim keşke türkiyedede böyle olsa bizim devletimiz başı örtük kıza tahammül edemiyorlarki böyle tesettürlü bayanları askere alsınlar çok imrendim onları kıskandım birde iranı kınıyorlar adamlar kadına saygı duyuyorki askere bile alıyor dersem yanlışmı olurki acaba çok güzeldi hala etkisindeyim
Demek istediklerimi özetlemişsniz..
Katılıyorum size..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
resimler yeterince etkileyici ve ders verici daha ne denir ki
Allah cc razı olsun selam ve dua ile..
Allah cc razı olsun selam ve dua ile..
meryem-hanne
Bunlarda bizim kahraman türk kadınlarımız
saol kardeş ewet bizim kahraman ve ÖRTÜLÜ kadınlarımız hamd olsun İNŞ...
VAR MI İÇLERİNDE MİNİ EKTEKLİSİ BİDE ÇAĞDIŞI DİYE ÖRTÜLÜ BAYANIMI HAKİR GÖRÜRLER
O SAVAŞLAR ŞİMDİ OLSA GİDECEKLERİ TEK YERLERİ VAR ODA ÖRNEK ALDIKLARI DIŞ ÜLKEDİR YİNE BENİM KAHRAMAN VE ÖRTÜLÜ KADINIM BÜTÜN KUDRET VE DİRAYETİYLE BURDA VATAN İÇİN VAR OLACAKTIR İNŞ...
KAHRAMAN KADINLARIMIZA YÜCELER YÜCESİ OL NEBİ'nin (s.a.v) şefaati nail olsun inş...
icveatsaol kardeş ewet bizim kahraman ve ÖRTÜLÜ kadınlarımız hamd olsun İNŞ...
VAR MI İÇLERİNDE MİNİ EKTEKLİSİ BİDE ÇAĞDIŞI DİYE ÖRTÜLÜ BAYANIMI HAKİR GÖRÜRLER
O SAVAŞLAR ŞİMDİ OLSA GİDECEKLERİ TEK YERLERİ VAR ODA ÖRNEK ALDIKLARI DIŞ ÜLKEDİR YİNE BENİM KAHRAMAN VE ÖRTÜLÜ KADINIM BÜTÜN KUDRET VE DİRAYETİYLE BURDA VATAN İÇİN VAR OLACAKTIR İNŞ...
KAHRAMAN KADINLARIMIZA YÜCELER YÜCESİ OL NEBİ'nin (s.a.v) şefaati nail olsun inş...
AMİİİN...PAYLAŞIMLAR İÇİN:T
BİZİM BAYAN POLİSLERİMİZ DE İNANÇLILAR İNŞALLAH..AMA BU YASALAR,MECBURİYET GETİRİYOR..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
s.a kardeşim şuna bir açıklık getirelim türk demek müslüman demek değildir türk ayrı müslüman ayrı hele bazı türkler varki ALLAH muhafaza geçen hafta bir dini sitede yayılamışlar diyorlarki ALLAH rızası için protosto edin diyorlar çok ünlü bir şirket şöyle yazmış tuvalet kağıdı eşittir KURANIKERİM tuvalet kağıdı en azından bir işe yarıyor dieri çöp . bunun gibi bir sürü klıp bizler yahudilere kızıyoruz protosto ediyoruz bunlar türk ne yapalım şimdi elhamdurillah polislerimizin geneli iman şuurunu taşıyorlar çünkü hanımlarına yönelik bir kısıtlama yok ama askerlerimiz öyle değil onların hanımları başlarını örttüğü an irticaya giriyor işte burası TÜRKİYE yok yok
bugün bir savaş çıksa ateşe müminler kendini atar ama dierleri onların canı pek kıymetli hemen onların saffına geçer yine diyorum müslümanın müslümandan başka dostu yoktum hakkınızı helal edin
bugün bir savaş çıksa ateşe müminler kendini atar ama dierleri onların canı pek kıymetli hemen onların saffına geçer yine diyorum müslümanın müslümandan başka dostu yoktum hakkınızı helal edin
Sevgi Gülü, post: 517239, member: 5415s.a kardeşim şuna bir açıklık getirelim türk demek müslüman demek değildir türk ayrı müslüman ayrı hele bazı türkler varki ALLAH muhafaza geçen hafta bir dini sitede yayılamışlar diyorlarki ALLAH rızası için protosto edin diyorlar çok ünlü bir şirket şöyle yazmış tuvalet kağıdı eşittir KURANIKERİM tuvalet kağıdı en azından bir işe yarıyor dieri çöp . bunun gibi bir sürü klıp bizler yahudilere kızıyoruz protosto ediyoruz bunlar türk ne yapalım şimdi elhamdurillah polislerimizin geneli iman şuurunu taşıyorlar çünkü hanımlarına yönelik bir kısıtlama yok ama askerlerimiz öyle değil onların hanımları başlarını örttüğü an irticaya giriyor işte burası TÜRKİYE yok yok
sıze katılıyorum yerden goge kadar....Allaha emanet olun.
Kendi degerlerimizi tanımalıyız şimdi aynı durumda olsak.
bu vatandan çok nene hatunlar çıkar Yiğitlik eğitimle kazanılmaz
bu vatandan çok nene hatunlar çıkar Yiğitlik eğitimle kazanılmaz
S.a Resimler çok Güzel..
Türkiyede Böylemii.. Ya Askerliği Biraktim Açiköğretim Sinavlarina Bile Girerken Artik Başörtüsünü Sorun Haline Getirenler Var Analmiyorum Bu Nebiçim Bir Zihniyet... Mevla Sonumuzu Hayr Etsin..
Türkiyede Böylemii.. Ya Askerliği Biraktim Açiköğretim Sinavlarina Bile Girerken Artik Başörtüsünü Sorun Haline Getirenler Var Analmiyorum Bu Nebiçim Bir Zihniyet... Mevla Sonumuzu Hayr Etsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25070-teseddurlu-iran-bayan-polisleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bayan Kardeşlerimde Acil Tatli Konusunda Yardim Yemek Tarifleri 10 cevap
- bir oku bay bayan kardeşim Boykot 24 cevap
- BİR BAYAN NİÇİN ÖRTÜNMEK İSTEMEZ? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 24 cevap
- Sitedeki Bayan Arkadaşlara Benden Hediye Resimler 36 cevap
- Bayan Işçi Lazim Mi Resimler 8 cevap
- 'Açık bayan giysileri satmak' bilgisi olmayanlar yazmasın... Islamda Kadının Yeri ve Önemi 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.