yakında bekleyin
2.078 görüntülenme · 16 yanıt
:K:K:KAllah razı olsun ekremee kardeşim inan çoook güldüm..artık masal kitaplarında da başörtüsü sorunu yaşanıyorr ...:K
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meltem:K:K:KAllah razı olsun ekremee kardeşim inan çoook güldüm..artık masal kitaplarında da başörtüsü sorunu yaşanıyorr ...:K
s.a gülmekten çok düşündürücü bence ama komikte a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
selamün aleyküm kardeşim.çok güzeldi çok.:Knerden bulursun anlamadımki bu komik şeyleri.Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.:B
mahsun kul, post: 516835, member: 64786selamün aleyküm kardeşim.çok güzeldi çok.:Knerden bulursun anlamadımki bu komik şeyleri.Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.:B
amin amin amin amin bana dua edin a.e.o
Selamün aleyküm..Gerçekten traji komik..
Allah(c.c) başörtüsü sorunu olan bayanlarımıza yardım etsin inşallah Amin..
Allah(c.c) başörtüsü sorunu olan bayanlarımıza yardım etsin inşallah Amin..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
s.aleyküm aslında komik olduğunu düşünmüyorumm Alaycı Bi gösterim yapıyolar artık başörtüsü konusunda Başörtülüler sokakta bile gezemeeycek gibi karikatürler görmüştüm ...
Allah yardımcımız olsun bayan ablalarımızın kardeşlerimizin ....

gecekondus.aleyküm aslında komik olduğunu düşünmüyorumm Alaycı Bi gösterim yapıyolar artık başörtüsü konusunda Başörtülüler sokakta bile gezemeeycek gibi karikatürler görmüştüm ...
a.s bencede komik değil hatta trajikomik dense daha iyi olacak a.e.o
ağlanacak halimize gülüyor hale geldik. ALLAH yar ve yardımcımız olur inşallah...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25031-yakinda-bekleyin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kımızıları dört gözle bekleyin! Sağlık ve Yaşam 8 cevap
- Dünya bir çarşıdır, bir pazar yeridir..yakında kapanır, dağılır..2 İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Dünya bir çarşıdır, bir pazar yeridir..yakında kapanır, dağılır..3 İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- 4G Dönemi Çok Yakında Bilim ve Teknoloji Haberleri 2 cevap
- Samsung Galaxy S4 yakında Avea da Mobil Teknolojiler 2 cevap
- ÇOK YAKINDA YENİ BİR KADER BELİRLEYECEĞİZ TÜRKİYE İÇİN... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.