Camiye Gideceğimi Zannetmiyorum.....
5.517 görüntülenme · 54 yanıt
su misaliellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım.
selamun aleyküüm Rabbimiz razı olsun hayırlı akşamlar
efşançok etkileyici bi hikaye allah razı olsun saol :H
selamun aleyküm RAbbimiz razı olsun hayırlı akşamlar
“Hani camiye gelmiyecektin ?” dedim
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
s.a.
meleki mevt kılık kıyafaete bakmıyor tabi, vakit saat doldumu cihan padişahı da olsan emaneti alıcak , de hadi verme bakim gücün yetiyorsa.
burada önemli olan şuki,
ömründe camiye gitmemeye azmetmiş birini, öldüğünde getirip camiye hoca şunun namazını kıldrı demektir.
hem bilinçli bi hocaya azap, hemde ölünün kendisine
selametle
meleki mevt kılık kıyafaete bakmıyor tabi, vakit saat doldumu cihan padişahı da olsan emaneti alıcak , de hadi verme bakim gücün yetiyorsa.
burada önemli olan şuki,
ömründe camiye gitmemeye azmetmiş birini, öldüğünde getirip camiye hoca şunun namazını kıldrı demektir.
selametle
CAFERİ_TAYYARs.a.
burada önemli olan şuki,
selametle
ve aleyna aleykümselam Rabbimiz uyandırsın inşaallah..
Hani camiye gelmiyecektin ?” dedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25004-camiye-gidecegimi-zannetmiyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ZANNETMİYORUM Okumanızı isterim Dini sohbet 10 cevap
- camiye geç gelipte cemaati rahatsız edenlerin akibetine bakın Hadis-i Şerif 3 cevap
- camiye hayır partisi kurmuşlar!!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- sabah namazında cemaat olmadığı için ben gittim camiye Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Kiliseden Camiye Dini sohbet 2 cevap
- Aşkını camiye yazan imam Gündem 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.