Başörtüsü animasyonu
2.075 görüntülenme · 17 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Esseklamu Aleyküm.ben Tesettürlü Değilim Ama örtünmeyi çok Istiyorum.lütfen Bana Duaedin Buna çok Ihtiyacim Var.insan Malesefki Istediği şekilde Giyinemiyo,hareker Edemiyo.benim Ailem Inançli Bi Aile Değil O Kadar çok Isterdimki Beni Annem örtülü Değil.o Kadar çok Isterdimki Annemin Beni Sabaha Ezani Okunduktan Sonra şu Sözü Söylemesini;kizim Kalk Ezan Okundu Abdesttini Al Namzini Kil Demesini.veya Babamin Bana Bunu Söylemesini.o Kada Rçok Istiyotumki Arkadaşlarim Bunu Anlatamam Size.sizler Dua Edin Allah Rizasi Için Inşaallah Rabbim Dualariniza Karşilik Vericektir.
Ahmet&GizemBu Sitede Daha öncede Izlemiştik Bu Animasyonu.selametle....
Ben sitenin yenilerindenim konulara baktım aynısı izlenmişmi diye ama göremedim. Tekrar edilme hatta hiç unutulmaması gereken bir mevzu Allah cümlenizden razı olsun . Dua larımızla kızlarımızın yanında olalım İnşaalah.
ALLAH razi olsun bizle paylastiginiz icin.daha bir kac gun once;haberlerde bir olay cok canimi acitti:A edebiyat dalinda bir yarisma yapiliyor ve kazananlara bir gece duzenleniyor odullerin verilmesi icin.kazananlar podyuma aliniyor tabiyki iclerinde bir kizimiz BASORTUSUYle.sonra bu kizimizdan rahatsizlik duyan birileri kizimizi o podyumdan asagiya indiriliyor.sebep;BASORTULU oldugu icin:Atabiyki o kizimiz aglayarak asagiya iniyor.onu izlerken insanligimdan utandim.guya musluman br devlette yasiyoruz.!!benim aklimin almadigi bu basortusunden neden bu kadar korkuyorlar!!!!ALLAHimizin emri neden kabullenmek istemiyorlar.birde o kizimiz aglarken dedigi laf aslinda anlayana cok guzel br cevapti ama anlayan nerdeki????kizimizin aglayarak dudaklarindan su cumle dokuluyor;ben odulumu alamadigima uzulmuyorum,benim basortulu oldugum icin asagiya indirilmem zoruma gitti.ALLAHIN EMIRLERINE KARSI GELIYORLAR!!!!!dedi.
YUCE RABBIM KOTULERE KOTU NIYETLI OLANLARA FIRSAT VERMESIN!!!!!
YUCE RABBIM KOTULERE KOTU NIYETLI OLANLARA FIRSAT VERMESIN!!!!!

öncelikle animasyon çok güzel ellerine emegine ve yüreğine RAHMET İNŞ...
ALLAH (C.C) razı olsun inş...
sonra ise: canım kardeşim dualarımız müşterek olsun inş...
RAB'bim ailene de islamı sevmeyi nasib etsin AMMA!!!
EĞER ALLAH'ın emri olan farzları yasaklıyan ailen bile olsa onlara itaat edilmez sen yine de şimdilik de olsa NAMAZINI kılmaya bak saklıda olsa
ŞUNU DA unutmaki kullar asla farz ibadetlerini saklamadan yaşamalıdır ki
inş... bi gün sende bunuda başarırsın
ES-SELAM VED-DUA İLE A.E.O
ALLAH (C.C) razı olsun inş...
ashab_kiramEsseklamu Aleyküm.ben Tesettürlü Değilim Ama örtünmeyi çok Istiyorum.lütfen Bana Duaedin Buna çok Ihtiyacim Var.insan Malesefki Istediği şekilde Giyinemiyo,hareker Edemiyo.benim Ailem Inançli Bi Aile Değil O Kadar çok Isterdimki Beni Annem örtülü Değil.o Kadar çok Isterdimki Annemin Beni Sabaha Ezani Okunduktan Sonra şu Sözü Söylemesini;kizim Kalk Ezan Okundu Abdesttini Al Namzini Kil Demesini.veya Babamin Bana Bunu Söylemesini.o Kada Rçok Istiyotumki Arkadaşlarim Bunu Anlatamam Size.sizler Dua Edin Allah Rizasi Için Inşaallah Rabbim Dualariniza Karşilik Vericektir.
sonra ise: canım kardeşim dualarımız müşterek olsun inş...
RAB'bim ailene de islamı sevmeyi nasib etsin AMMA!!!
EĞER ALLAH'ın emri olan farzları yasaklıyan ailen bile olsa onlara itaat edilmez sen yine de şimdilik de olsa NAMAZINI kılmaya bak saklıda olsa
ŞUNU DA unutmaki kullar asla farz ibadetlerini saklamadan yaşamalıdır ki
inş... bi gün sende bunuda başarırsın
ES-SELAM VED-DUA İLE A.E.O
ashab_kiramEsseklamu Aleyküm.ben Tesettürlü Değilim Ama örtünmeyi çok Istiyorum.lütfen Bana Duaedin Buna çok Ihtiyacim Var.insan Malesefki Istediği şekilde Giyinemiyo,hareker Edemiyo.benim Ailem Inançli Bi Aile Değil O Kadar çok Isterdimki Beni Annem örtülü Değil.o Kadar çok Isterdimki Annemin Beni Sabaha Ezani Okunduktan Sonra şu Sözü Söylemesini;kizim Kalk Ezan Okundu Abdesttini Al Namzini Kil Demesini.veya Babamin Bana Bunu Söylemesini.o Kada Rçok Istiyotumki Arkadaşlarim Bunu Anlatamam Size.sizler Dua Edin Allah Rizasi Için Inşaallah Rabbim Dualariniza Karşilik Vericektir.
S.A KARDEŞİM.ÇOK ÜZÜLDÜM AİLE EĞİTİMİNİ ÇOK ÖNEMİ VAR İNSAN DOĞRU YOLU KENDİDE BULABİLİR İNŞALLAH SEN BULMUŞSUN RABBİM HİDAYET NASİP ETSİN İNŞALLAH TESETTÜRE GİRERSİN BİR DENE ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BİR GÜN KALKIN SABAH NAMAZINI KILIN MÜKEMMEL BİR DUYGU O HAZZI ALDIKTAN SONRA AÇILMAK ÇOK AĞIR GELİYOR İLK ETAPDA ŞEYTAN VESVESE VERİR BUGÜN KAPATMA YARIN DİYE AMA O YARIN HİÇ GELMEZ BİR AN ÖNCE KAPAN İNŞALLAH
KARDEŞİM SENİNDE EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET
meryem-hanne ben zulme hayir yazan yere bastım ama hata dedi ve açılmadı buna bir çare bulurmusunuz şimdiden saol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24992-basortusu-animasyonu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 3 Boyutlu Kabe Animasyonu Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 11 cevap
- Azerbaycan 'da başörtüsü resmen yasaklandı Boykot 8 cevap
- başörtüsü kampanya Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Başörtüsü Artık Kanunen Yasaklandı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- "Kuran'da başörtüsü yok!!!" İDDİA!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- BAŞÖRTÜSÜ KULLANIMI!!! Resimler 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.