***mutlaka okuyun***

3.364 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

ecritealasağolasın verdiğin bilgi için:)

Sizde sağolun kardeşim...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim;

Hayırlı ve faydalı bir paylaşım,çoğumuzun bilmediği bir ayrıntı sanırım,birde genelini kapsamamakla beraber gördüklerim ile şahid olduklarıma atıf'ta bulunarak bu işlerde görev yapan sorumlularada ALLAH celle celaluh görev bilinci ve merhamet,insanlık duygusu nasip,kısmet,ihsan eylesin.

Selametle kalınız kardeşim.
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

_KAAN_Selamünaleyküm kardeşim;

Hayırlı ve faydalı bir paylaşım,çoğumuzun bilmediği bir ayrıntı sanırım,birde genelini kapsamamakla beraber gördüklerim ile şahid olduklarıma atıf'ta bulunarak bu işlerde görev yapan sorumlularada ALLAH celle celaluh görev bilinci ve merhamet,insanlık duygusu nasip,kısmet,ihsan eylesin.

Selametle kalınız kardeşim.

Aleyküm Selam..
Evet hakikaten acil durumda faydalı olabilecek ama birçoğumuz da bilmediğini düşündüğüm bir numara.. Ama inşallah bu vesile ile burda hepimiz öğrenmiş oluruz.. Gerçekten özellikle sağlık kurumlarında ki çalışan kişilerin her an tetikte ve özverili olması gerekiyor.. Kimseyi birbirinden ayırmadan sırf insan olduğunu düşünerek görev yapmaları gerekiyor.. Değerli katkınız için teşekkür ederim.. Hayırlı ve bereketli günler...
helalım

helalım

Yeni Üye · 4 mesaj

Allah razı olsun inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ihtiyaç duyurmasın yokluklarınıda vermesin inşallah
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

teşekkürler bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah razı olsun.selametle kalın.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

teşekkürler kardeşim
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm canım allah razı olsun paylaşımın için .bilmiyordum sayende öğrendim allaha emanet ol
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

abi çok önemli bir bilgi saolun hemen kaydettim.
AGD-NesLiNuR

AGD-NesLiNuR

Kıdemli Üye · 118 mesaj

allah razi olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.