biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Isminizi Yazin Hayalinizdeki Arabayi Görün
2.289 görüntülenme · 11 yanıt
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
oooo bana honda çıkt...:G
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meraba kardesim allah iyiligini versin ne komik araba cikti bana anlatam a sagol emegine saglik güzel olmus
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
gerçekten de hayalimde land rover vardı..bildiler be..:Kannemin de adını yazdım..aynısı çıktı..birini daha yazdım mersedes çıktı..
hadi birini daha yazayım dedim,
oyuncak kamyon çıktı..:Kdemek ki hayallerinde küçüklüğünden kalma bi kamyon varmış..:K
paylaşımın için,:T
gerçekten de hayalimde land rover vardı..bildiler be..:Kannemin de adını yazdım..aynısı çıktı..birini daha yazdım mersedes çıktı..
hadi birini daha yazayım dedim,
oyuncak kamyon çıktı..:Kdemek ki hayallerinde küçüklüğünden kalma bi kamyon varmış..:K
paylaşımın için,:T
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
ekremeeeRüyalarınızdaki Araba Hangisi?
İSMİNİZİ YAZIN HAYALİNİZDEKİ ARABAYI GÖRÜN VE ARABANIZI GÖSTERİN
s.a cok komik ya bana tuhaf bir araba cikti.. neyse hayalimdeki degildi ama:A iyi geceler:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24956-isminizi-yazin-hayalinizdeki-arabayi-gorun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hayatimizdaki Iyi Ki'ler (siz De Iyi Ki'nizi Yazin!) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Hayatimizdaki Keşkeler (siz De Keşkenizi Yazin!) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Sizde yazin Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 21 cevap
- Kusurları değil, iyi yanları görün! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- İsminizi yazın, arabanızı görün...... Fıkra, Mizah Bölümü 13 cevap
- Namaz Kılmazsak olacakları görün! Nasihatler 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.