Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt
sagol ekrem kardeşim benim için açtıgın ilahiye çok teşekkür ederim.çok sagol ALLAH razı olsun yazını okuyunca inanki çok sevindim.bende çogunlukta siteye girdigim zaman ABDURRAHMAN ÖNÜL kardeşimizin ilahilerni çok dinliyor ve çok begeniyorum.siteyi ilahilerle takip ediyorum şimdide senin ilahini dinleyecegim.sagol. ALLAHA emanet ol.hayırlı akşamlar.
nevin2007firdescim siz sizden sonra rüyam kardeşi çagırdınız ama mahsuru yoksa ben geldim.selamün aleyküm.bende sakaryadanım.benden sonra gelen arkadaşıma selam olsun .ALLAHA emanet olun.hayırlı akşaamlar.
ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU
estağfirullah,hoşgelmişsin..
"SAKARYA;SAF ÇOCUĞU, MASUM ANADOLU NUN........."
BENDEN SONRAAA,ERDAL ABİMİZ GELİR İNŞALLAH..
ÖZLETTİ KENDİNİ..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..:H
estağfirullah,hoşgelmişsin..
"SAKARYA;SAF ÇOCUĞU, MASUM ANADOLU NUN........."
BENDEN SONRAAA,ERDAL ABİMİZ GELİR İNŞALLAH..
ÖZLETTİ KENDİNİ..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
nevin2007canım kardeşim ekrem ne kadar güzel bir ilahi şu an dinliyorum daha önce hiç dinlememiştim.artık bunu da çok dinleyecegim.HAY ALLAHIM HAY HAY,HAYSUBHANIMHAY HAY,HAY KURBANIM HAY HAY,HAY ALLAHIM HAY HAY.....
,
evet abla çok güzle bi ilahidir
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gelin Varalım (Hay Allah'ım) :.
benden sonra kasım abi gelsin ama eli boş gelmesin
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Selamunaleykum ekrem abini nede cabuk unuttun nasilsin kardesim iyisin insallah buda hediyen
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Asırlık Şiir :.
Selamunaleykum benden sonra Damla kardeşim gelsin inşallah hayırlı aksamlar
Çoban Uveys, post: 646474, member: 78923Selamunaleykum benden sonra Damla kardeşim gelsin inşallah hayırlı aksamlar
aleykum selam ahmet abi beni çagırdın hemen geldim hayırlı bereketli geceler inşallah
benden sonra keltepe ablam gelsin
<<B)>>
Selamunaleykum benden sonra uzun zamandır görüşemediğimiz cennet yolcusu kardeşimiz gelsin o gelmesse Talip emmi'm gelsin hayırlı günler
S.A BENDEN SONRA ÇOBAN UVEYS (KARDEŞİMMİ DESEM ABİMMİ DESEM BİLEMEDİM EMME İÇİMDEN ABİ DEMEK GELDİ) GELCEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ:)RABBİME EMANETSİNİZ.S.A

Çoban UveysSelamunaleykum benden sonra uzun zamandır görüşemediğimiz cennet yolcusu kardeşimiz gelsin o gelmesse Talip emmi'm gelsin hayırlı günler
ALEYKÜM SELAM AHMET KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ ÇAĞIRDINIZİÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN
BENDEN SONRA SİTESİN AMCASI TALİP AMCA BUYURSUN
BENDEN SONRA SİTESİN AMCASI TALİP AMCA BUYURSUN
Nevin_1982S.A BENDEN SONRA ÇOBAN UVEYS (KARDEŞİMMİ DESEM ABİMMİ DESEM BİLEMEDİM EMME İÇİMDEN ABİ DEMEK GELDİ) GELCEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ:)RABBİME EMANETSİNİZ.S.A
Vealeykumselam Allah c.c. razı olsun siz benden büyüksünüz 2 yaş :K ama önemli degil elhamdulıllah din kardeşiyiz nede olsa kardeşim diyebilirsiniz çagırdığınız için tşkler ederim Allah c.c emanet olunuz benden sonra gelene selam olsun
Çoban UveysSelamunaleykum ekrem abini nede cabuk unuttun nasilsin kardesim iyisin insallah buda hediyen
aleykume selam abi seni unuturmuyum hiç
siteye çok az uğruyorum artık ALLAH r.o abi iyiyim siz nasıslsınız
ayrıca hediyeniz çok güzel
abi ben ilahi ekleyemiyorum bilgisayarda sorun var ALLAHA e.o
bana dua et işaallah
Benden sonra inşallah Talip emmim gelir sitenin kral abisimi desem emmisimi desem bilmemki neyse gelsinde kendileri desin.
.. Talip abının ısı cıkmıs sanırım..onun yerını tutmam ama ben geldım.. s.a benden sonra kım gelırse hos gelır sefalar getırır.. pesımden gelenIN RABBIM DUALARINI TEZ VAKITTE KABUL ETSIN.. :) HADI BAKALIM .. KIM GELCEK.. BEN OLSAM BU DUA ICIN GELIRIDM HERHAL.. nasıp yaa.. bakalım..!!
Selamun aleykum benden sonra tevbe Ya Hak gelsin..canim kardesim onu çagirirmis diger sayfalar baktim da..o yok ben çagirayim.A.E.O.
Aciz YürekSelamun aleykum benden sonra tevbe Ya Hak gelsin..canim kardesim onu çagirirmis diger sayfalar baktim da..o yok ben çagirayim.A.E.O.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.
LİNKE TIKLAYIN
AVATARINIZ GÖRDÜM BU İLAHİ AKLIMA GELDİ
BENDEN SONRA SİZ GELİN İŞAALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.