Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt
kasım abi allah razı olsun arkadaşım hala aynı...hakkında hayırlısı olsun tabiki ama hala çok sıkıntılı...rabbim hayra kavuşturur inşallah...fethiyede havalar nasıl iç anadolu çok soğuk zaten ben bayramda full yattım çok hastaydım hala devam ediyor rahatsızlığım...:H
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKkasım abi allah razı olsun arkadaşım hala aynı...hakkında hayırlısı olsun tabiki ama hala çok sıkıntılı...rabbim hayra kavuşturur inşallah...fethiyede havalar nasıl iç anadolu çok soğuk zaten ben bayramda full yattım çok hastaydım hala devam ediyor rahatsızlığım...:H
RABBİM şerleri hayra çevirendir.inşaallah bu hadise hayırla neticelenir.
sanada geçmiş olsun,e artık havaların hasta ettigi zamandayız.dikkat etmemiz gerek.
fethiyede zaten kış olmaz.yani kara hasretiz.ama bol yagış yagar.
1 haftadır havalar çok güzel.bahar havası var.zaten hep derim,karın,sogugun altındaki yarın bizden hesap sorsa haklıdır.buraların kıymetini bilmiyoruz diye.ama buralar hakikaten cennet gibi.
RABBİM şerleri hayra çevirendir.inşaallah bu hadise hayırla neticelenir.
sanada geçmiş olsun,e artık havaların hasta ettigi zamandayız.dikkat etmemiz gerek.
1 haftadır havalar çok güzel.bahar havası var.zaten hep derim,karın,sogugun altındaki yarın bizden hesap sorsa haklıdır.buraların kıymetini bilmiyoruz diye.ama buralar hakikaten cennet gibi.
sağol kasım abi...buralarda kuru ayaz var ne kar yağıyor ne de yağmur...çok zorlanıyorum mecbur olmasam dışarıya bile çıkmıycam ama mecburum...bu arada siteyi özlemişim...ben bayadır girmiyordum değişiklikler olmuş...:H
sağol kasım abi...buralarda kuru ayaz var ne kar yağıyor ne de yağmur...çok zorlanıyorum mecbur olmasam dışarıya bile çıkmıycam ama mecburum...bu arada siteyi özlemişim...ben bayadır girmiyordum değişiklikler olmuş...:H
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKkasım abi allah razı olsun arkadaşım hala aynı...hakkında hayırlısı olsun tabiki ama hala çok sıkıntılı...rabbim hayra kavuşturur inşallah...fethiyede havalar nasıl iç anadolu çok soğuk zaten ben bayramda full yattım çok hastaydım hala devam ediyor rahatsızlığım...:H
s.a tevbeya hak abla nasılsın diyecen ama rahatsızsınız rabbim en kısa zamanda şifa versin ablam bu ilahiler senin için a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
ablam bak ne diyor bu ilahide
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.
hazineler sizin olssun
gönlüm hak aşkıyla dolsun
güz yaprağı gibi solsun
kurban olsam döne döne
münafıklar gelmez yola
gönül hakka fena ola
yer yüzüne rahmet dola
nasip olsa döne döne
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ekremeees.a firdes abla bak hangi ilahiyi buldum çok güzel
YouTube - Veysel Karani-ABDURRAHMAN ÖNÜL
ekremciğim,gerçekten süpeeer..veysel karani ilahisi,insanı sanki o zamanlara götürüyor..
ibret alabilenlerden oluruz inşallah..
benden sonra gelene selam olsun..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesekremciğim,gerçekten süpeeer..veysel karani ilahisi,insanı sanki o zamanlara götürüyor..
ibret alabilenlerden oluruz inşallah..
benden sonra gelene selam olsun..:H
s.a ablam güzel ne kelime muhteşem a.e.o
benden sonra gelene selam olsun
YouTube - *** Abdurrahman Önül - Veda Hutbesi 2007 **** buda çok güzel
s.a bunuda dinleyin kerbela değil müzüğü aynı ama sözleri değişik abdurrahman önül ve ömer atif a.e.o
YouTube - www.sultanlardiyari.com ben çıktım
YouTube - www.sultanlardiyari.com ben çıktım
hafizkizselamün aleyküm ben geldim ama size küstüm :(neden hiç kimse beni hiç çağırmadı:( :A
aleyküm selam hafızkız kardeşim.
seni kimse unutmaz.asla öyle düşünme.en azından abin seni artık sık sık buraya çagırır.şunu merak ettim.gerçekten hafızmısın.bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz.seni şimdi çagıracam ama online degilsin.
o zaman benim peşime benim HACI bacım gelsin.B)
kasım hadi, post: 540649, member: 71173aleyküm selam hafızkız kardeşim.
seni kimse unutmaz.asla öyle düşünme.en azından abin seni artık sık sık buraya çagırır.şunu merak ettim.gerçekten hafızmısın.bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz.seni şimdi çagıracam ama online degilsin.
s.a kasım hadi abi nasılsın iyisindir işşallah evet hafızkız abla hafızmış gerçekten bi paylaşımda okumuştum a.e.o
benden sonra gelene selam olsun a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Değerli Kasım Abim, geldim.
Allah c.c razı olsun, beni çağırmışsınız, tubagüner ve firdes kardeşlerim de çağırmışlar..Çok teşekkür ederim..Ben şimdi gördüm:gulegule..Benden sonra yine siz gelin kıymetli abim..Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)
Allah c.c razı olsun, beni çağırmışsınız, tubagüner ve firdes kardeşlerim de çağırmışlar..Çok teşekkür ederim..Ben şimdi gördüm:gulegule..Benden sonra yine siz gelin kıymetli abim..Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)
s.a benden sonra sitenin en yaşlılarından birisi gelsin a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affet Yarab :.
ben kaçtım
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affet Yarab :.
ben kaçtım
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli Kasım Abim, geldim.
aleyküm selam HACI bacı.
Olur böyle şeyler,her zaman çagrıldıgında anında varılacak diye bir şey yok.
hayır imkanım olsa buradan bagıracam ama,el alem bu adam DELİ olmuş diyecek.:K
sagol kardeşim,ara sıra muhabbette iyi oluyor.insan an geliyor hayattan,her şeyden usanıyor.ama bir kaç güzel söz,bir kaç muhabbet insanı rahatlatıyor.iste bizde böyle bir orada bir burada rahatlamaya çalışıyoruz.RABBİM bizleri yalnız bırakmasın.amin.:H
benden sonra hemşerim,fethiyeli FATMANA gelsin.
ekremeees.a cevdet abi gelsin cevdet abi gelmiş cevdet abi yetiş çabuk gel a.e.o
A.S.KARDEŞİM BENİM. BENİ CAĞIRMIŞSIN GELDİM BİLİRSİN BEN BOŞA GELMEM GİTMEM BİR ŞARTIM VAR BANA BİR İLAHİ ARMAĞAN EDERSEN SEVİNİRİM O ZAMAN HER CAĞIRDIĞINDA GELİRİM ANLAŞTIK RABBİME EMANET OL KENDİNE İYİ BAK
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

selamün aleyküm Allah razı olsun Kasım amca hayır daha hafız değilim arapça dersi yapan bir talebeyim ama inşaallah seneye hafızlığa başlayacağım bana dua eder misiniz peşimden inşaallah siz gelirsiniz
son osm@nlı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.