Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.652 görüntülenme · 1.892 yanıt
belgin, post: 532744, member: 3585selamun aleykum kardeşlerim ben de geldim çağırılmadım ama kabul edin artık:) benden sonra da mahsun kul gelir inş. ;)
as.geldim kardeşim,benden sonra gelene selam olsun
kasım hadi, post: 532470, member: 70023ya ekreme aslanı,serçeyi, pardon.kanaryayı,vede kılçıklı hamsiyi hep karıştırıyom.kartallar hep yukarıdan bakar ya.o yüzden hepsi ufak gözüküyor :K:K
s.a :K:K a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
AFRA_NURPEKİ YİNE GELDİM:K benden sonra ekremee gelsin heo o geliyo zate:Dselametle AEO
s.a allah razı olsun kardeşim davetiniz için bu ilahiler çok güzel süper a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
s.a benim son 2 dakikam a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Nereye Bu Gidiş :.
nereye bu gidiş mahsun kul abla bunuda ekle
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.
nereye bu gidiş mahsun kul abla bunuda ekle
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.
be gitttim hepiniz allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Canım Anam :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Cemalullah :.
dinleseniz sevinirim a.e.o
ben kaçtım
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Canım Anam :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Cemalullah :.
dinleseniz sevinirim a.e.o
ben kaçtım
nigdelive aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)
AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RECEB-I KAMERselamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun
ve aleyküm selam Recep kardeşim, hoşgeldiniz..estağfirullah:)
Sizlere de hayırlı, bereketli cumalar olsun kardeşim..Dua ile inşaAllah..
Murat Abimiz buyurur mu şimdi acaba:]
nigdelive aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)
AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
sanada hayırlı cumalar olsun güzel kardeşim.benden sonra aliyem gelsin veya damlam.özledim yaw:A
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
mahsun kulsanada hayırlı cumalar olsun güzel kardeşim.benden sonra aliyem gelsin veya damlam.özledim yaw
Selamün Aleyküm ablacım..Ben de sizleri çok özledim.Rabbimiz c.c Cumanızı hayırlı, bereketli kılsın, feyziyle donatsın inşallah, Amin B)B)..Rabbimize emanetsiniz..Bu mübarek cuma gününde dualarda buluşmamız dileğiyle..;)
Ben de şimdi Nur Damlamı çağırayım, online değil ama...:]
aliye_aliyeSelamün Aleyküm ablacım..Ben de sizleri çok özledim.Rabbimiz c.c Cumanızı hayırlı, bereketli kılsın, feyziyle donatsın inşallah, Amin B)B)..Rabbimize emanetsiniz..Bu mübarek cuma gününde dualarda buluşmamız dileğiyle..;)
Ben de şimdi Nur Damlamı çağırayım, online değil ama...:]
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.
mahsun kulaleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.
selamun aleyküm. Ben geldim ablacım, dualarda yer bulmak ümidiyle..:gulegule
tsunami bacım online, buyurur mu acaba.. B)
nigdelive aleyküm selam Recep kardeşim, hoşgeldiniz..estağfirullah:)
Sizlere de hayırlı, bereketli cumalar olsun kardeşim..Dua ile inşaAllah..
Murat Abimiz buyurur mu şimdi acaba:]
BUYRUNNNNN. BENİ ÇAĞIRMIŞ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM...:)
KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU CUMA NAMAZINDAYDIM ŞİMDİ GELDİM.
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. UNUTMAYAN KARDEŞLERİMİZ VARMIŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
mahsun kulaleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.
Ablacım şu an İzmir'de değilim..Rabbimiz c.c izin verdikçe inşallah olmaya çalışırım..Allah c.c razı olsun ablacım, sizler de emin olun özleniyorsunuz..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin her daim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallahB):H
aliye_aliyeAblacım şu an İzmir'de değilim..Rabbimiz c.c izin verdikçe inşallah olmaya çalışırım..Allah c.c razı olsun ablacım, sizler de emin olun özleniyorsunuz..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin her daim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallahB):H
dün sana çok ihtiyacım vardı ama ulaşamadım.çok ama çok kötüydüm.inşallah görüşürüz.sende rabbime emanet ol.:H
M DENIZBUYRUNNNNN. BENİ ÇAĞIRMIŞ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM...:)
KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU CUMA NAMAZINDAYDIM ŞİMDİ GELDİM.
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. UNUTMAYAN KARDEŞLERİMİZ VARMIŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.
ve aleyna aleyküm selam gönlü güzel abimB) Allah c.c. kabul etsin inşaAllah..Rabbimiz sizden de her daim razı olsun.. Unutmuyoruz inşaAllah abim, acizane dualarımızdasınız..:evet Siz de Allah'a emanet olun.
Hayırlı cumalar..selam ve baki dua ile...B)
Hayırlı cumalar..selam ve baki dua ile...B)
efşanniğdeli yazmayı unutmuşun galiba neyse olsun ben devam edeyim:)
benden sonra mahsunkul gelirmi acaba:)?
geldim geldim.benden sonra yeni üye olan eşim sheker78 gelsin.
tabii forma girmeyi başarabilirse:K
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.