Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.653 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

mahsun kulhoşgeldin damlam.tekrar döndüğüne çoooooooooook sevindim.allah razı olsun.bak sana incinurun mesajını vereyim üstümde kalmasın.
damla abla peyamberimiz hiç kırıldımı.ebubekirş,osmanı,ömeri,aliyi bırakıp gittimi.bunu söylememi istedi canımsın.
cevdet kardeşim buyursun

incunurum benim geldim inşallah incunur ablam incunura bol bol selam söyle öpüyorum

cevdet abi sen gel inşallah
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

<DAMLA>
incunurum benim geldim inşallah incunur ablam incunura bol bol selam söyle öpüyorum

cevdet abi sen gel inşallah

üzüldüm ben geldim beni kabul etmezmisiniz..:(:(:gulegule a.e.o
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selennyüzüldüm ben geldim beni kabul etmezmisiniz..:gulegule a.e.o

HOŞGELDİN CANIM.KABUL EDERİZ ETMEZMİYİZ.CEVDET KARDEŞİM GELMİYOR:AOZAMAN ALİYE VEYA TUBAM GELSİN.CENNET YOLCUSUDA GELSİN:evet
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

mahsun kulHOŞGELDİN CANIM.KABUL EDERİZ ETMEZMİYİZ.CEVDET KARDEŞİM GELMİYOR..OZAMAN ALİYE VEYA TUBAM GELSİN.CENNET YOLCUSUDA GELSİN

Selamün Aleyküm ablam, evet Nur Damlasını getirebildim sonunda .. Canım kardeşim geldi, Allah c.c razı olsun..Ablam sayenizde ulaşabildim Nur Damlasına, sizden Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..B)B)B)Kardeşimle görüşeceğiz her daim inşallah..

Ben geldim benden sonra değerli mücahide kardeşim gelir inşallah..B)
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm ablam, evet Nur Damlasını getirebildim sonunda .. Canım kardeşim geldi, Allah c.c razı olsun..Ablam sayenizde ulaşabildim Nur Damlasına, sizden Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..B)B)B)Kardeşimle görüşeceğiz her daim inşallah..

Ben geldim benden sonra değerli mücahide kardeşim gelir inşallah..B)

GELDİM MÜBAREK KARDEŞİM BENDEN SONRA KİM İSTERSE BUYURSUN
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm ben geldim herkes burda mı damalcım sen gel benden sonra
<DAMLA>

<DAMLA>

geldim ablacım benden sonra isteyen buyursun gelsin inşalalh
ama ekremee kardeşim seni çagırıyım sonra yakınıyon:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

<DAMLA>geldim ablacım benden sonra isteyen buyursun gelsin inşalalh

EKREMEE GELMİYOR OZAMAN HÜLYACIM(RÜYAM3)GELSİN.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Gonlumun_guluAllah (c.c.) razi olsun kardesim bizlere neredeyse bir Abdurrahman önül konseri yasattin.Aslinda hepsi güzel yeterki kalpler Allah'i (c.c.) Ansin. Allah razi olsun.

s.a allah cümelmizden razı olsun her ne kadar dinlerseniz dinleyin bence konser havası gibi olmaz.bencede hepsi güzel kalpler allah desin yeter

.: Abdurrahman Önül / Kul Olamadım :. buda çok güzel bunuda dinle a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Ben geldim :B
Benden sonra Kaan Erdem gelsin
Kaan kardeşimiz pek böyle formlara girmiyor galiba hiç görmedim inşallah gelir:]
Nur_u Secde

Nur_u Secde

rüyam3Ben geldim :B
Benden sonra Kaan Erdem gelsin
Kaan kardeşimiz pek böyle formlara girmiyor galiba hiç görmedim inşallah gelir

HOŞGELDİN HÜLYAM.KAAN KARDEŞİMİ ÇOK ÇAĞIRDIK AMA BU FORMA GELMİYOR:ABU ARADA EKREMEE KARDEŞİM BAKIYORUMDA HİÇ PAS VERMİYORSUN:KBENDEN SONRA RESULAYDIN KARDEŞİM GELSİN:evet
ekremeee

ekremeee

mahsun kulhoşgeldin damlam.tekrar döndüğüne çoooooooooook sevindim.allah razı olsun.bak sana incinurun mesajını vereyim üstümde kalmasın.
damla abla peyamberimiz hiç kırıldımı.ebubekirş,osmanı,ömeri,aliyi bırakıp gittimi.bunu söylememi istedi canımsın.
cevdet kardeşim buyursun

s.a damla kardeşim hoşgeldin ama ne olur bi daha gitme bak bu ilahilerin hepsi senin için

.: Abdurrahman Önül / Kul Olamadım :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gel Tevbeye :.
.: Abdurrahman Önül / Biz İmanın Gençleriyiz :.

.: Abdurrahman Önül / Kerbela :.

.: Abdurrahman Önül / Resulün Gülleri :.

arıca niğdeli abla o kadar iyi bi kız yetiştirmişsiniz ki maşallah yani bu yaşta ne kadar çok şey biliyor allah bilgilerini arttırsın benimde kardeşim var 3,5 yaşında peygamberinin ismini biliyor bide ilk müslüman olan kişiyide biliyor.a.e.o

ekremeee

ekremeee

<DAMLA>geldim ablacım benden sonra isteyen buyursun gelsin inşalalh

s.a kusura bakma damla abla duymadım çağırdığını affet benden osnra damla abla gelecekmi acaba a.e.o

<DAMLA>

<DAMLA>

ekremeees.a kusura bakma damla abla duymadım çağırdığını affet benden osnra damla abla gelecekmi acaba a.e.o

damla abla geldi ekremem ilahileri aldım çok sagol allah razı olsun senden kardeşim benim
konserleri gerçekten çok güzel oluyor kardeşim güzel organizasyon yapıyorlar
ekremeee

ekremeee

<DAMLA>
damla abla geldi ekremem ilahileri aldım çok sagol allah razı olsun senden kardeşim benim

konserleri gerçekten çok güzel oluyor kardeşim güzel organizasyon yapıyorlar

s.a damla abla hiç abdurrahman önül konserine gittiniz mi ben malesef gidemedim damla bala burdasın değilmi hiç bi yere gitmeyecen değilmi? a.e.o

<DAMLA>

<DAMLA>

ekremeees.a damla abla hiç abdurrahman önül konserine gittiniz mi ben malesef gidemedim damla bala burdasın değilmi hiç bi yere gitmeyecen değilmi? a.e.o

aleykum selam ekremem gitmicem inşallah burdayım gittim çogu konserine gittim gerçekten güzel yapıyorlar hiç olmazsa kadınlar ve erkekler ayrı oluyor konserinde bu yüzden seviyorum birde sadece abdurrahman önül degil muhammed emin kutlu sedat uçan ahmet muhammed... bir çoguna gittim inşalalh birgün gidersin ekeremem
sende rabbimize emanetsini nşalalh
selam ve dua ile
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

<DAMLA>
aleykum selam ekremem gitmicem inşallah burdayım gittim çogu konserine gittim gerçekten güzel yapıyorlar hiç olmazsa kadınlar ve erkekler ayrı oluyor konserinde bu yüzden seviyorum birde sadece abdurrahman önül degil muhammed emin kutlu sedat uçan ahmet muhammed... bir çoguna gittim inşalalh birgün gidersin ekeremem

selam ve dua ile

ilahi dinlemek güzel bişey..ve konserlerine gitmek,nasip olmuş..ekremciğim de ABDURRAHMAN ÖNÜL konserine gider inşallah..
damlacığım,kaldığına sevindim..inşallah paylaşımların ve muhabbetin daim olur..bu arada iyisindir inşallah..

benden sonra gelene selam olsun..cevdet abiciğim gelirse sevinirim..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

firdes
<DAMLA>

selam ve dua ile

ilahi dinlemek güzel bişey..ve konserlerine gitmek,nasip olmuş..ekremciğim de ABDURRAHMAN ÖNÜL konserine gider inşallah..
damlacığım,kaldığına sevindim..inşallah paylaşımların ve muhabbetin daim olur..bu arada iyisindir inşallah..

benden sonra gelene selam olsun..cevdet abiciğim gelirse sevinirim..:H

BEN GELSEM OLURMU:]BENDEN SONRA CEVDET KARDEŞİM GELSİN.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

mahsun kul
firdes
BEN GELSEM OLURMU:]BENDEN SONRA CEVDET KARDEŞİM GELSİN.

hoşgeldin ablacığım..
kaldığına da sevindim buarada..ve paylaşımların ve muhabbetlerin daim olur inşallah..
artık cevdet abicğim bi gelse de,hoş gelse...:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
ekremeee

ekremeee

<DAMLA>

selam ve dua ile

s.a amin işallah bende bir gün giderim konserine a.e.o

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.