Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.655 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Can nur Damlam..Dün bir daha bu konuya bakmadım, hakkını helal et canım kardeşim, şimdi gördüm.Son mesajımda seni çağıracaktım ama online olmadığını gördüm.Nur Damlası özleniyorsun ve yokluğun hissediliyor:gulegule.. Ne olursa olsun sen benim kardeşimsin, her zaman dualarımda olduğunu unutma.Mevlamız c.c her daim yar, yardımcın ve velin olsun inşallah:gulegule..Benden sonra yine Nur Damlam gelir inşallah..B)

SEALMÜN ALEYKÜM HACI BACIM
ben geldim.kusura bakma.size hacı diyorlar,inşaallah hacısınızdır.ALLAHIM bizlerede oralara yüz sürmeyi nasip etsin.amin.

EKREMEE kardşim nerdesin.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

geldim kasım hadi kardeş davetiniz için alllah razı olsun
benden sonra tekrar kasım hadi kardeş gelecekmi a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ekremeee

ekremeee

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
Ekremciğim,link paylaşımını tıkladım ve mükemmel ilahilerle karşılaştım..süperler..:evet
ABDURRAHMAN ÖNÜL ü ben de severim..ama sen tiryakisi olmuşsun..maşallah..böyle ilahi dinleme şevkin eksilmesin..artsın ve daim olsun inşallah..
benden sonra gelene selam olsun..
selam ve dualarımla..:H

s.a firdes abla beğendiğine çok sevindim abdurrahman önülü sevebilirsin ama benim kadar asla sevemeszin her salı günleri nihat hatipoğlunun programına geliyor saat 24:00 te ama bazen maçlar oluyor oynamıyor izlemenizi tavsiye ederrim a..e.o

kasım hadi

kasım hadi

ekremeeegeldim kasım hadi kardeş davetiniz için alllah razı olsun
benden sonra tekrar kasım hadi kardeş gelecekmi a.e.o

selamün aleyküm.
benden sonra RESÜL -ACER kardeşimiz gelirmi acaba
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

kasım hadiSEALMÜN ALEYKÜM HACI BACIM
ben geldim.kusura bakma.size hacı diyorlar,inşaallah hacısınızdır.ALLAHIM bizlerede oralara yüz sürmeyi nasip etsin.amin.

EKREMEE kardşim nerdesin.

Ve aleyküm selam abim..Hayırlı ve bereketli Cumalar inşallah..Ben hacı değilim, umreye gittim sadece..Öyle denmesinin sebebi bu..:) Amin amin inşallah, Mevlamız c.c hepinize nasip eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz..
kasım hadi

kasım hadi

aliye_aliye, post: 526395, member: 64185
Ve aleyküm selam abim..Hayırlı ve bereketli Cumalar inşallah..Ben hacı değilim, umreye gittim sadece..Öyle denmesinin sebebi bu..:) Amin amin inşallah, Mevlamız c.c hepinize nasip eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz..

selamün aleyküm kardeşim.
umreyi size layık gören mevlam,HACILIGIDA size nasip etsin.AMİN. ve oraya gidipte gerçek HACILIGI getirenlerden eylesin.amin.selametle.
ekremeee

ekremeee

s.a aliye kardeş işallah en kısa zamanda hacıda olursunuz tabii kasım hadi kardeş de bende a.e.o

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Can nur Damlam..Dün bir daha bu konuya bakmadım, hakkını helal et canım kardeşim, şimdi gördüm.Son mesajımda seni çağıracaktım ama online olmadığını gördüm.Nur Damlası özleniyorsun ve yokluğun hissediliyor:gulegule.. Ne olursa olsun sen benim kardeşimsin, her zaman dualarımda olduğunu unutma.Mevlamız c.c her daim yar, yardımcın ve velin olsun inşallah..Benden sonra yine Nur Damlam gelir inşallah..

aleykum selam gül tanem CUMAN HAYIRLI BEREKETLİ OLSUN inşallah benim beni çagırmışsın geç oldu ama geldim can gül tanem biliyorum gültanem biliyorum sende benim dualarımdasın gül tanesi sizlerle konuşmayınca yüreğimde bir taş oluştu orda kaldı ve giymedi can kardeşim rabbime şükrediyorum sizleri tanıdığım için :A:A:A
amin inşallah gül tanem
benim hacı can kardeşim varmış gül tanem...
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

ben geldim selamun aleyküm damlacım
kasım hadi

kasım hadi

ekremeee, post: 526408, member: 39422s.a aliye kardeş işallah en kısa zamanda hacıda olursunuz tabii kasım hadi kardeş de bende a.e.o

AMİN B)
AMİN B)
AMİN B)
AMİN B)
HEMDE TEZ ZAMANDA İNŞALLAH.
aliye_aliye

aliye_aliye

kasım hadiselamün aleyküm kardeşim.
umreyi size layık gören mevlam,HACILIGIDA size nasip etsin.AMİN. ve oraya gidipte gerçek HACILIGI getirenlerden eylesin.amin.selametle.

Ve aleyküm selam Kasım abim..Amin amin inşallah..Bana bu mübarek Cuma gününde duaların en güzelini ettiniz..Mevlamız c.c kabul etsin, hepimizin dualarını..Rabbimiz c.c sizlere de nasip eylesin inşallah...Amin. B)

Ekrem kardeşim..Rabbimiz c.c sana da nasip eylesin inşallah kardeşim..Allah c.c razı olsun bu güzel duaların için..Rabbimize emanetsiniz inşallah..B)
aliye_aliye

aliye_aliye

<DAMLA>
aleykum selam gül tanem CUMAN HAYIRLI BEREKETLİ OLSUN inşallah benim beni çagırmışsın geç oldu ama geldim can gül tanem biliyorum gültanem biliyorum sende benim dualarımdasın gül tanesi sizlerle konuşmayınca yüreğimde bir taş oluştu orda kaldı ve giymedi can kardeşim rabbime şükrediyorum sizleri tanıdığım için
amin inşallah gül tanem
benim hacı can kardeşim varmış gül tanem...

selam dua ve muhabbetle inşallah

Selamün Aleyküm Canım kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun bu güzel duaların için..Rabbimiz c.c o güzel gönlünden kopup gelen duaları kabul eylesin inşallahB)..Ecmain olsun Nur Damlası inşallah..Sana da hayırlı ve bereketli Cumalar olsun canım kardeşim..Rabbimiz c.c sana, tüm kardeşlerimize haccı, umreyi nasip eylesin inşallah..Amin..Sen de dualarımdasın canım kardeşimB)..Rabbimiz yar ve yardımcın olsun, En Emin'e emanetsin.Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah Nur Damlası B)
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

tubagünerben geldim selamun aleyküm damlacım

aleykum selam ablam hoşgeldin tekrar yeni gördüm mesajı kusura bakma
benden sonra gül tanem gelsin
aliye_aliye

aliye_aliye

<DAMLA>, post: 526451, member: 16903
aleykum selam ablam hoşgeldin tekrar yeni gördüm mesajı kusura bakma
benden sonra gül tanem gelsin

Selamün aleyküm Nur Damlası, geldim güzel kardeşim..B)B)

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum ben geldim ama benden sonra kim gelir acaba (:
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Ve alayküm selam ben geldim:)
benden sonra bir başka kardeşimiz gelsin.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
ekremeee

ekremeee

S.a Kimse Beni çağirmamiş :a

Benden Sonra Herkes Gelsin A.e.o

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Selamün Aleyküm Ekreme..sanirim Sen Sitede Yoktun Yeni Geldin...bende Bu Foruma Girmedim Hiç Ya..yoksa çağirirdim Vallahi Güzel Kardeşim...benden Sonra Biri Gelsin Bakalim Kim Olcakmiş?:)
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

tevbeYA-HAKSelamün Aleyküm Ekreme..sanirim Sen Sitede Yoktun Yeni Geldin...bende Bu Foruma Girmedim Hiç Ya..yoksa çağirirdim Vallahi Güzel Kardeşim...benden Sonra Biri Gelsin Bakalim Kim Olcakmiş?:)

VE A.S EVET BEN YOOKTUM ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

BENDEN SONRA TEVBEYA HAK ABLA GELECEK A.E.O

BU İLAHİLERİ DİNLERMİSİN TEVBE YA HAK ABLA ÇOK GÜZELLER ÖZELLİKLE KERBELA UYAN MÜSLÜMAN İLAHİLEREİ ŞU ANDA DİNLİYORUM MUHTEŞEM A.E.O
http://www.muslumangenc.com/media/ilahiler/ao/index.htm

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ekremeeeVE A.S EVET BEN YOOKTUM ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

BENDEN SONRA TEVBEYA HAK ABLA GELECEK A.E.O

BU İLAHİLERİ DİNLERMİSİN TEVBE YA HAK ABLA ÇOK GÜZELLER ÖZELLİKLE KERBELA UYAN MÜSLÜMAN İLAHİLEREİ ŞU ANDA DİNLİYORUM MUHTEŞEM A.E.O
http://www.muslumangenc.com/media/ilahiler/ao/index.htm

GÜZEL KARDEŞİM BENİM DÜN DİNLEDİM YİNE DİNLERİM SEN Mİ KIRACAM...BENDE ÇOK SEVİYORUM ZATEN DÜN DEDİN YA HANİ ABDURRAHMAN ÖNÜL GİBİSİ YOK DİYE...GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SÖYLÜYOR..ŞİMDİ DİNLİYORUM İNŞALLAH...SELAMÜN ALEYKÜM..BENDEN SONRA KASIM ABİ GELSİN...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.