Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.655 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

nigdeli
ablamız duymuyor sesimi sanırım..

can yarenimm, çabuk yetişşş:B

Selamün aleyküm can yarenim, geldim:evet..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..B)B)
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

aliye_aliyeSelamün aleyküm can yarenim, geldim:evet..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..B)B)

BU GÜZEL KELİMELERİ ÜZERİME ALINDIM BEN GELDİM
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN:gulegule
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet yolcusu, post: 524772, member: 70135BU GÜZEL KELİMELERİ ÜZERİME ALINDIM BEN GELDİM
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN:gulegule

S.A. KARDEŞİM GELDİM BUYRUN EMRİNİZ

BENDEN SONRA KİM GELİRSE KABULUMUZDÜR
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

cennet yolcusu, post: 524772, member: 70135BU GÜZEL KELİMELERİ ÜZERİME ALINDIM BEN GELDİM
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN

Selamün Aleyküm kıymetli mücahide bacım..Size yazdım zaten:evet..Alının üzerinize güzel kardeşim benim, size yakışır..B)

Ben de çıkıyorum inşallah mücahide kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Yeni günde, yine güzelliklerde buluşmak duasıyla, Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz..Her daim gönlünüzün muradının olması duası ile. (yeşille yazdım, yeşil, murattır)Dualarımda daimsiniz..B)B)
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

aliye_aliyeSelamün Aleyküm kıymetli mücahide bacım..Size yazdım zaten:evet..Alının üzerinize güzel kardeşim benim, size yakışır..B)

Ben de çıkıyorum inşallah mücahide kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Yeni günde, yine güzelliklerde buluşmak duasıyla, Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz..Her daim gönlünüzün muradının olması duası ile.Dualarımda daimsiniz..B)B)

ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM GÜZEL DÜŞÜNEN GÜZEL GÖRÜR O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ HAYIRLI VE NURLU GECENİZ OLSUN İNŞALLAH AMİN GÜZEL MÜCAHİDE KARDEŞİMSİZDE KARDEŞLİĞİ NASİP EDEN RABBİME EMANETSİNİZAMİN BANA ETTİĞİNİZ O GÜZEL DUALARIN BİN KATINI SİZ DEĞERLİ MÜCAHİDEME VERSİN RABBİM SİZDE BU ACİZİN DUASINDASINIZ GÜZEL KARDEŞİM
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

aliye_aliyeSelamün aleyküm can yarenim, geldim..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..

ve aleyna aleyküm selam can yaren, hoşgeldin canım benim..:evet
sana da hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşaAllah can tanesi.. Rabbimize emanet ol güzel kardeşim.
dualarda buluşalım inşaAllah..baki muhabbetle..:HB) B)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

RECEB-I KAMERselamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm

SELAMUN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR....
RECEBİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN UNUTMAMIŞSIN BİZLERİ ÇAĞIRMIŞSIN DAHA ÖNCE GÖRDÜM AMA MALUM SENDE BİLİYOSUN İŞLER YOĞUN BU ARALAR ONUN İÇİN GELEMEDİM KUSURUMUZA BAKMA. İSLAMİYET AİLEMİZİ NADİR ZİYARET EDİYORUZ. EEEE YENİLERDE TANIMIYO TABİ ONUN İÇİNDE ÇAĞIRMIYO:( SAĞLIK OLSUN, TANISALAR ÇAĞIRIRLAR TABİ:D NEYSE HER ŞEYİN HAYIRLISI. HEPİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

M DENIZSELAMUN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR....
RECEBİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN UNUTMAMIŞSIN BİZLERİ ÇAĞIRMIŞSIN DAHA ÖNCE GÖRDÜM AMA MALUM SENDE BİLİYOSUN İŞLER YOĞUN BU ARALAR ONUN İÇİN GELEMEDİM KUSURUMUZA BAKMA. İSLAMİYET AİLEMİZİ NADİR ZİYARET EDİYORUZ. EEEE YENİLERDE TANIMIYO TABİ ONUN İÇİNDE ÇAĞIRMIYO:( SAĞLIK OLSUN, TANISALAR ÇAĞIRIRLAR TABİ:D NEYSE HER ŞEYİN HAYIRLISI. HEPİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.

ve aleykümselam abi..evet haklısın sanırım yoğunuz bu aralar:Kdediğin gibi hayırlısı olsun abi..zaten benim sesleniş amacım eski ve değerli üye abla,abi ve kardeşlerimizi tekrardan görebilmek içindi..kısmen amacına ulaştı ama birçoğuda halen gel(e)mediler :Ahayırlısı olsun..Rabbim emanet olunuz abi..hayırlı işler..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a ben geldim dün siteye giremedim sanırım çalışmalar vardı.

benden sonra ıııııııııııımmmmm cevdet abi gelirmi acaba a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

aleyküm selam kardeşim aynı bende gşremedim cevdet abi yerine ben geldin olur mu benden sonra damlaaaaaaaaa gelsin
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ekremeee, post: 524888, member: 70159s.a ben geldim dün siteye giremedim sanırım çalışmalar vardı.

benden sonra ıııııııııııımmmmm cevdet abi gelirmi acaba a.e.o

a.s. kardeşim gelirim tabi ama fazla vaktim yak sana birşey soracağım dün hadi kardeşim birşeyler yazmış forma sizinle ilgili bir tartışma felanmı olmuş ne anlamadım ve formuda bulamadım ne olduğunu ve ya forum adını yazarsan bakarım rabbime emanet olun

benden sonra cok değir verdiğim recep kardeşim gelsin hic dek gelemiyoruz ama gönlümüz aynıdır selametle

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

CEVDET-71, post: 524893, member: 70159a.s. kardeşim gelirim tabi ama fazla vaktim yak sana birşey soracağım dün hadi kardeşim birşeyler yazmış forma sizinle ilgili bir tartışma felanmı olmuş ne anlamadım ve formuda bulamadım ne olduğunu ve ya forum adını yazarsan bakarım rabbime emanet olun

benden sonra cok değir verdiğim recep kardeşim gelsin hic dek gelemiyoruz ama gönlümüz aynıdır selametle

s.a cevdet abi ben anlamadım biraz çabuk cevap yazarsanız sevinirim okula gidecemde o yüzden a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

dün bir tartışma olmuş ne oldu onu sordum

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm.
abi ben geldim. kızmadın demiiiiiiii?:evet
ALİYE-ALİYE
kardeşimiz gelsin
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

kusura bakmayın arkadaşım tutturamadınız,zaten beni tanımassınız ara sıra takılıorum vakit buldukca,benden sonra sivetok arkadaşım olur herhalde...
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Ben yetiştimmmm.

Ravza nur kardeşim benim davetime yetişebilir mi acaba?:H
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Ravza nur kardesimizin yerine ben gelsem insaAllah benden sonra mahsun kul gelir :H.A.E.O.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Gonlumun_guluRavzaur kardesimizin yerine ben gelsem insaAllah benden sonra mahsun kul gelir :H.A.E.O.

geldim geldim .yanlış hatırlamıyorsam adaşız hı.benden sonra tubam veya hülyam gelsin.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

mahsun kulgeldim geldim .yanlış hatırlamıyorsam adaşız hı.benden sonra tubam veya hülyam gelsin.

senin adin ne? inan ki ben bilmiyorum belki de adasizdir :) Selametle kal
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Gonlumun_gulusenin adin ne? inan ki ben bilmiyorum belki de adasizdir :) Selametle kal

ebru sanırım seninkide ebru.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.