CEVDET-71, post: 520119, member: 50003tabiki gelirim kızım sen cağırırsında gelmemmi
benden sonra cennet yolcusu gelsin
BENDEN SONRADA MÜCAHİDE ALİYE KARDEŞİM BUYURSUNLAR:evet
133.659 görüntülenme · 1.892 yanıt
CEVDET-71, post: 520119, member: 50003tabiki gelirim kızım sen cağırırsında gelmemmi
benden sonra cennet yolcusu gelsin
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
cennet yolcusu, post: 520121, member: 5973SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ GELDİM
BENDEN SONRADA MÜCAHİDE ALİYE KARDEŞİM BUYURSUNLAR:evet
aliye_aliyeVe aleyküm selam mücahide kardeşim benim..Gelmem mi, siz çağırırsınız da gelmem mi?:HHayırlı, nurlu geceler olsun inşallah güzel kardeşim..B)Nasılsınız, iyisinizdir inşallah güzel kardeşim?
Benden sonra Değerli Talip Amcamız buyururlar inşallahB)
✦ Mübarek Üye
cennet yolcusuDEĞERLİ KARDEŞİM SİZEDE HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER OLSUN İNŞALLAH İYİM İNŞALLAH:gulegule TEŞEKKÜR EDERİM SİZ NASILSINIZ
ALİYE KARDEŞİM TALİP AMCAMIZI ÇAĞIRDI BUYURSUN İNŞALLAH
aliye_aliyeHamd olsun Yüce Rabbimize güzel kardeşim ben de iyiyim..Allah c.c razı olsun sizden daimen..Sağlığınıza duacıyım mücahide kardeşim..Rabbimiz c.c dünya ve ahiret iyiliği versin inşallah, cümlemize, cümlenize..B)B)
Değerli Talip Amcamız gelsin inşallah:H
✦ Mübarek Üye
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİTEMİZDEKİ TALİP AMCAMIZA ŞUAN ULAŞILAMIYOR ONUN YERİNE BİR ADET CENNET YOLCUSU VEREBİLİRMİYİZ KABUL BUYURURSANIZ
BENDEN SONRADA DEĞERLİ KARDEŞİM PEYGAMBERGÜLÜ1 BUYURURLARMI ACABA:rolleyes:
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİTEMİZDEKİ TALİP AMCAMIZA ŞUAN ULAŞILAMIYOR ONUN YERİNE BİR ADET CENNET YOLCUSU VEREBİLİRMİYİZ KABUL BUYURURSANIZ
BENDEN SONRADA DEĞERLİ KARDEŞİM PEYGAMBERGÜLÜ1 BUYURURLARMI ACABA:rolleyes:
peygamber gülü1, post: 520158, member: 49894S.A. GELDİM CENNET YOLCUSU BEN GELDİM BENDEN SONRA MÜSAYİTSE CEVDET ABİ GELİR Mİ ACABA???:H

✦ Mübarek Üye
CEVDET-71A.S. KARDEŞİM BAK ŞİMDİ ÖNCE ANLAŞALIM BEN GELİRİM AMA BULAŞIK YIKAMAM BİRDE BİR ŞEYLER İKRAM EDİNKİ GELELİM DEMİ YOKSA GİDERİM GERİ BAK
BENDEN SONRA ALİYE KARDEŞİM GELSİN VE BİŞİLER YAPSIN AĞZIMIZ KURUDU
cennet yolcusu, post: 520165, member: 27241SELAMÜN ALEYKÜM PEYGAMBERGÜLÜ KARDEŞİM BU SANA İLK DENEME KUSURA BAKMAYIN

aliye_aliyeSelamün Aleyküm Cevdet abim..Yetiştim de, Nur Damlamız yok bugün, içeceklerle o ilgileniyordu :D..Ama bugünlük görevi ben devralıyorum o zaman..Neler istersiniz?:D

✦ Mübarek Üye
CEVDET-71
ÖNCELİKLE BEN BİR YEMEK VE ARKASINDAN TATLI KAVELERİ SONRA İCERİZ A.E.O.
CEVDET-71, post: 520175, member: 69375S.A. KARDEŞİM EGER RESMİN BÜYÜK OLMASINI İSTEYORSAN RESMİ KAYIT ETTİKTEN SONRA BU ADRESİ AC BU BÜYÜLTÜR Hotlink for forums (1)
cennet yolcusuALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM ADINDAKİ FORUMDA OKUDUM Bİ DENEDİM OLUYORMU DİYE ÇOK TEŞEKKÜRLER ZATEN MERAK EDİYORDUM NASIL OLDUĞUNU SAYENİZDE ÖĞRENDİM RABBİM RAZI OLSUN:evet

✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.