Alnım secdedeyken
Dilim zikirdeyken
İman kalbimdeyken
Al canımı YARAB. :gulegule:gulegule
3.831 görüntülenme · 37 yanıt
huzunlu_gurbetkalbimde peygamber aski
dilimde senin zikrinin yok haddi hesabi
mubarek topraklara yuz vurayimda
oyle al canimi YA ERHAMER RAHIMIN!!!
CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşim Cok Güzel Bir Konu Ellerine Sağlik Ama Ben şiirden Anlamam Anlasam Yazardim Senin Icin Eline Gönlüne Sağlik Rabbime Emanetsin
kasım hadi, post: 512012, member: 60391KURBAN OLURUM SENİN O ENGİN GÖNLÜNE.MÜSADENLE BEN SENİN YERİNE YAZAYIM.SENDE AMİN DE.OLURMU ABİM.
AGZIM ORUÇLU İKEN
CUMA NAMAZI KILAR İKEN
SENİN HUZURUNDA DURUR İKEN
AL CANIMI YARAB. AMİN.AMİN.AMİN.

CEVDET-71ANLAMADIM HER YAZINA AMİN Mİ DİYECEM DERİM SEN YAZ YETERKİ RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
AMİN AMİN AMİN
Nihle, post: 512287, member: 2682ŞEHADET tabiki Şehadet isteriz...Savaşda olamasakda,elimize tüfek alamasakda,Din düşmalarını bizatihi,yok edemesekde,onun yolunda çalışmalarımızla...
Mevlam bizlere şehadeti lutfede inş...
Pıtırcık, post: 512375, member: 49515Rabbim günahlarımızın kefaretini ödemeyi.Bolca sevap işlemeyi nasip etsin bize.Huzuruna çıkmadan hayırlı şeyler yapmaı,Hayırlı bir kul olmayı nasip etsin..
Şeytana uyup ta kötü bir hal içinde ölmakten korusun bütün mümin kardeşlerimizi.Allah hepimize son nefeste iman ile ölmeyi nasip eylesin..Dua ile..:gulegule
zunnun_u_misri, post: 720680, member: 10047yalan dünya inanmayın ona
fanidir gelip gecer
ecel geldiginde
ne fakir ne de zengin seçer
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24828-nasil-olmek-istersiniz · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.