Sizde Dikkat Ettinizmi?
1.987 görüntülenme · 24 yanıt
s.aleyküm siz değerli kardeşlerimz arasında bulunmak çok Güzel bende kendi adıma çalıştığım için pek yorumlar yapmaa fırsatım olmuyo geneldee Değerli paylaşımlarınızı okumakla yetinmek zorunda kalıyorum :) Allah razı olsunnn Selametle .........

Selamün aleyküm..Yeni yeni alışacaklar inşALLAH..Mesela ben ilk üye olduğumda okuyordum ama foruma birşeyler yazmıodum...
sonradan yavaş yavaş alıştım..İnşallah yeni gelen üyelerimizde böyle olucaktır..
Hayırlı akşamlar..
sonradan yavaş yavaş alıştım..İnşallah yeni gelen üyelerimizde böyle olucaktır..
Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Selamün Aleyküm Kardeşim ...
Yeni üyeler Siteyi Tam Olarak Bilmekdikleri Içindir Bence Gerçi Ben De Bende Pek Yorum Yazamiyorum Ama Okuuğum Yazilara Yaziyorum... Onlarida Anlamak Lazim Yavaş Yavaş Alişacaklar...
Selametle Aklin. Mevla Yar Ve Yardimiciniz Olsun...
Yeni üyeler Siteyi Tam Olarak Bilmekdikleri Içindir Bence Gerçi Ben De Bende Pek Yorum Yazamiyorum Ama Okuuğum Yazilara Yaziyorum... Onlarida Anlamak Lazim Yavaş Yavaş Alişacaklar...
Selametle Aklin. Mevla Yar Ve Yardimiciniz Olsun...
bazı kardeşlerimiz o anki sıkıntılarına cevap arıyorlar sadece bence, yeni üye olmuş hemen konu açmış ve hemen cevap bekliyorlar hemen cevap alamayıncada hayal kırıklığına uğruyorlar aslında bilseler daha sonraki günlerde cevap gelebilir bende ilk konu açtığımda öyleydim biraz sabırsız bir milletiz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24808-sizde-dikkat-ettinizmi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dikkat,dikkat dikkat Boykot 3 cevap
- DİKKAT DİKKAT DİKKAT Dua Listesi 9 cevap
- duâ'larımız neden kabul edilmiyo hiç merak ettinizmi..! Dini sohbet 2 cevap
- Hiç Canu Gönülden Dua Ettinizmi Dua Listesi 18 cevap
- Helal Ettinizmi Islamda Kadının Yeri ve Önemi 1 cevap
- niye alo deriz,hiç merak ettinizmi ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.