siyah zemin üzerine beyaz çiçekler (gül taneme)

10.961 görüntülenme · 72 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

<DAMLA>
eh ablacım gülme krizine sokcan beni :D:D

<amin> inşallah

seninde...

ya canım inanmıcam ama neden bilmiyorum sabahtan beri içimde bir mutluluk var.gülüp gülüp duruyorum.allahtan mesai arkadaşım izinli.kimse yok rahat rahat gülüyom:Khayırdır inşallah:Ksende gül
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

mahsun kulya canım inanmıcam ama neden bilmiyorum sabahtan beri içimde bir mutluluk var.gülüp gülüp duruyorum.allahtan mesai arkadaşım izinli.kimse yok rahat rahat gülüyom:Khayırdır inşallah:Ksende gül

hayırdır inşallah ablacım gül gül ablacım
banada bulaştı heralde bende gülüyorum annemler pcye bakıp ne gülüyorsun deyince ablam sagolsun dicem artık:D:D
Nur_u Secde

Nur_u Secde

<DAMLA>
hayırdır inşallah ablacım gül gül ablacım

banada bulaştı heralde bende gülüyorum annemler pcye bakıp ne gülüyorsun deyince ablam sagolsun dicem artık:D

ANNENE SÖYLE ODA GÜLSÜN:KVALLA İYİ GELDİ.YA BU FORMU KAPAYTINNNNNNNN:K:H
<DAMLA>

<DAMLA>

mahsun kulANNENE SÖYLE ODA GÜLSÜN:KVALLA İYİ GELDİ.YA BU FORMU KAPAYTINNNNNNNN:K:H

niye öyle dedin ablacım konummu kapansın
neden şimdi ben aglayımmı :A
serife07

serife07

Kıdemli Üye · 446 mesaj

s.a
emegine saglık hepsi de cok güzel...
<DAMLA>

<DAMLA>

serife07, post: 510602, member: 22830s.a
emegine saglık hepsi de cok güzel...

aleykum selam kardeşim sagol
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
Nur_u Secde

Nur_u Secde

<DAMLA>, post: 510598, member: 22830
niye öyle dedin ablacım konummu kapansın

neden şimdi ben aglayımmı :A

OLURMU CANIM BENİM SENİN KONULARIN BAŞIMIN TACI.BAŞLIĞI GÖRÜNCE GÜLÜYORUMDA:KRABBİME EMANETSİN.BAŞKA FORMLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.BURAYA GİRİCE KOPUYORUM:K:H
<DAMLA>

<DAMLA>

mahsun kulOLURMU CANIM BENİM SENİN KONULARIN BAŞIMIN TACI.BAŞLIĞI GÖRÜNCE GÜLÜYORUMDA:KRABBİME EMANETSİN.BAŞKA FORMLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.BURAYA GİRİCE KOPUYORUM:K

başlığımı değiştiriyorum o zaman sen gülmeye devam et ablacım:D:D
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm, gül kardeşinin biricik Nur damlası..Ben bu başlığı şimdi gördüm..Canım benim, emeğine, güzel yüreğine sağlık..Şu an çok duygulandırdın beni güzel kardeşim..Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..Allah c.c razı olsun senden ebeden nur damlam benim..Bu güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canım kardeşim..Hepsi çok çok güzeller..Rabbimiz c.c inşallah ebedi alemde bizleri bir araya getirir, tatlı kardeşim..Rabbimiz c.c eksikliğini hiç göstermesin inşallah, Rabbimiz c.c için çok seviliyorsun...Eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsin canım kardeşim..Bunlar da sana..Selam, dua, muhabbetle ve hayırlarla kal inşallah...

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm mahsun kul ablacım:D

Rabbimiz c.c neşenizi daim eylesin, her daim güldürsün inşallah..Bir gün size özel bir başlık açarız inşallah:D...Bir de bakmışsınız sürpriz olmuş ablacım..
Neşenizin daim olması duasıyla..:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aliye_aliye
Selamün Aleyküm mahsun kul ablacım:D

Rabbimiz c.c neşenizi daim eylesin, her daim güldürsün inşallah..Bir gün size özel bir başlık açarız inşallah:D...Bir de bakmışsınız sürpriz olmuş ablacım..

Neşenizin daim olması duasıyla..:H

CANIM BENİM ALEYKÜME SELAM.YOK BAŞLIK FALAN İSTEDİĞİMDEN DEĞİL.BEN FORM BAŞLIĞINI İLK GÖRDÜĞÜM ZAMAN KİŞİYE ÖZEL MESAJ,ACABA AÇMAM UYGUN OLURMU DİYE DÜŞÜNDÜM.SONRA NE ALAKASI VAR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRADA KENDİ KENDİME BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN GÜLDÜM.RABBİME EMANETSİN CANIM KARDEŞİM.ZATEN HER AÇTIĞINIZ FORMDA PAYLAŞTIĞINIZ BİLGİLER,EN GÜZEL HEDİYE BİZE.:H
enisege

enisege

Yeni Üye · 7 mesaj

hemen birini ekran koruyucu yapıyorum
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

S.a Kardeşim Allah Razi Olsun Hepsi çok Güzel A.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliye
Selamün Aleyküm, gül kardeşinin biricik Nur damlası..Ben bu başlığı şimdi gördüm..Canım benim, emeğine, güzel yüreğine sağlık..Şu an çok duygulandırdın beni güzel kardeşim..Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..Allah c.c razı olsun senden ebeden nur damlam benim..Bu güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canım kardeşim..Hepsi çok çok güzeller..Rabbimiz c.c inşallah ebedi alemde bizleri bir araya getirir, tatlı kardeşim..Rabbimiz c.c eksikliğini hiç göstermesin inşallah, Rabbimiz c.c için çok seviliyorsun...Eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsin canım kardeşim..Bunlar da sana..Selam, dua, muhabbetle ve hayırlarla kal inşallah...

aleykum selam gül tanem bu resimleri görünce ilk sen geldin aklıma bir süpriz yapıyım dedim teşekkür etmene gerek yok ben teşekkür ederim canım kardeşim...
senin koyduğun güller daha güzel bende çok çok teşekkür ederim ellerine güzel yüreğine saglık gül kardeşim benim
yaptığın bütün dualara en içten amin diyorum inşallah
"kişi sevdiği ile beraber"diyerek müjdelemiş gül sultanımız inşallah bizde ahirette buluşuruz canım kardeşim...
güzel rabbimizee manetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah
<DAMLA>

<DAMLA>

enisegehemen birini ekran koruyucu yapıyorum

hemen birini ekran koruyucu yap kardeşim
güzel yorumun için çok sagol...
selam vedua ile inşallah
<DAMLA>

<DAMLA>

ekremeeeS.a Kardeşim Allah Razi Olsun Hepsi çok Güzel A.e.o

aleykum selam degerli kardeşim
rabbim senden de daima razı olsun inşallah
güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:H
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum çok güzeller Allah razi olsun.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

yaaa kardeşim hepsi süper gerçekten nerden buluyorsunuz bu tür resimleri ya hayran oluyorum...çok sağolun...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
<DAMLA>

<DAMLA>

Gonlumun_gulu, post: 510939, member: 60391Essalamun aleykum çok güzeller Allah razi olsun.

aleykum selam kardeşim
rabbim senden de razı olsun inşallah
<DAMLA>

<DAMLA>

tevbeYA-HAK, post: 510951, member: 64185yaaa kardeşim hepsi süper gerçekten nerden buluyorsunuz bu tür resimleri ya hayran oluyorum...çok sağolun...selamün aleyküm...

aleykum selam kardeşim
güzel yorumun sagol kardeşim teşekkür ederim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.