üç Bin Yildir çürümeyen Cesetler..

14.937 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm abi..güzel ve ibret verici bir palaşım olmuş..selam ve dua ile...
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

@ebruli, post: 512227, member: 62238ALLAH razi olsun sizde.yuce rabbim ibret alan ve hayatina geciren kulalrindan eylesin bizleri.

EsSelamunAleyküm Kardeşim ;
Amin..Sizden de inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
talipamca

talipamca

KAAN ERDEMselamünaleyküm abi..güzel ve ibret verici bir palaşım olmuş..selam ve dua ile...

VeAleynaAleykümSelam KAAN Kardeşim ;
Derse iyi çalışın denilmek istenircesine sonsuz hayat dersine ilişkin ufak bir (deyim yerindeyse) kopya verilmiş gibi değil mi? İbret alabilmek dileğiyle inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ ONUN HERŞEYE GÜCÜ KUVVETİ YETER.DİLEDİĞİNİN CESEDİ UN UFAK OLUA KEMİKLERİ BİLE KALMAZ, KİMİNİN KILINA BİLE ZARAR GELMEZ.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm Talip Amcam
Emeğinize sağlık bu bilgiyi bizlerle paylaştınız Rabbim razı olsun sizden
Allah c.c. çok büyük dilediğini mezara girdiği anda çürütür dilediğimi misler gibi bakar Rabbim gönlümüzü doğru yoldan ayırmasın inşallah Amin
Selametle amcam Rabbime emanetsin
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM TALİP AMCA

yine gözlerimi doldurmayı başardın..maaşallah size...
tüylerim diken diken oldu...ürpedim..Kurban olduğum Rabbim ne isterse neyi emrederse öyle oluyor...
sizin birde rüyanızı hatırladım...çok güzeldi...

Allah razı olsun...böyle olayları anlatmaya devam edin olurmu

Selametle
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

tevbeYA-HAKokuyup ibret almamak sok olmamak elde değil...selamün aleyküm...allah razı olsun...

aynen kardeşim..

_Allah razı olsun ekleyen kardeşimizden..
osmanyusuf

osmanyusuf

Kıdemli Üye · 387 mesaj

bu millet, pisagor üçgeninden ; 22541286 'nin karekökünün ondalık değerinden;trigonometri ve öklitten ; hangi oyuncu hangi takıma transfer edilmiş;modacıların bu yaz kreasyonu gibivs ..vs.vs..vs.. den bahsetmeye alıştırılmış..
Vay be .....İşte insanın gerçeği...! İşTe RABBİN GERÇEĞİ........ ARAŞTIRANDAN;BULANDAN ;ORTAYA ÇIKARANDAN;YAZIYI YAZANDAN;VE TÜM HATIRCILARDAN A L L A H R A Z I O L S U N..... SELAMINALEYKÜM....
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

allah razı olsun emeğinize sağlık...içim bi garip oldu gözlerim doldu yüreğim burkuldu ......ağlamamak için tutuyorum kendimi ... inşallah bizlerin cesetleride çürümeyenlerden olur ....allah a emanet olun
gercek_musluman

gercek_musluman

Yeni Üye · 9 mesaj

Çok güzel bir paylaşım ALLAH(C.C) razı olsun.ne mutlu ki bizlere !!RABBİM(C.C) müslüman yaratmış ve bizlere böyle ibretlik olayları gösteriyor ki yüceliğine birkere daha boyun eğelim.RABBİM(C.C) herşeye kadir.Dilediğinin cesedini çürütüyor.dilediğininkini ise muhafaza ediyor,koruyor.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.
talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

ashab_kiram RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ ONUN HERŞEYE GÜCÜ KUVVETİ YETER.DİLEDİĞİNİN CESEDİ UN UFAK OLUA KEMİKLERİ BİLE KALMAZ, KİMİNİN KILINA BİLE ZARAR GELMEZ.

İbret almamız için bizlere sunulan bu yaşanmış gerçekleri bilip ona davranmamızı ihtar ediyor bir yönüylede değil mi ?
İlginiz için teşekkür ederim..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

rüyam3Selamün Aleyküm Talip Amcam
Emeğinize sağlık bu bilgiyi bizlerle paylaştınız Rabbim razı olsun sizden
Allah c.c. çok büyük dilediğini mezara girdiği anda çürütür dilediğimi misler gibi bakar Rabbim gönlümüzü doğru yoldan ayırmasın inşallah Amin
Selametle amcam Rabbime emanetsin

VeAleynaAleykümSelam Değerli Yeğenim ;

Amin..Sizden de inşaAllah..Çok doğru tesbitiniz..

Siz de Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz Yeğenim..
talipamca

talipamca

berat05SELAMÜN ALEYKÜM TALİP AMCA

yine gözlerimi doldurmayı başardın..maaşallah size...
tüylerim diken diken oldu...ürpedim..Kurban olduğum Rabbim ne isterse neyi emrederse öyle oluyor...
sizin birde rüyanızı hatırladım...çok güzeldi...

Allah razı olsun...böyle olayları anlatmaya devam edin olurmu

Selametle

VeAleynaAleykümSelam Kardeşim ;
Amenna ve saddagna..yeter ki biz kulları Rabbimize hoşnut olacağı-razı geleceği şekilde kulluk vazifelerimizi yapabilelim değil mi ?
Amin..Sizden de inşaAllah..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

ZaRiNa/MeDiNeaynen kardeşim..

_Allah razı olsun ekleyen kardeşimizden..

Amin..cümlemizden inşaAllah..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

osmanyusufbu millet, pisagor üçgeninden ; 22541286 'nin karekökünün ondalık değerinden;trigonometri ve öklitten ; hangi oyuncu hangi takıma transfer edilmiş;modacıların bu yaz kreasyonu gibivs ..vs.vs..vs.. den bahsetmeye alıştırılmış..
Vay be .....İşte insanın gerçeği...! İşTe RABBİN GERÇEĞİ........ ARAŞTIRANDAN;BULANDAN ;ORTAYA ÇIKARANDAN;YAZIYI YAZANDAN;VE TÜM HATIRCILARDAN A L L A H R A Z I O L S U N..... SELAMINALEYKÜM....

Amin..cümlemizden inşaAllah..İlginiz için ben de teşekkür ederim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

aysem06allah razı olsun emeğinize sağlık...içim bi garip oldu gözlerim doldu yüreğim burkuldu ......ağlamamak için tutuyorum kendimi ... inşallah bizlerin cesetleride çürümeyenlerden olur ....allah a emanet olun

Amin..amin..o da bizim kulluğumuzla irtibatlı..Rabbim nasib etsin inşaAllah..
Siz de Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

talipamca

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

gercek_muslumanÇok güzel bir paylaşım ALLAH(C.C) razı olsun.ne mutlu ki bizlere !!RABBİM(C.C) müslüman yaratmış ve bizlere böyle ibretlik olayları gösteriyor ki yüceliğine birkere daha boyun eğelim.RABBİM(C.C) herşeye kadir.Dilediğinin cesedini çürütüyor.dilediğininkini ise muhafaza ediyor,koruyor.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.

Amin Sizden de Kardeşim..ElhamdülillahiRabbilalemin..
İbret alanlardan oluruz inşaAllah..Ala külli şey'in gadir..
İlginiz için teşekkür ederim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

talipamca, post: 573947, member: 62730
Amenna ve saddagna..yeter ki biz kulları Rabbimize hoşnut olacağı-razı geleceği şekilde kulluk vazifelerimizi yapabilelim değil mi ?

Amin..Sizden de inşaAllah..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

TEKRAR SELAMÜN ALEYKÜM TALİP AMCA

KUSURA BAKMAYIN BİLMEDİĞİM BİRŞEYİ SORACAĞIM SİZE...AMENNA VE SADDAGNA NE DEMEK..BİRDE ECMAİN OLSUN NE DEMEK.
CAHİL KALDIM. SİZLERİN ARASINDA:A
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

S.A ÖYLE GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSINIZ Kİ OKURKEN BEN İÇİM TİTREDİ HEYECANLANDIM ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Her şeyin Sahibi öyle emredince,ceset de çürümüyor,kefen de...

Ve hatırımıza Yüce Peygamberimizin(SAV) buyurduğu bir hadis geliyor:
"Kim yatmadan önce Tebareke'yi okursa,kabirde cesedi çürümez."

Essalamu aelykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah talipamca ; SubhanAllah SubhanAllah diyorum.Iste Rabbim'in mucizesi inanmayanlara.. Rabbim razi olsun emeginize saglik.Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.