islamiyet.gen.tr de neler oluyor!!!
6.358 görüntülenme · 81 yanıt
selamun aleyküm. Hepinizin hoşgörüsüne sığınarak son günlerde forumda olanları paylaşıyorum..
FORUM PROTESTO EDİLDİ
YARAMAZ BİR HACKER ÇOCUK KONULARI KARALADI
YÖNETİCİ KARDEŞİM NEREDESİNİZ, FORUMU SU BASTI..
BİR UFO FORUMA SALDIRDI AMA HİDAYET ERİP GİTTİ
BU OLANLARDA KİMİN PARMAĞI VAR BİLİNMİYOR
rüyam3:B süperdi kardeşim koptum gülmekten emeğine sağlık nerden buluyosunuz böyle şeyleri Allah iyiliğini versin :K
selamun aleyküm Hülya abla. amin, cümlemizin inşaAllah..
gülümsemenize vesile olduysa sevinirim ablam:) selam ve dua ile..
gülümsemenize vesile olduysa sevinirim ablam:) selam ve dua ile..
Selamün aleyküm .. o siyah adamlar .Benide protesto etmişler:D
Bide kim olduklarını görseydik:D:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler çok güzel olmuş..
Bide kim olduklarını görseydik:D:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
HEMEN GÜVENLİK KUVVETLERİNE HABER VERMELİ SİTEYİ ÇOK KÖTÜ BASMIŞLAR SİTENİN İŞİ BİTMİŞ SULAR İÇİNDE BALIKLAR YÜZÜYOR KENDİMİ DENİZİN DİBİNDE ZANNETTİM NOT şaka bir yana tek kelimeyle harika olmuş ELLERİNE SAĞLIK
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
keltepeGüzel Komikti....
Allah Razi Olsun Kardeşim Emeğine Sağlik....
A.e.ol.dua Ile...
selamun aleyküm.Beğenmenize sevindim ablam:)
Amin, cümlemizden inşaAllah. Siz de Rabbimize c.c. emanet olun. selam ve dua ile..
Amin, cümlemizden inşaAllah. Siz de Rabbimize c.c. emanet olun. selam ve dua ile..
Es Selamun Aleyküm Canim Kardeşim.Allah C.c. Razi Olsun çok Güldüm,:B Rab'bim Senide Güldürsün Inşaallah..şu Protestoculara Bayildim :K Eline Sağlik Canim Kardeşim.selametle Inşaallah.dualarimdasin....B)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok hoş,güzel bir çalışma,paylaşım olmuş..aman sitemize zeval gelmesin de çocuk dolaşadursun oralarda:Kgerçekten çok güzeldi sağolun kardeşim beğenerek ve de tebessüm ederek izledik..Rabbim razı olsun kardeşim,Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Resul_Acer, post: 509558, member: 49501Selamün aleyküm .. o siyah adamlar .Benide protesto etmişler:D
Bide kim olduklarını görseydik:D
ve aleyküm selam Resul kardeşim. O siyah adamlar anasayfada ismi geçen herkesi protesto etmişler :) Bu işte kimin parmağı varsa yakında ortaya çıkacaktır:D
Beğenmiş olmanıza sevindim. Siz de Rabbimize c.c emanet olun.Hayırlı akşamlar...
Beğenmiş olmanıza sevindim. Siz de Rabbimize c.c emanet olun.Hayırlı akşamlar...
:Ks.a ALLAH iyiliğiniversin emi o kadar çok güldüm ki ilk işin garibi ilk önce gerçek sanmam hani siteye bazıları giriyorda saçma sapan şeyler yazıyorlarya onlar protosto etti sandım burası TÜRKİYE yok öyle en çokda kendimin gerçek sanmasına güldüm bazan çok saf oluyorum da SELAMETLE KALIN:B:B
Aşkâ MecnunSelamünaleyküm....
vay anam vay! bunlardamı gelecekti başımıza bende diyordum ki neden çalışmıyor pc. :K
Paylaşım için teşekkür ederim ALLAH c.c. razı olsun güzel paylaşım olmuş selam ve dua ile kalınız
ve aleyna aleyküm selam...
:) ben teşekkür ederim kardeşim..Amin, ecmain olsun inşaAllah..
selam ve dua ile..Fii emanillah..
:) ben teşekkür ederim kardeşim..Amin, ecmain olsun inşaAllah..
selam ve dua ile..Fii emanillah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24679-islamiyet-gen-tr-de-neler-oluyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.