~~ÇAY~~
16.745 görüntülenme · 129 yanıt
Kardelen..zeynep rukiye çok güzel bezetme olarak kullandığın çay harika olmuş mis gibi koktu yani bende görümceyim ama vallahi ortalığı karıştırmıyoprum abilerimin eşleri bana ablacım diyerek söze başlarlar aynı saygıyı bende onlara gösteririm kısacası etkiye tepki inşAllah herkesin birbirine karşı sevgi ve saygısı olurda böyle sorunlar olmaz eğerki kötü bir görümce olsaydım bu yazıdan etkilendiğim gibi kendimi düzeltmeye çalırdım çok emek verilmiş anlatım biçimine elinize sağlık Allah c.c. razı olsun..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kardeşim kesinlikle haklısınız sevgide saygıda karşılıklıdır yeterki kişi kendini bilsin üzerine düşen görevleri yapsın...
Hayırlı günler. Allah a emanet olunuz.
Hayırlı günler. Allah a emanet olunuz.
efzairemformu uzun zamandır görmeme ragmen çayı sevmedigimdendir heralde girmek gelmedi aklıma bugün ya bi gireyim dedim ve çok harika bir yazıyla karşılaştım eline saglık kardeş
bi tanıdıgım var şiir gibi konuşur oda şöyle der çay için
çaylar gelsin durmadan
garsonu yormadan
bardakları kırmadan
allah a emanet olun
Çay sevilmezmi hiç kardeşim ;) bu yazıdan sonra inşallah çay içmeye başlarsınız :evet Şiirde çok güzeldi kardeşim sağolsın selam ve dua ile...
ReisulKurraSelamun Aleykum
Gercekten Öylemi bu gelin Kaynana ilişkisi yahu çok enteresan :)
Aleyküm selam tecrübeli biri değilim ama anlatılanları sizinle paylaşmak istedim.Önemli olan aradaki sorunlar ne olursa olsun bir aile olduğunu unutmamak.Saygıyı ve hoşgörüyü kaybetmemek.Selam ve dua ile...
salih_43selamunaleykum gercekten güzel bi derleme olmus emegine saglik selametle ALLAH hayırlı gelin nasip etsin yaw... bizlere
Aleyküm selam kardeşim.Allah razı olsun.Allah gönlünüze göre versin inşaallah.
Selam ve dua ile...
Selam ve dua ile...
:K selamun aleykum çok güzelmiş kardeşim.iyi tespit:D paylaşım için teşekkürler
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
selamun aleyküm kardeşim bende bu konuyu açmıştım :)sanırım siz benden önce davrandınız:D:Demeğine sağlık.Güzel bir yazı tvde bile duydum.Selametle kalın.

Nevin_1982selamun aleyküm kardeşim bende bu konuyu açmıştım :)sanırım siz benden önce davrandınız:D:Demeğine sağlık.Güzel bir yazı tvde bile duydum.Selametle kalın.
Aleyküm selam kardeşim
evet açtıktan sonra bende çok sık karşılaştım :D
sizinde emeğinize sağlık güzel kardeşim.
Selam ve dua ile...
evet açtıktan sonra bende çok sık karşılaştım :D
sizinde emeğinize sağlık güzel kardeşim.
Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24676-cay · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.