Sana Hizmet Askimdan Mahrum Kalacagim diye..

579 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Imam-i Malik'in babasi olan Enes,Resulullah'in hizmetkari olan Enes.
Son zamanda zayifliyor.Bunu fark edip, gören Hz. Peygamber; "Ey Enes! Niçin zayifliyorsun? Bir kederin, bir üzüntün, bir sikintin mi var?" buyururlar.Hz. Enes; "Ya Resulallah! Sana hizmet ediyorum.Bundan seref duyuyorum, sevk duyuyorum, ask duyuyorum.Ölünce, Sen Makam-i Mahmud'da olacaksin.Ben ise sana ulasamayacagim. Senden ve Sana olan hizmet askimdan mahrum kalacagim.Üzüntüm, sikintim,kederim odur.Onun için zayifliyorum."der.Hz. Peygember;"Üzülme Ya Enes! Kisi sevdigi ile beraberdir." buyurdular.

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim..çok güzel bir paylaşım..

bizler ALLAH cc izni ile manevi aşk'la zayıflayanlardan etsin..karakter ve kişilik ile zayıflayanlardan değil..selametle...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum,Vaktinizi ayirip okudugunuz için,Allah c.c. razi olsun abi.Duaniza AMIN diyorum.Selametle kalin.
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM Bu güzel paylaşımınız için ALLAH Sizden Razı olsun RABBİM o güzel ASHABI GÜZİN EFENDİLERİMİZ gibi Sevmeyi öğretsin bizlere SELAM ve DUA ile kalın
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

afakisevdaSELAMÜN ALEYKÜM Bu güzel paylaşımınız için ALLAH Sizden Razı olsun RABBİM o güzel ASHABI GÜZİN EFENDİLERİMİZ gibi Sevmeyi öğretsin bizlere SELAM ve DUA ile kalın

Ve aleykum selam, Amin InsaAllah kardesim.Allah razi olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.