Ahir Zaman ve Dabbetü'l Arz - Harun Yahya
mutlaka bakınız...
837 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim...bu adreste gerçekten çok güzel bilgiler var...hepsini inceleyemedim.inceleyemediğim içinde buraya eklemek istemedim kendi okumadığım bişeyi...sizler bi bakın...gerçekten güzel bilgiler var...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
TAYBEbende sadece birkaç yazıyı okuyabildim...ama okursam bana fayda vereceğinden şüphem yok.Rabbim razı olsun.
ALLAH HEPİMİZDEEN RAZI OLSUN KARDEŞİM...YARARLI OLSUN DA BİRKAÇ SATIR ÖĞRENSEK DE KAR KARDIR...SELAMÜN ALEYKÜM...
ÂNI YAŞA...
ekremeees.a kardeşim allah razı olsun bende hepsini okuyamadım.amcam ve halalarım harun yahyayı çok seviyor.a.e.o
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SİTENİN YARAMAZ ÇOCUĞU...:K
VALLAHİ SEVDİĞİMDEN TAKILDIM EKREMEEE...SELAMÜN ALEYKÜM...
ÂNI YAŞA...
tu@nna €lif;508561teşekkürşerkardeşim gayet iyi bir paylaşımçok iyi düşünmüşsün Allah'a emanet olun s.a...
:G
KARDEŞİMM ALLAH SENDEN DE RAZI OSUN...SELAMÜN ALEYKÜM...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SİTENİN YARAMAZ ÇOCUĞU...:K
VALLAHİ SEVDİĞİMDEN TAKILDIM EKREMEEE...SELAMÜN ALEYKÜM...
a.s kardeşim bende bizde seni seviyoruz ama ben artık büyüdüm çocuk değilim.kardeş desen hem daha anlamlı hemde müminler kardeştir.a.e.o,
s.a
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24613-mutlaka-bakiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- "Başörtülüler geri zekalıdır” diyene bakınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Kayıp Aranıyor ! Allah rızası için lütfen bakınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- RESİMLİ AYET LÜTFEN BAKINIZ Nasihatler 2 cevap
- resimlere bakınız.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Kendinizden aşağı olanlara bakınız Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Arkadaşlar bakınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.