Sitemize teşekkür borcluyuz.
761 görüntülenme · 7 yanıt
Muhterem arkadaşlar gönül dostlarını bir araya getirdigi için bence sitemize teşekkür borcluyuz.Sizce_?
Kardeşim Bende Siteye çok şey Borçluyum Allah Razi Olsun .....çok Güzel Insanlar çok çok Güzel şeylere Vesile Oluyorlar...hiç Tanimadiğimiz Insanlar Için Dua Etmemiz Yasin Okumamiz Bile çokkkkk Güzel...kaldi Ki Daha Nice Güzel şeyler öğreniyoruz...selamün Aleyküm...
ÂNI YAŞA...
Paylaşa bildiğimiz yeni yeni bilgiler ögrene bildiğimiz harika bi oluşum ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.
selamün aleyküm.teşekkür bile az.allah onlardan razı olsun.peygamber efendimize komşu olsunlar.amin....
rüyam3, post: 509438, member: 50317Selamün Aleykümve aleykumselam ALLAHIN RAHMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.
Bende sitemizi çok seviyorum çok şeyler öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum güzel dostlar kazandım
Selametle:B
belginselamün aleyküm ben de sitemizi çok seviyorumVEALEYKUMSELAM. AMİN.
her gün takip etmeye çalışıyorum
Allah bu siteyi hazırlayanlardan da bildiklerini esirgemeyip paylaşanlardan da razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24534-sitemize-tesekkur-borcluyuz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sitemize giriş duası okuyalım. Dua Bölümü 56 cevap
- Sitemize neler oluyor:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Sitemize ve Üyelerimize de Dua Edelim... Dua Bölümü 123 cevap
- Sitemize Maaşallah,Sizleri korusun Yüce Allah. Kutlama ve Tebrik Mesajları 4 cevap
- Ramazan'ın başında bir tefekkür ve teşekkür değerlendirmesi... Dini sohbet 1 cevap
- Teşekkür edebilirmiyim.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 36 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.