Kur'an Salavati Emreder..

2.129 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

"Yeryüzündeki Allah'ın seyyah melekleri ümmetimin salat-üselamını bana anında ulaştırırlar."(Nesai;Sehv:46)

"Kıyamet günü insanların bana en yakını,bana en çok salavat okuyandır."(Tırmizi;Salat:357)

"Kim bana bir salavat okursa Allah'da ona on rahmet ve ikramda bulunur."(Nesai;Sehv:55)

"En cimri insan,yanında adım anıldığı halde bana salat-ü selam getirmeyendir."(Tırmizi;Deavat:100)

ALLAH RAZI OLSUN TALİPAMCA...

ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIM..

A.E.OL.DUA İLE...
A.gamze

A.gamze

Üye · 24 mesaj

selamun aleyküm.daha cok selavat getırecegım.ALLAH razı olsun .
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

keltepe"Yeryüzündeki Allah'ın seyyah melekleri ümmetimin salat-üselamını bana anında ulaştırırlar."(Nesai;Sehv:46)

"Kıyamet günü insanların bana en yakını,bana en çok salavat okuyandır."(Tırmizi;Salat:357)

"Kim bana bir salavat okursa Allah'da ona on rahmet ve ikramda bulunur."(Nesai;Sehv:55)

"En cimri insan,yanında adım anıldığı halde bana salat-ü selam getirmeyendir."(Tırmizi;Deavat:100)

ALLAH RAZI OLSUN TALİPAMCA...

ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIM..

A.E.OL.DUA İLE...

EsSelamunAleyküm Hülya Kardeşim ;
Amin..Sizden de inşaAllah..İlginiz ve okuduğunuz için ben de size çok teşekkür ederim..Sizde Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

Selamün Aleyküm Talip Amca çok Güzel Bir Paylaşim Rabbim Razi Olsun Rabbim Sevabina Nail Etsin Rabbime Emanet Olun
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

cennet yolcusuSelamün Aleyküm Talip Amca çok Güzel Bir Paylaşim Rabbim Razi Olsun Rabbim Sevabina Nail Etsin Rabbime Emanet Olun

VeAleynaAleykümSelam Yeğenim;
Amin..Sizden de inşaAllah..Okuyup tatbik edenlere de Rabbim sevabını ihsan eylesin..
Siz de Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.