Selam ve Dua ile...
Askere gidiyorum...
3.758 görüntülenme · 47 yanıt
Esselamu Aleykum kardeşlerim. 22/11/2007 günü vatana teslim oluyorum. bugüne kadar forumlarda bir yanlışımı gördüyseniz kusura bakmayın, özür dilerim.Benim İçin Dua eder misiniz ? Kendinize iyi bakın. ALLAH ' a emanet olun.
Selam ve Dua ile...
Selam ve Dua ile...
hayirli teskereler kardesim simdiden rabbimize emanet olun insAllah
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Anne yüreği işte gözlerim doldu .Bizim dualarımız tüm askerler için kardeşim Alalh yar ve yardımcınız olsun Allah seni anna babana bağışlasın onlarada sabırlar versin
Vealeykümselam Ömer kardeş.Rabbim şimdiden hayırlı teskereler nasip etsin size ve sizin nezdinizde tüm askere gidecek kardeşlerimize.Sağlıkla gidip sağlıkla dönesin inşaAllah.Yolun-bahtın açık olsun.Ailenize de selamlar.
moslem_omerEsselamu Aleykum kardeşlerim. 22/11/2007 günü vatana teslim oluyorum. bugüne kadar forumlarda bir yanlışımı gördüyseniz kusura bakmayın, özür dilerim.Benim İçin Dua eder misiniz ? Kendinize iyi bakın. ALLAH ' a emanet olun.
Selam ve Dua ile...
S.A KARDEŞ VATAN İÇİN CANIMIZ FEDA İŞŞALLAH VATANA MİLLETE HAYIRLI ASKER OLURSUNUZ BENİM OGLUMDA GİTCEK HAYIRLI TESKERELER
ALLAH c.c. YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞ.. YAPTIĞI VAZİFE VE KONUMUNA GÖRE ASKERİN HER SAATİ BİR GÜNLÜK İBADET YERİNE GEÇERMİŞ.BU BAKIMDAN KARLI BİR TİCARETE GİDİYORSUNDA DENİLEBİLİR..ALLAH c.c. MUVAFFAK EYLESİN..
moslem_omerEsselamu Aleykum kardeşlerim. 22/11/2007 günü vatana teslim oluyorum. bugüne kadar forumlarda bir yanlışımı gördüyseniz kusura bakmayın, özür dilerim.Benim İçin Dua eder misiniz ? Kendinize iyi bakın. ALLAH ' a emanet olun.
Selam ve Dua ile...
ALEYKÜM SELAM ÖMER KARDEŞİM
ALLAH HAYIRLI TEZKERELER NASİP EYLESİN
DUALARIMIZ TÜM MEHMETÇİKLERLE BİİZNİLLAH.
ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:Ghayırlı teskereler kardeşim...ALLAH cc emanet olunuz..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..selam ve dua ile kalın..inşALLAH cümleniz dualarımızdasınız...
selametle...:H
selametle...:H
davul zurna yolcu ederiz seni
en büyük asker bizim asker
emrin vazife eyler isen eger
mellekler seni korur asker
arinirsin ocakta sivil esvaptan
kolaylik dileriz sana allahtan
korkma sakin gölgenden karanliktan
nöbetin kolay olsun asker
cok ararsin annein asini
olmaz bu kadar diye sallama basini
tasina dikkat et kirma sakin disini
salla kasigni mercimege afiyet olsun asker
eksik etme biziden nameni
bosa girmesin vatani emegi
unutma sakin dostlarim demyi
sogarini arkadasin ile bölde is asker
duygu selirdir bilirit askerlik
arkadas muhabeti ile olur dirlik
hangi kitasin birligin hangi birlik
siirine türküne dökte yaz gönder asker
sehitler ölmez vatan bölünmez
en büüyk asker bizim asker
rabim yar ve yardimcin olsun kardesim allahin melekleri daima sizinle sizi koruyacaktir dularimiz senin ve senin gibi asker arkadaslarimizla allaha emanet ol
en büyük asker bizim asker
emrin vazife eyler isen eger
mellekler seni korur asker
arinirsin ocakta sivil esvaptan
kolaylik dileriz sana allahtan
korkma sakin gölgenden karanliktan
nöbetin kolay olsun asker
cok ararsin annein asini
olmaz bu kadar diye sallama basini
tasina dikkat et kirma sakin disini
salla kasigni mercimege afiyet olsun asker
eksik etme biziden nameni
bosa girmesin vatani emegi
unutma sakin dostlarim demyi
sogarini arkadasin ile bölde is asker
duygu selirdir bilirit askerlik
arkadas muhabeti ile olur dirlik
hangi kitasin birligin hangi birlik
siirine türküne dökte yaz gönder asker
sehitler ölmez vatan bölünmez
en büüyk asker bizim asker
rabim yar ve yardimcin olsun kardesim allahin melekleri daima sizinle sizi koruyacaktir dularimiz senin ve senin gibi asker arkadaslarimizla allaha emanet ol
Selamlarin En Güzeli üzerine Olsun Kardeşim Güle Güle Git Güle Güle Gel Hayirli Teskereler Rabbim Iman Kuvveti Versin Yar Ve Yardimcin Olsun Tabiki Bütün Asker Kardeşlerimizinde Selametle Kal
ekremeees.a kardeşim allah yardımcın olsun nereye gidiyon
Esselamu Aleykum. ALLAH (c.c.) hepinizden razı olsun.ALLAH ' a emanet olun. Hatay-Serinyol / jandarma
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24441-askere-gidiyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.