bu soruya cevap lütfen

2.475 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

iki kız kardeş varmış.bu kızların anne ve babası trafik kazasında ölüyorlar ve cenazeye hiçi tanımadıkları bir adam geliyor.bu adamla büyük kızkardeş arasında sadece bir bakışma geçiyor.bundan başka ne bir tlf alışverişi ne bir konuşma herhangi hiçbir şey geçmiyor.ertesi gün abla kız kardeşini öldürüyor.sizce neden hadi bakalım oyun başlasın.selam ve dua ile
derram

derram

Yeni Üye · 3 mesaj

hehe cok karısık bılemıycem amamerak ettım selam ve dua ile
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

derramhehe cok karısık bılemıycem amamerak ettım selam ve dua ile

kardeşim dur biraz daha geçsin sonra açıklayacam bakalım arkadaşlar ne söyleyecek selamlar
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

S.a
Hem bakıyo hem öldürüyo. Nedenmiş bende merak ettim :)
rabianurr

rabianurr

Üye · 13 mesaj

bence o adamın bakışı ile ilgili bişi değil başka bi sebep war
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

Bence Anne Ve Babasinin ölümüne Kardeşi Sebep Olmuş Olabilir Bu Arada Büyük ödül Neydi
_emrah_

_emrah_

Üye · 37 mesaj

dur bide ben atıyım bişiler:)
o adam şeytan olmasın büyük kız kardeşin kanına girmiştir bu şeytandan beklenir ancak die düşünüyorum :)
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

kücük kiz kardes belki adami sevmistir ablayla kiz kardes arasinda kiskanclik olmustur diye düsünüyorum
allaha emanet olun cevabi bedne cok merak ettim
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

adamın bakışıyla ilgisi yok ve anne baba trafik kazasında ölmüşler ölümün kızlarlada ilgisi yok arkadaşlarrrrrrrrr
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

attım tutmadı çok merak ediyorum yames öğretmenim yoksa şeytan vesvesemi vermiş.yada abla öğretmenim sende hep zor sorular soruyorsun
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

Sevgi Gülüattım tutmadı çok merak ediyorum yames öğretmenim yoksa şeytan vesvesemi vermiş.yada abla öğretmenim sende hep zor sorular soruyorsun

çok özür dilerim kuran okumak için ayrıldım.canım kardeşim birazdan açıklayacam hadi biraz daha düşün bakalım
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

sevgili kardeşim yarın çok önemli bir sınavım var bana dua edermisiniz.cevdet abi sana sesleniyorum diğer kardeşlerimede lütfen dua edin ALES sınavına girecem sorunlarımdan dolayı çok fazla hazırlanamadım duaya ihtiyacım var
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunlaeyküm verahmetullahi veberekatuhu..
bence miras paylaşımı olacağı için..
yani mirasın kendisine kalması için kardeşini öldürmüş..o adamda avukat..:gulegule
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

daha önce duyduğum ama cevabını bilmediğim bir soru. ecelinden ölmüş olabilir. ikincisi miras için olabilir. ay herşey olabilir:Dsınavda başarılar. ALlah (C.C) zihin açıklığı versin.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

yamessevgili kardeşim yarın çok önemli bir sınavım var bana dua edermisiniz.cevdet abi sana sesleniyorum diğer kardeşlerimede lütfen dua edin ALES sınavına girecem sorunlarımdan dolayı çok fazla hazırlanamadım duaya ihtiyacım var

ALLAH (c.c) zihin acikligi versin____Hakkinizda Hayirlisi olsun__ En önemlisi sinavda Heyecan yapmayin bilmediginiz birsey olursa moralinizi bozmayin diger sorulara gecin__InsALLAH ALLAH´in izni ile kazanirsiniz__ ALLAH Yardimciniz Olsun...
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

Bahar_58
ALLAH (c.c) zihin acikligi versin____Hakkinizda Hayirlisi olsun__ En önemlisi sinavda Heyecan yapmayin bilmediginiz birsey olursa moralinizi bozmayin diger sorulara gecin__InsALLAH ALLAH´in izni ile kazanirsiniz__ ALLAH Yardimciniz Olsun...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ASLINDA ÇOK SINAVDAN GEÇTİM AMA NE BİLEYİM SORUNLARIMDAN DOLAYI KENDİMİ YETRELİ GÖRMÜYORUM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM.A.E.O
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Sorunlarınızdan dolayı bence olaya net bakamıyorsunuz. YArın için sadece sınava konsantre olmanız daha yararlı olacaktır. Çünkü üzülerek diğer sorunları halledemeyeceğiniz gib, sınavı da içinden çıkılmaz hale sokmamalısınız. Başarılar. Selametle. Hayırlısı olsun.
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Yamesssssssss cevabı buldum!!!!!!!!Ama kopya çektim itiraf ediyorum:(
ADAMI BİR DAHA GÖREBİLMEK İÇİN:D
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

yamesALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ASLINDA ÇOK SINAVDAN GEÇTİM AMA NE BİLEYİM SORUNLARIMDAN DOLAYI KENDİMİ YETRELİ GÖRMÜYORUM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM.A.E.O

anliyorum... Sizin icin ismi azam ve zihin acikligi icin olan dualari okuyacagim insALLAH__ Rabbim Zihin acikligi versin utandirmasin iNSALLAH Annem de sizin icin dua edecek
"Basarisizlik Yapamamak degil, Yapamayacagini sanmaktir" Inanin yeter ALLAh´in izni ile kazanirsiniz inSALLAH
ALLAH´a.e.o Hakkinizda hayirlisi olsun
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

Bahar_58
anliyorum... Sizin icin ismi azam ve zihin acikligi icin olan dualari okuyacagim insALLAH__ Rabbim Zihin acikligi versin utandirmasin iNSALLAH Annem de sizin icin dua edecek
"Basarisizlik Yapamamak degil, Yapamayacagini sanmaktir" Inanin yeter ALLAh´in izni ile kazanirsiniz inSALLAH
ALLAH´a.e.o Hakkinizda hayirlisi olsun

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.