Forumu Böcekler Basti Yetişin
2.846 görüntülenme · 35 yanıt
buda nerden çikti simdi??
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Lazin Biri Eczaneye Gitmiş Sinek Ilaci Istemiş,
Eczaci Temel Sormuş Adama;
--sineğünüzün Neyü Vardii
kalbin zümrüt tepesi, post: 503428, member: 58965Lazin Biri Eczaneye Gitmiş Sinek Ilaci Istemiş,
temel bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyo :D Allah razı olsun çok güzel uydu şimdi fıkrada

keltepebu ne şimdi ekreme kardeşim.....
BEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM....
A.E.OL.DUA İLE..
s.a kardeşim asında daha çok böcek vardı ama 4 adetten başka kabul etmiyordu.bende o yüzden az koydum.niye anlamadınki forumu böcek basmış bende yardım istedim a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
<DAMLA>, post: 503449, member: 16903evet bende çok merak ettim kardeşim siteye böceği niye soktun
fıkrada çok güzeldi bu arada eline saglık
ekreme kareşim seninde emeğine saglık
selam ve dua ile inşallah
ben sokmadım kendileri geldi hatta ilaç ta alıdım ama dinlemediler.a.e.o ayrıca tevbeya hak kardeşim sen neyi anlamadın.
Yani Böcek Diye Birini Mi Kastediyorsun..yoksa şaka Amaçli Mi Yaptin Onu Anlayamadim..:)
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKYani Böcek Diye Birini Mi Kastediyorsun..yoksa şaka Amaçli Mi Yaptin Onu Anlayamadim..:)
yok kardeşim müslümanlar böcek kadar değersizmiki.tövbe.şaka olsun diye yaptım
anlarsınız ya
Ya Ne Biliyim Herkes Ciddi Ciddi Ne Oldu Ben Bişey Anlamadim Yazinca Bende Benim Bilmediğim Ciddi Bişey Oldu Sandim...ehehe..yoksa Ben En Başta şaka Olduğunu Anlamiştim Zaten...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24283-forumu-bocekler-basti-yetisin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

BUNLAN İDARE EDEMEYİZ BAŞKA İLAÇ YOKMU