REFULUN82 KARDEŞİMİZ İÇİN YASİN ŞERİF OKURMUSUNUZ
BEN YASİNİ BİLMİYORUM YERİNE 500 ADET TEFRİCİYE OKUYACAM
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
1.916 görüntülenme · 24 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
Arzu_76ekremeee kardeşim keşke okumayı bilseydim de okusaydım.
Dualarım annenizle makamı cennet olsun.
Hz. Aişe Annamıza ve Fatıma anamıza komşu eylesin
Aminnnnnn
ekremeee, post: 502955, member: 68221Annemi kaybettim 23,10,2007 de hayatta dek yaşama kaynağımdı, tutunacağım tek daldı ve gitti çok acı çekiyorum alışamadım yokluğunu bundan bir ay önce bu siteye kayıt oldum annem o sıralar yoğun bakımda yatıyordu Allahım onu bana bağışlasın diye dualar ediyordum bu siteye kayıt oldum çünkü belki bilmediğim dualar yada bilmiyorum belki manevi bir şey bulmak için işte her heyse ama olmadı ne kadar dua ettiysem ne kadar tespih çektiysem olmadı yaşamadı Allah onun ömrünü bu kadar vermiş demekki ama ben hala acı çekiyorum kendimi başklarını şuçluyorum şeytan bir sürü vesvese veriyor intihar eşiğine geldim gerçekten bana acıyın diye yamıyorum bunu sağdece paylaşmak istedim hep rüyamda görüyorum annemi sürekli her gördüğüm rüya aynı gibi annem diriliyor hep bana geri dönüyor sonrada hayal kırıklığı içinde uyanıyorum ve acılarım kat kat artıyor ölmek istiyorum bu acıyı çekmek çok zor hayatta yanlız kalmak çok kötü ama kabir azabından ve Allah a şirk koşmaktan korkuyorum ama bi ümit işte belki affeder Allah diyorum inşallah affeder :A eğer nefsime yenik düşersem yada şeytana hayırlı günler....
REFULUN82 KARDEŞİMİZ İÇİN YASİN ŞERİF OKURMUSUNUZ
BEN YASİNİ BİLMİYORUM YERİNE 500 ADET TEFRİCİYE OKUYACAM
yamesben bu acıyı çok iyi bilirim bende babamı kollarımada kaybettim onunla ölümün ne demek olduğunu yaşadım 1 yıl dan fazla kendime gelemedim.o yüzden bu arkadaşı çok iyi anlıyorum ama babamın ölümünden sonra kuran okumayı öğrendim allah arkadaşada nasip etsin birnur kardeşim bende 5 tane yasin alıyorum benide eklermisin.allaha emante olun
BirnurSelamun Aleyküm
Ekremee.....................500 tefriciye
YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ
Birnur........................1 yasin
Belgin........................1 yasin
Laves........................1 yasin
sevgiçiçek..................1 yasin
mahsunkul..................1 yasin
keltepe......................1 yasin
Nesrin-77...................1 yasin
firdes.........................1 yasin
mihr-i.........................5 yasin
yames........................5 yasin
toplam 18
ALLAH razı olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24280-yasini-serif-okurmusunuz · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.