Hareketli Resimler
8.917 görüntülenme · 75 yanıt
zişanslm buguzel resımlerı bızımle paylaştıgınız ıcın size cok teşekkür ederım emegınıze saglık
ve aleyküm selam kardeşim beğindiğinize sevindim allah razı olsun rabbime emanert olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

<DAMLA>selamun aleykum cevdet abi çok güseller bazılarını aldım hakkını helal et
ellerine yüreğine saglık cevdet abi
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
<<B)>>
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZ BEĞENDİYSENİZ DEMEKKİ GÜZEL OLMUŞ HELAL OLSUN KARDEŞİM SİZDE RABBİME EMANET OLUN HA BU ARA NASIL OLDUNUZ İNŞALLAH İYİ SİNİZDER COK GECMİŞ OLSUN SAĞLICAKLA KALIN :H

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZ BEĞENDİYSENİZ DEMEKKİ GÜZEL OLMUŞ HELAL OLSUN KARDEŞİM SİZDE RABBİME EMANET OLUN HA BU ARA NASIL OLDUNUZ İNŞALLAH İYİ SİNİZDER COK GECMİŞ OLSUN SAĞLICAKLA KALIN :H
rabbime şükür iyiyim cevdet abi sagol cevdet abi ilgilendiğin için yeni avatarın hayırlı olsun cevdet abi diger avatarına alışınca bu değişik geldi
rabbimize emnaetsin inşallah cevdet abi
selam ve dua ile :H
<DAMLA>rabbime şükür iyiyim cevdet abi sagol cevdet abi ilgilendiğin için yeni avatarın hayırlı olsun cevdet abi diger avatarına alışınca bu değişik geldi
EVET DÜN YENİ BİR ÜYE KARDEŞİM GELDİ BENİM AVATARDAN KULLANMIŞ O BEĞENMİŞ YAPMIŞ BENDE BUNU YAPTIM HAYIRLISI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

Essalamun aleykum cevdet abi hepside çok güzel bazi doga resimlerine bakinca insan sanki oradaymis gibi huzur buluyor.Allah razi olsun.
S.a Hayirli Akşamlar Cevdet Abi Resimler Tek Kelimeyle Harika çok Beğendim Emeğine Sağlik Selametle Kal
Gonlumun_guluEssalamun aleykum cevdet abi hepside çok güzel bazi doga resimlerine bakinca insan sanki oradaymis gibi huzur buluyor.Allah razi olsun.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞİNDİĞİNE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

Sevgi GülüS.a Hayirli Akşamlar Cevdet Abi Resimler Tek Kelimeyle Harika çok Beğendim Emeğine Sağlik Selametle Kal
A.S. KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR BEĞİNDİĞİNİZE SEVİNDİM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24266-hareketli-resimler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.