Allah'i Sevmenin Alametleri...

1.778 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

PEYGAMBERİMİZ(S.A.S.) buyurur ki:
Allahü teâlâyı sevmenin alameti, Kur'an-ı kerimi sevmektir. Kur'an-ı kerimi sevmenin alameti Peygamberi sevmektir. Peygamberi sevmenin alameti, sünnete uymaktır. Sünnete uymanın alameti, ahireti sevmektir.

Ahireti sevmenin alameti, dünya sevgisini kalbden çıkarmak, dünyaya buğzetmektir. Dünyaya buğzetmenin alameti de, kendisini ahirete götürecek kadar mal ile yetinmek ve ahirete hazırlanmaktır.
ÂNI YAŞA...
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

Allahım bizleri kuranımızdan ve islamdan ayırmasın.Sağol paylaşımın için Allah razı olsun.
faruk yavuz

faruk yavuz

Üye · 42 mesaj

Selamun aleyküm Cenabı ALLAH bizleri imandan islamdan kur'an'dan ayırmasın çok güzel bir katılım oldu Allah razı olsun..
merihg

merihg

Üye · 46 mesaj

kul olabilmek maksat
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim Hatırlatmanız için Rahman razı olsun.
Ahirete hazırlanan kullardan olmamız duası ile inşaallah.
Allah a emanet olun.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

zynp_rukiyeEsselamun aleyküm kardeşim Hatırlatmanız için Rahman razı olsun.
Ahirete hazırlanan kullardan olmamız duası ile inşaallah.
Allah a emanet olun.

ve aleyküm selam kardeşim...
ÂNI YAŞA...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum kardesim dunki formuna hakkim varsa helaldir diye yazdim ama senin okuyup okumadigini bilmiyorum çunki sonradan aradim o konuyu bulamadim bende seni uzduysem eger hakkini helal et selam ve dua ile.. huzunlu_gurbet
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
hayat87

hayat87

Üye · 12 mesaj

Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmek dileğiyle... Allah (c.c.) razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.