ölüyorum kardeşlerim
17.188 görüntülenme · 217 yanıt
nesligül, post: 766076, member: 59734rüyan hayırlara vesile olsun
RABBİM hepimize o yüce o ulu yere gitmeyi nasip eylesin
AMİN
RABBİM sana şifa versin
RABBIM razı olsun.
güzel temenninede canı gönülden amin diyorum.selametle
allah yar ve yardımcın olsun bende öyle yaşadım ama sizinki kaadar değildi bana babamı göstertmişlerdi ağlamaktan gözleri kızarmıştı allaha yalvardım ya rabbim babama acı onun ağlamasına dayanamıyorum beni yaşat demiştim o esnada hastaneye yetiştirmeye çalışıyolardı nefesimi son kez almıştımki babam göğsümü yumrukladı ağlayarak ölme diye beni yaşatan allahımdı babamın vesilesiyle..rabbime hep dua ederim hastalara şifa versin gözü yaşlı olmak çok kötü ama şuan göz yaşlarımı tutamıyorum o anı tekrar yaşattınız bana rabbim şifanızı inşallah verir inşaallah
alah yardımcın olsun kardeşim ,alah açil şifalar versin . rüyanı açıkladıgın içinde ayrıyetten teşekkür ederim . sayende ezan okunurken daha dikkatli olacagız
sınan_06rabbim hayırlara vesile etsin rabbim bizleride cennetine girenlerden peygamerimize komsu olanlardan eylesin AMİN...
amiiiiiiiiiiiin kardeşim amin
selametle
ismaileRabbim sevdiklerinden eylesin bizleri inşAllah geçmiş olsun
RABBIM razı olsun kardeşim.
AMİİİİİN.
selametle
NUR__ALLAH bizi de o nur yüzlülerden eylesin.ALLAHIMA emanet ol güzel kardeşim.
O nur yüzlülerden olursun inşALLAH.
selametle
_şimal_Rabbım tüm müminler nasp etsın..
ama böyle rüyalar anlatılmaz diye bilirim ben..
bütün ümmeti MUHAMMEDe nasip etsin.
selametle
can kırıklarıallah yar ve yardımcın olsun bende öyle yaşadım ama sizinki kaadar değildi bana babamı göstertmişlerdi ağlamaktan gözleri kızarmıştı allaha yalvardım ya rabbim babama acı onun ağlamasına dayanamıyorum beni yaşat demiştim o esnada hastaneye yetiştirmeye çalışıyolardı nefesimi son kez almıştımki babam göğsümü yumrukladı ağlayarak ölme diye beni yaşatan allahımdı babamın vesilesiyle..rabbime hep dua ederim hastalara şifa versin gözü yaşlı olmak çok kötü ama şuan göz yaşlarımı tutamıyorum o anı tekrar yaşattınız bana rabbim şifanızı inşallah verir inşaallah
RABBIM razı olsun.
sizede şifalar nasip etsin.
ölüm çok zor çok.bunu bu hastalıga yakalanıp krize girenler çok iyi anlar.ama büyük ALLAH ım ölümünde hayırlısını versin.herşeyde bir hayır vardır.
selametle
DURMUŞ AKYÜZalah yardımcın olsun kardeşim ,alah açil şifalar versin . rüyanı açıkladıgın içinde ayrıyetten teşekkür ederim . sayende ezan okunurken daha dikkatli olacagız
ALLAH senden razı olsun kardeşim.
ezanı MUHAMMEDİYE ye saygı gösteren illahi mükafatını görür.
selametle
yarennurksrdeşim rabbim şifa ihsan eylesin böyle güzel rüya görmeyi bizede nasip etsin inşaallah
RABBIM razı olsun.
güzelliklere paylaşmak bizlere görev olarak bildirilmişti.
müslüman kardeşinle paylaşmak ne güzel.
selametle.
Amin inşallah değerli abim.
çok kısada Olsa Allah bana nasip etti cennet rüyasını.
ve yaklaşık olarak 5 - 6 senedir rüyayı görmüşüm. ve o kadar güzeldiki o günkü canlılığıylan halen gözümün önümde.
inşallah Allah bizi cennetiylen mükafatlandırır.(Amin)
Vesselam...
ve yaklaşık olarak 5 - 6 senedir rüyayı görmüşüm. ve o kadar güzeldiki o günkü canlılığıylan halen gözümün önümde.
Vesselam...
fotocuAmin inşallah değerli abim.
Vesselam...
o güzel yerleri görmek ne güzel.işte o anları insan anlatamıyor.anlatacak kelimeleri bulamıyor.
RABBIM yarın mahşerde ebediyen bütün ümmeti MUHAMMEDE nasip eder inşALLAH.
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24243-oluyorum-kardeslerim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.