"""Ben öğrendim"""

4.869 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Ben öğrendim ...

• Yaşamımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi duyumsadığımı öğrendim.
• Bağışlamanın ne olduğunu anladım ve bağışlamanın aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
• Birisini anımsamanın aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar basit olduğu öğrendim.
• Aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
• Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım.
• “Sen benim için önemlisin” sözünün verilebilecek en büyük armağan olduğunu buldum.
• Kıyıda yürür ve düşünürken birinde beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.
• Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak denli basit olduğunu anladım.
• Kaçırdığım olanakların aslında bana yeni olanaklar getirdiğini gördüm.
• Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün gelip yaşamımdan kayan yıldızların gömüldüğü geçmişi unutması gerektiğini anladım.
• Gözlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum.
• Yaşamımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum.
• Telefonun 160 karakterinin üzüntünün, mutluluğun, düş kırıklığının sığdığını gördüm.
• Yaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...

alinti
eylül74

eylül74

Yeni Üye · 3 mesaj

bahar54 e teşekkürler çok güzel olmuş
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Sayın Bahar_58 kardeşim, çok güzel bir konuyu paylaşmışsınız ellerinize sağlık.
Sevmeyi bir öğrensek bütün sorunlarda çözülecek ama maalesef henüz yolun başındayız.
Sevmekten değer vermekten bahsedillince bir azeri şarkısı geldi aklıma;
Küçelere su serpmişem yar gelende toz olmasın, yarim ele gelip ele getsin ki aralarda söz olmasın...

İnsan sevdiğini, karşısındakini öyle düşünmeli ki, onun gelip geçtiği yollara su serperek tozlardan onu uzak tutmalı. Yarinin, dostunun gelişinin gidişinin etrafta dedikoduya mahal vermemesini isterkende olaki o dedikodulardan belki yari, dostu duyarda incinir, üzülür diye dikkat ediyor tavsiyelerde bulunuyor.
Bu şekildeki bir yaklaşıma hangi insan ters davranabilir ki dimi kardeşler.

Evet bizler sövene dilsiz dövene elsiz olursak, bütün aşılmazlar çıkmazlar bize yol olur, su olur, akar gider gönüllere gül olur. Herkese gönlümüzü bağrımızı açmalıyız onları şefkatle kucaklamalıyız.
Selametle efendim
sivetok

sivetok

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm baharcım.yüreğine sağlık.insanı insan yapan duygu değilmidir sevmek.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.rabbime emanetsin
Bahar_58

Bahar_58

eylül74bahar54 e teşekkürler çok güzel olmuş

SELAMUN ALEYKÜM KARDESIM

BEGENDIGINIZE SEVINDIM SAGOLUN__ B)
ALLAH´a.e.o
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Etsin Inşaallah.selametle...B)

selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.paylaşımın çok güzeldi inş.YÜCE RABBİM sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Eder Inşaallah.selametle...
Bahar_58

Bahar_58

sivetokSayın Bahar_58 kardeşim, çok güzel bir konuyu paylaşmışsınız ellerinize sağlık.
Sevmeyi bir öğrensek bütün sorunlarda çözülecek ama maalesef henüz yolun başındayız.
Sevmekten değer vermekten bahsedillince bir azeri şarkısı geldi aklıma;
Küçelere su serpmişem yar gelende toz olmasın, yarim ele gelip ele getsin ki aralarda söz olmasın...

İnsan sevdiğini, karşısındakini öyle düşünmeli ki, onun gelip geçtiği yollara su serperek tozlardan onu uzak tutmalı. Yarinin, dostunun gelişinin gidişinin etrafta dedikoduya mahal vermemesini isterkende olaki o dedikodulardan belki yari, dostu duyarda incinir, üzülür diye dikkat ediyor tavsiyelerde bulunuyor.
Bu şekildeki bir yaklaşıma hangi insan ters davranabilir ki dimi kardeşler.

Evet bizler sövene dilsiz dövene elsiz olursak, bütün aşılmazlar çıkmazlar bize yol olur, su olur, akar gider gönüllere gül olur. Herkese gönlümüzü bağrımızı açmalıyız onları şefkatle kucaklamalıyız.
Selametle efendim

Selamun Aleyküm

Tesekkür Ederim___güzel yorumunuz icin ayrica :T

ALLAH´a.e.o
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Yaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...
sivetok

sivetok

Bahar_58
Selamun Aleyküm

Tesekkür Ederim___güzel yorumunuz icin ayrica :T

ALLAH´a.e.o

Aleyküm sealm hemşom,
Rica ederim hemşom ne demek
Sizde rabbime emanet olunuz inşallah (Amin)
Bahar_58

Bahar_58

sivetok
Aleyküm sealm hemşom,

Rica ederim hemşom ne demek

Sizde rabbime emanet olunuz inşallah (Amin)

B)______:H
sivetok

sivetok

Bahar_58, post: 502183, member: 38092
B)______:H

Eyvallah efendim :)
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

BİRDE ÖĞRENEMEDİKLERİMİZİ (BİLMEDİKLERİMİZİ) BİLSEYDİK ...

paylaşımın için sağol yüreğine sağlık. selametle...
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

AKŞAMINIZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.
ANLAMLI PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA İLE KALIN...
Bahar_58

Bahar_58

mahsun kulselamün aleyküm baharcım.yüreğine sağlık.insanı insan yapan duygu değilmidir sevmek.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.rabbime emanetsin

Ve Aleyküm Selam:H

Evet Abla Haklisin :evet insani insan yapan duygu sevmektir
AMIN
Yorumunuz icin Tesekkür ederim ablacim

ALLAH´a.e.o
Bahar_58

Bahar_58

Sefine-i HayatSelamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Etsin Inşaallah.selametle...B)

VE ALEYKÜM SELAM

Cümlemizden insALLAH__ Amin__B)
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

S.A.

KELEBEK VEPAYLAŞIMIN İÇİN ALLAHRAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL İNŞAALLAH HEPİMİZ ÖĞRENENLERDEN OLURUZ,
A.E.O. SELAMETLE.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

Bahar_58

Bahar_58

selenny, post: 501996, member: 1200Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.paylaşımın çok güzeldi inş.YÜCE RABBİM sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Eder Inşaallah.selametle...

VE ALEYKÜM SELAM

AMIN CÜMLEMIZDEN INSALLAH__TESEKKÜR EDERIM__BEGENDIGINIZE SEVINDIM
INSALLAH

ALLAH´a e.o
Bahar_58

Bahar_58

dolunayhilalYaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...

:evet_____B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.