Lale Sevdalilarina Benden Hediye
8.947 görüntülenme · 70 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm nur damlası..Maşallah forum lalezar olmuş:D..Lale bahçesindeyim hissine kapıldım..Maşallah çok güzel ve çok canlı kareler..Laleler de ayrı bir güzel gerçekten güzel kardeşim...Emeğine ve güzel yüreğine sağlık..Allah c.c razı olsun bu güzellikleri bizlere sunduğun için. Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle şekerB)B)

aliye_aliyeSelamün Aleyküm nur damlası..Maşallah forum lalezar olmuş:D..Lale bahçesindeyim hissine kapıldım..Maşallah çok güzel ve çok canlı kareler..Laleler de ayrı bir güzel gerçekten güzel kardeşim...Emeğine ve güzel yüreğine sağlık..Allah c.c razı olsun bu güzellikleri bizlere sunduğun için. Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle şekerB)B)
aleykum selam hayırlı sabahlar gül tanem
beyendiğine çok sevindim çok güzeller
amin canım kardeşim rabbim senden de razı olsun inşallah beyaz laleleri koymuşşun elllerine saglık canım kardeşim
güzel rabbimize emanetsin gül tanem
selam dua ve muhabbetle inşallah
beyendiğine çok sevindim çok güzeller
amin canım kardeşim rabbim senden de razı olsun inşallah beyaz laleleri koymuşşun elllerine saglık canım kardeşim
güzel rabbimize emanetsin gül tanem
selam dua ve muhabbetle inşallah
selamunaleykum kardesim çoook guzeller eline saglik bitane kopya yapabilirmiyim musadenle ?? uye resmime kayacamda ?
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
S A,hayirli sabahlar,canim ellerine emegine saglik hepsi çok guzeller,gonlumuzu açtin,:evet
selam ve dua ile,selametle ins...
mihr-iS A,hayirli sabahlar,canim ellerine emegine saglik hepsi çok guzeller,gonlumuzu açtin,:evet
aleykum selam hayırlı sabahlar kardeşim
rabbimiz emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
rabbimiz emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24201-lale-sevdalilarina-benden-hediye · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.