BAŞ AÇIK OLARAK GEZMEK CAİZ MİDİR?
1.691 görüntülenme · 6 yanıt
RE: BAŞ AÇIK OLARAK GEZMEK CAİZ MİDİR?
SELAMÜN ALEYKÜM, ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN GERÇEKTEN BU SİTEYE KATILDIĞIM İÇİN HER GEÇEN GÜN DAHA DA MUTLU OLUYORUM, YENİ YENİ BİLGİLER ÖĞRENİYORUM. BEN EVDE DE BAYANLARIN BAŞININ KAPALI OLMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORDUM VE ŞU AB SİZDEN YENİ BİR BİLGİ ÖĞRENDİM, SAĞOLUN...
SELAMÜN ALEYKÜM, ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN GERÇEKTEN BU SİTEYE KATILDIĞIM İÇİN HER GEÇEN GÜN DAHA DA MUTLU OLUYORUM, YENİ YENİ BİLGİLER ÖĞRENİYORUM. BEN EVDE DE BAYANLARIN BAŞININ KAPALI OLMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORDUM VE ŞU AB SİZDEN YENİ BİR BİLGİ ÖĞRENDİM, SAĞOLUN...
RE: BAŞ AÇIK OLARAK GEZMEK CAİZ MİDİR?
Allah razı olsun abi, selam ile
Allah razı olsun abi, selam ile
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/242-bas-acik-olarak-gezmek-caiz-midir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslam'a gore kadının çalışması caiz midir? Şayet caiz ise nelere dikkat edilmeli? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- Çıplak olarak banyo yapmak caiz midir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 27 cevap
- Başı açık gezmek insanı nasıl bir tehlikeye götürür? Nasihatler 10 cevap
- Başörtüsünün hükmü nedir? Başı açık gezmek insanı nasıl bir tehlikeye götürür? Nasihatler 5 cevap
- Başörtüsünün hükmü nedir? Başı açık gezmek insanı nasıl bir tehlikeye götürür? Fıkıh ve Akaîd 31 cevap
- Rafizilerin kestiklerini yemek caiz midir? Genel Konular 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.