altta kalmama oyunu
32.208 görüntülenme · 410 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>gidiyormusun kardeşim ben daha yeni girdim
biraz daha kalacağım güzel kardeşim..yarınki seminerimiz için belge hazırlıyorum az bir şey kaldı, bitene kadar burdayım inşallah, öylesine el salladım..B)B);)
aliye_aliyebiraz daha kalacağım güzel kardeşim..yarınki seminerimiz için belge hazırlıyorum az bir şey kaldı, bitene kadar burdayım inşallah, öylesine el salladım..B);)
kelime bulamadım bu arada:DB)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>, post: 504020, member: 23787inşallah geç biter dicem ama şimdi sen yorgun olursun hemen biter semineriniz güzel olur inşallah inşallah rabbim kolaylık versin...amin
kelime bulamadım bu arada:DB)
Amin inşallah güzel kardeşim..Rabbimiz c.c cümlemizin yardımcısı olsun inşallah..Sen de güzel dualar ediyorsun ya, Rabbimiz c.c'nin izniyle üstesinden geliriz inşallah..Sağolasın, çok teşekkür ederim nur damlası:GB)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>BULAMADIM BİRŞEY BEYNİM DURDU :D:D
Geçiş :H
Güzel kardeşim. Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah. Ben çıkıyorum kardeşim..Rabbimize emanetsin, Selam ve duaların en güzeli ile inşallah..B)
aliye_aliyeGeçiş :H
Güzel kardeşim. Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah. Ben çıkıyorum kardeşim..Rabbimize emanetsin, Selam ve duaların en güzeli ile inşallah..B)
geviş.......

aliye_aliyeGeçiş :H
Güzel kardeşim. Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah. Ben çıkıyorum kardeşim..Rabbimize emanetsin, Selam ve duaların en güzeli ile inşallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24191-altta-kalmama-oyunu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.