altta kalmama oyunu

32.208 görüntülenme · 410 yanıt

Paylaş:
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

zynp_rukiyePerde....:H

Nerde...:H
selamun aleyküm
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeliNerde...:H
selamun aleyküm

ALEYKÜM SELAM :H
DEŞEN....

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatALEYKÜM SELAM :H
DEŞEN....

canım kardeşim benim
bu oyunda kelimede tek harf değiştiriyorduk ;):H
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdelicanım kardeşim benim
bu oyunda kelimede tek harf değiştiriyorduk ;):H

TEK HARF DEĞİŞTİRDİM AMA HEPSİNİNDE YERİ DEĞİŞTİ OLMUYOMU ŞİMDİ ....:A:gulegule

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatTEK HARF DEĞİŞTİRDİM AMA HEPSİNİNDE YERİ DEĞİŞTİ OLMUYOMU ŞİMDİ ....:A:gulegule

ay kardeşim ben farketmemişim:A oluyor tabi. son heceye göre yaptın sandımdı.
hakkını helal et inş, uykusuzum biraz da..

Desen
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeliay kardeşim ben farketmemişim:A oluyor tabi. son heceye göre yaptın sandımdı.
hakkını helal et inş, uykusuzum biraz da..

Desen

AAAA VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM.OLUR ÖYLE VAKALAR.:evet

SENET...B)

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatAAAA VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM.OLUR ÖYLE VAKALAR.:evet

SENET...B)

kenet ..:HB)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdelikenet ..:HB)

CANIM KARDEŞİM NASILSIN,İYİSİN İNŞAALLAH...B)

CEKET.....B)

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatCANIM KARDEŞİM NASILSIN,İYİSİN İNŞAALLAH...B)

CEKET.....B)

elhamdülillah gönlü güzel kardeşim, iyi olmaya çalışıyorum. gribal enfeksiyon geçirdim. birkaç gündür evden dışarı çıkamamıştım. ilaçlar vesilesiyle daha iyiyim şimdi inşaAllah. senin durumun nasıl oldu, kontrollerin devam ediyor mu canım kardeşim..

TEKME ..B)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdelielhamdülillah gönlü güzel kardeşim, iyi olmaya çalışıyorum. gribal enfeksiyon geçirdim. birkaç gündür evden dışarı çıkamamıştım. ilaçlar vesilesiyle daha iyiyim şimdi inşaAllah. senin durumun nasıl oldu, kontrollerin devam ediyor mu canım kardeşim..

TEKME ..B)

geçmiş olsun güzel kardeşim.herkes hasta bu aralar.Rab'bim dahada iyi etsin inşaAllah.ben iyiyim şükür Rab'bime.kontroller devam ediyo iki ay kaldı bitmesine 10 gün sonra tekrar gidicem inşaallah.bittikten sonra tekrar bakacaklar tedavinin devamına yada bittiğine o zaman karar verecekler.iyi olur inşaAllah.

EKMEK....B)

nigdeli

nigdeli

Sefine-i Hayatgeçmiş olsun güzel kardeşim.herkes hasta bu aralar.Rab'bim dahada iyi etsin inşaAllah.ben iyiyim şükür Rab'bime.kontroller devam ediyo iki ay kaldı bitmesine 10 gün sonra tekrar gidicem inşaallah.bittikten sonra tekrar bakacaklar tedavinin devamına yada bittiğine o zaman karar verecekler.iyi olur inşaAllah.

EKMEK....B)

Allah razı olsun canım kardeşim.. teşekkür ederim. senin de iyi olduğuna çok sevindim kardeşim. Rabbul alemin Şafi c.c. ismi hürmetine şifa versin inşaAllah..Rabbime duacıyım her daim sana acilen şifa vermesi için güzel kardeşim..
inşaAllah daha iyi olursun..B)

KESME .... B)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeli, post: 511199, member: 49886Allah razı olsun canım kardeşim.. teşekkür ederim. senin de iyi olduğuna çok sevindim kardeşim. Rabbul alemin Şafi c.c. ismi hürmetine şifa versin inşaAllah..Rabbime duacıyım her daim sana acilen şifa vermesi için güzel kardeşim..
inşaAllah daha iyi olursun..B)

KESME .... B)

RAB'BİM C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH RAB'BİM.AMİN İNŞAALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.SENDE DAİMİ DUALARIMDASIN CANIM KARDEŞİM.ÇOK ÇOK SAĞOL..B)

ESNEK...B)

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatRAB'BİM C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH RAB'BİM.AMİN İNŞAALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.SENDE DAİMİ DUALARIMDASIN CANIM KARDEŞİM.ÇOK ÇOK SAĞOL..B)

ESNEK...B)

Rabbim c.c.senin de eksikliğini göstermesin canım kardeşim. burada varlığın, paylaşımların daim olsun inşaAllah..Rabbim c.c. kardeşliğimizi baki kılsın, gıyabımızda yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin inşaAllah

Sinek...B)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeliRabbim c.c.senin de eksikliğini göstermesin canım kardeşim. burada varlığın, paylaşımların daim olsun inşaAllah..Rabbim c.c. kardeşliğimizi baki kılsın, gıyabımızda yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin inşaAllah

Sinek...B)

AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.BEN ÇIKIYORUM.İYİ BAK KENDİNE.FAZLA YORULMA,İYİ UYU DİNLEN BİDE KENDİNİ SICAK TUTTUNMU TAMAMDIR.:BSABAHA BİŞEYCİİN KALMAZ İNŞAALLAH.:evet HAYIRLI NURLU GECELER OLSUN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.RAB'BİM E EMANETSİN:H

SAKİN....

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatAMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.BEN ÇIKIYORUM.İYİ BAK KENDİNE.FAZLA YORULMA,İYİ UYU DİNLEN BİDE KENDİNİ SICAK TUTTUNMU TAMAMDIR.SABAHA BİŞEYCİİN KALMAZ İNŞAALLAH.:evet HAYIRLI NURLU GECELER OLSUN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.:H

SAKİN....

Bende çıkıyorum canım kardeşim..gözlerim kapanacak uykusuzluktan:D
hayırlı, bereketli, feyzli, nurlu geceler olsun canım kardeşim sana da inşaAllah..Kalplerin asıl sahibi yüce Rabbimize c.c.emanetsin güzel kardeşim. selam, dua ve muhabbetle:H

LAKİN...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

nigdeliBende çıkıyorum canım kardeşim..gözlerim kapanacak uykusuzluktan:D
hayırlı, bereketli, feyzli, nurlu geceler olsun canım kardeşim sana da inşaAllah..Kalplerin asıl sahibi yüce Rabbimize c.c.emanetsin güzel kardeşim. selam, dua ve muhabbetle:H

LAKİN...

LADİN ................:)))
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

FATIMAALADİN ................:)))

LAÇİN.........:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

firdesLAÇİN.........:H

ES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER.....:H

NİLAY..........B)

~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Aleyküm selam kardeşim
Nasılsınız kardeşlerim? uyku tutmadı bende geldim.

Yasemin B)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Sefine-i HayatES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER.....:H

NİLAY..........B)

Ve aleyküm selam güzel kardeşim, hoşgeldin..Hayırlı nurlu geceler olsun inşallah..B)

Yalın B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.