<DAMLA>aleykum selam kardşeim
dahisin dahi ama teste göre:evet
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşalalh
evet haklısın kardeşim teste göre ama sende çok zor bir soru bulmuşsun hepsi birbirine benziyor

6.665 görüntülenme · 67 yanıt
<DAMLA>aleykum selam kardşeim
dahisin dahi ama teste göre:evet
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşalalh

GunahkarKuLSelamun aleyküm.Güzel bir beyin egzersizi.Adamın kafasını bulmam 8 saniye sürdü.CAnımda kahve çekti :)
salih cingözesselamu aleykum verahmetullahi veberekatuhu
güzeldi kardeşim arkadşımla aramaya koyulduk söylemese ben hala arıyorum benimki biraz yavaş galiba:)geliştirmek gerekiyo Allaha emanet ol
ozlem_374 saniyede buldum ama 1 saniyecğin aramızda lafı olmaz değilmi? :) Hoş bir paylaşımdı Allah razı olsun selametle...
keltepeselamun aleyküm ablacım ..
güzel bir paylaşım..
bende hemen buldum..
rabbime emanet ol.dua ile..
hayırlı akşamlar..
m_muazesselamun aleykum kardeşim
99 salise de buldum:K saka tabi eline saglık 2 saniye dua ile...
<DAMLA>, post: 501171, member: 58051ya bulmak değilde ben bu adama bir fatiha okuyayım baksana adamcağız orada boğulmuş durumda....
Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir.
Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir.
Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir.
Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir.
Eger 3 dakikadan daha fazla bir ! surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir.
Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lutfen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin.
alıntıdır

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24189-adamin-kafasini-bulun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.