♥Tebessüm♥

4.153 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Küçük kız,yolda gördüğü hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı, yolladı. Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garsona yüklü bir bahşiş bıraktı.
Garson, ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.

Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki... İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını iki günden beri ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.
Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman kalktı.

Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, yangından kurtardılar.

Bütün bunların hepsi, bir TEBESSÜM'ün sonucuydu...

burda bütün site üyelere bütün kardeşlerime sıcak bir tebessüm gönderiyorum:):):)
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

.......:):)
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum güzel kardeşim emeğine sağlık.tebessüm güleryüzlülük gibi güzel şey varmı? ben elimden geldiğince yapıyorum.karşımdaki insanları benim onlara ufacık bir gülümsememin nasıl mutlu ettiğinide gördüm defalarca.ne çıkarki surat asıp oturmaktan. biz kardeş değilmiyiz kardeş kardeşe hep gülen gözlerle baksın inşallah. Rabbimize emanet ol kardeşim.
<DAMLA>

<DAMLA>

derya86Selamun Aleykum güzel kardeşim emeğine sağlık.tebessüm güleryüzlülük gibi güzel şey varmı? ben elimden geldiğince yapıyorum.karşımdaki insanları benim onlara ufacık bir gülümsememin nasıl mutlu ettiğinide gördüm defalarca.ne çıkarki surat asıp oturmaktan. biz kardeş değilmiyiz kardeş kardeşe hep gülen gözlerle baksın inşallah. Rabbimize emanet ol kardeşim.

aleykum selam kardeşim
cevapladığın için sagol kardeşim
rabbimizee manetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:):)
kalbin zümrüt tepesi

kalbin zümrüt tepesi

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Ozaman
:)
<DAMLA>

<DAMLA>

erhunakarsu.......:):)

güzel cevabın için rabbim razı olsun kardeşim
:):).....
<DAMLA>

<DAMLA>

kalbin zümrüt tepesi, post: 501344, member: 62238Ozaman

benden de o zaman
:):)....
mustafa zerey

mustafa zerey

Üye · 21 mesaj

ne güzel vesiledir gülümsemek.....çok güzel :)
an6arali

an6arali

Üye · 16 mesaj

ALLAH (c.c) yüzümüzü tebessümden mahrum bırakmasın.................
<DAMLA>

<DAMLA>

mustafa zerey ne güzel vesiledir gülümsemek.....çok güzel :)

evet kardeşim
<DAMLA>

<DAMLA>

an6araliALLAH (c.c) yüzümüzü tebessümden mahrum bırakmasın.................

amin...
rabbimize emanetsiniz inşallah
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Allah razi olsun kardesim çooook guzel bir paylasimdi tebessum sadakadir demis peygamber efendimiz benden de size insAllah..:):):):)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
<DAMLA>

<DAMLA>

huzunlu_gurbetAllah razi olsun kardesim çooook guzel bir paylasimdi tebessum sadakadir demis peygamber efendimiz benden de size insAllah..:):)

amin rabbim senden de razı olsun inşallah kardeşim
çok teşekkür ederim
:):)..........
<DAMLA>

<DAMLA>

<<<:):)>>>
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

<DAMLA>
<<<:):)>>>

EsSelamuAleyküm Damla;
Aliye rahatsız mı ? Bu gün hiç gelmedi galiba..
Tebessüm=Sadakadır

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..hayırlı geceler..
<DAMLA>

<DAMLA>

talipamca

EsSelamuAleyküm Damla;
Aliye rahatsız mı ? Bu gün hiç gelmedi galiba..
Tebessüm=Sadakadır

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..hayırlı geceler..

aleykum selam talip amca bilmiyorum bende hiç görüşmedim bugün:( inşallah birşeyi yoktur evet talip amcam tebessüm sadakadır güzel yorumun için sagol talip amcam
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<:)>>
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

<DAMLA>
benden de o zaman
:):)....

ozaman...:)
<DAMLA>

<DAMLA>

DuaLarozaman...:)

benden de o zaman yine
:):)B)
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

<DAMLA>
Küçük kız,yolda gördüğü hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı, yolladı. Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garsona yüklü bir bahşiş bıraktı.
Garson, ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.

Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki... İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını iki günden beri ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.
Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman kalktı.

Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, yangından kurtardılar.

Bütün bunların hepsi, bir TEBESSÜM'ün sonucuydu...

burda bütün site üyelere bütün kardeşlerime sıcak bir tebessüm gönderiyorum:):):)

selamun Aleyküm ABLACIM...BENDE SANA KOCAMAN BİR TEBESSÜM GÖNDERİYORUM...

Rabbim Razi Olsun .SENDEN İNŞAALLAH...

çok Güzel Anlamli Bir Paylaşimdi..
Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
Hayirli Akşamlar..
<DAMLA>

<DAMLA>

keltepeselamun Aleyküm ABLACIM...BENDE SANA KOCAMAN BİR TEBESSÜM GÖNDERİYORUM...

Rabbim Razi Olsun .SENDEN İNŞAALLAH...

çok Güzel Anlamli Bir Paylaşimdi..
Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
Hayirli Akşamlar..

aleykum selam ablacım benden sana tatlı güzel bir tebessüm:)
amin inşallah ablacım rabbim senden de ebeden razı olsun
teşekkür ederim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.