PAPATYALARIM çok güzeller
7.534 görüntülenme · 64 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm nur Damlası... Çok güzel resimlerdi..Emeğine, yüreğine sağlık ;)
Allah c.c razı olsun paylaştığın için..Bu da benden Nur Damlama olsun..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile..B)B)
Allah c.c razı olsun paylaştığın için..Bu da benden Nur Damlama olsun..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile..B)B)

aliye_aliyeSelamün Aleyküm nur Damlası... Çok güzel resimlerdi..Emeğine, yüreğine sağlık ;)
Allah c.c razı olsun paylaştığın için..Bu da benden Nur Damlama olsun..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile..B)
aleykum selam gül tanem benim çok çok teşekkür ederim rabbim senin gönlüne göre versin canım kardeşim benim
güzel gönlüne saglık....
rabbimize emanetsin inşallah
güzel gönlüne saglık....
rabbimize emanetsin inşallah
Alıntı
selamun aleyküm güzel kardeşim. mükemmel hatta mükemmel ötesi, aynı zamanda emek gerektiren bir paylaşım olmuş. Ellerine, emeğine sağlık olsun inşaAllah. papatyayı çok severim kardeşim :evet Çok teşekkür ediyorum bizlerle paylaştığın için. İçimi açtın gerçekten ;) Rabbim c.c. sevabını yazsın inşaAllah canım kardeşim.
selam ve dua ile..Rabbimize c.c. emanetsin inşaAllah B)
selam ve dua ile..Rabbimize c.c. emanetsin inşaAllah B)
nigdeliselamun aleyküm güzel kardeşim. mükemmel hatta mükemmel ötesi, aynı zamanda emek gerektiren bir paylaşım olmuş. Ellerine, emeğine sağlık olsun inşaAllah. papatyayı çok severim kardeşim :evet Çok teşekkür ediyorum bizlerle paylaştığın için. İçimi açtın gerçekten Rabbim c.c. sevabını yazsın inşaAllah canım kardeşim.
selam ve dua ile..Rabbimize c.c. emanetsin inşaAllah
aleykum selam kardeşim
bek bu papatyayı sanada o zaman
ben teşekkür ederim cevap yazdığın için kardeşim ;)
amin inşallah kardeşim
sende güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:H
bek bu papatyayı sanada o zaman
ben teşekkür ederim cevap yazdığın için kardeşim ;)
amin inşallah kardeşim
sende güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:H

İÇİM AÇILDI PAPATYALARI GÖRÜNCE BİRTANEDE BEN VEREYİM HAYIRLI CUMALAR
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24153-papatyalarim-cok-guzeller · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.